poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Żeś tępy jak żyleta :decayed: UUU ostry pojazd Zaniemówiłem... To może o 9:00 wysłać ci miotłę na dworzec ? Szybciej ci pójdą porządki
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Dobra , Poziek ja idę w kimę... nie będę się zniżał do poziomu dworca centralnego w Twoim mieście
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Dobra , Poziek ja idę w kimę... nie będę się zniżał do poziomu dworca centralnego w Twoim mieście Wypoczywaj i nabieraj sił Wątpię jednak czy zaśniesz po takim spektakularnym banie
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Dobra , Poziek ja idę w kimę... nie będę się zniżał do poziomu dworca centralnego w Twoim mieście Wypoczywaj i nabieraj sił Wątpię jednak czy zaśniesz po takim spektakularnym banie Boli Cię że mnie tam lubią a Ciebie ..... :decayed: No cóż nie gadam z persona non grata :naughty:
Cuber Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 ale robicie tutaj zamieszanie :gwizdanie: i zielony mod w tym uczestniczy ....
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 ale robicie tutaj zamieszanie :gwizdanie: i zielony mod w tym uczestniczy .... no nie moja wina że ON tu przyszedł... nigdzie go nie chcą a ON wszędzie się na siłe wcina
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 zielony mod w estnicztym uczy :thumbdown No popatrz A ty jakiego jesteś koloru, skoro juz mówimy sobie o wszystkim ??
Cuber Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 FIOLETOWEGO !!!!! no chyba ze jestes daltonistą
poziek Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 FIOLETOWEGO !!!!! no chyba ze jestes daltonistą No to pięknie :th: Czyli mogę już zmienić kolorki w moim podpisie ? Co powiesz na taką jego treść: " Wielki COMEBACK Cubera !! " ?? :>
jarko Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Witam Paniska No trochę tego było do czytania, widzę że Kraków budzi się powoli ze snu zimowego Jak tam plany piątkowe :?: Są już jakieś pomysły :?:
rtocki Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Plany są takie: nawalacie się jak Messerchmity, a potem ja Was pakuję do rubinka i rozwoże po rowach w okolicy Krakowa, stamtąd rozpoczynacie (pozbawieni kasy i dokumentów) powrót na orientację. Kto pierwszy zamelduje się u mnie dostaje piwko na kaca. Może być?
Gość trueogre Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Ogruś podobała sie Vlepa ? zajefajna, słodki kundelek Plany są takie: nawalacie się jak Messerchmity, a potem ja Was pakuję do rubinka i rozwoże po rowach w okolicy Krakowa, stamtąd rozpoczynacie (pozbawieni kasy i dokumentów) powrót na orientację. Kto pierwszy zamelduje się u mnie dostaje piwko na kaca. Może być? może być, ja proszę gdzieś w okolicach aleji tam zawsze jest fajnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 może być, ja proszę gdzieś w okolicach aleji tam zawsze jest fajnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Rubin , ty takich ciezkich zadan im nie stawial bo sie juz nigdy nie odnajda , no chyba ze klucze do wozidel skonfiskujesz to ich wywiez w okolice najczarniejsze z czarnych i mozemy komisik otworzyc
Gość trueogre Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Ty się nic nie bój gościu z A6 gościnnie przebywającym na tym forum my sobie radę damy
Mad_MAX Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 "goscinnie" :polew: :polew: Ale i tak jestem pelen obaw
poziek Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Ty się nic nie bój gościu z A6 gościnnie przebywającym na tym forum my sobie radę damy
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Max a co Ty tu chłopie robisz A4-KLUB tu jest a nie A6-PIMP KLUB
Rekomendowane odpowiedzi