pablo_ua4 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 nie do wiary zbliżają się wakacje a oni zmieniają przepisy:kwasny:Małopolski Urząd Wojewódzki w Krakowie Specjalnie by zarobić ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:42 ---------- nie ma spozywania w autku a po za nim nie ma problemu heheheh Można tylko jarać bongo Ja ci dam PABLO:punish:
boseron Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 a gdzie sie wybieracie i kiedy ? oczywiście domek na campingu i grill jak skur...n dograłem sobie prace w tym tygodniu juz do niedzieli wolne taki to pożyje nie zatem mam duzo wolnego czasu, w czwartkowe święto robimy spota ? ja jestem za ale sam nie przyjade , moze by sie chociaz na mecz umówić na wódeczke, moze byc u mnie ....46 cali, zmrożona i jedziemy z koksem ktoś chętny ? Moja juz mi powiedziała ze jak zamierzam cały miesiąc oglądać mecze to sie wyprowadza do Mamusi na miesiąc..... a ja Jej dziś koszulke z napisem "Polska" kupiłem no
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 a gdzie sie wybieracie i kiedy ? oczywiście domek na campingu i grill jak skur...n dograłem sobie prace w tym tygodniu juz do niedzieli wolne taki to pożyje nie zatem mam duzo wolnego czasu, w czwartkowe święto robimy spota ? ja jestem za ale sam nie przyjade , moze by sie chociaz na mecz umówić na wódeczke, moze byc u mnie ....46 cali, zmrożona i jedziemy z koksem ktoś chętny ? Moja juz mi powiedziała ze jak zamierzam cały miesiąc oglądać mecze to sie wyprowadza do Mamusi na miesiąc..... a ja Jej dziś koszulke z napisem "Polska" kupiłem no http://a4-klub.pl/malopolskie-85/vag-inwazja-stary-sacz-234295/#post2839128 ---------- Post dopisany at 01:04 ---------- Poprzedni post napisany at 01:03 ---------- Co do meczu to coś można rozkminić
michail55 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 no i będą pili ---------- Post dopisany at 02:36 ---------- Poprzedni post napisany at 01:35 ---------- co powiecie na nowy wymysl vag BITDI Audi A6 BiTDI quattro (3.0L V6 biturbo TDI diesel) Engine Start, Rev, and Sounds!!! - YouTube
OGr Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 fajny, to raczej nie jest seria ;-) ? ---------- Post dopisany at 07:51 ---------- Poprzedni post napisany at 07:50 ---------- ja tym razem postaram się być ;-) będę zjeżdżał z trasy to mogę się spóźnić ;-)
Yoghurt Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 fajny, to raczej nie jest seria ;-) ? no wlasnie to jest seria! od ~3:30 gosc mowi o dzwieku silnika. ustawia tryb dynamic i wlasnie tak brzmi ta v6 GRIP Neuer Audi A6 TDI gegen Porsche 911 Carrera S !!!! UNBEDINGT ANSEHEN !!!! - YouTube
D4NTE Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 co powiecie na nowy wymysl vag BITDI Audi A6 BiTDI quattro (3.0L V6 biturbo TDI diesel) Engine Start, Rev, and Sounds!!! - YouTube pięknie mruczy:kox:
PABLO Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Hejka ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:26 ---------- ja tym razem postaram się być ;-) będę zjeżdżał z trasy to mogę się spóźnić ;-) No proszę kto tu napisał
MalutkaBrunetka Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dzień dobry Panowie Pablito, chcę już sobotę:]]]]
fantowski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 już dziś dłuuuugi weekend ludziska to co pijemy w sobotę???
Wąski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dzień dobry Panowie Pablito, chcę już sobotę:]]]]
MalutkaBrunetka Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wąski, co jest? ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- fantowski, Kubusia :>
fantowski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wąski, co jest? ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- fantowski, Kubusia :> :grin:
MalutkaBrunetka Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nie rozumiem Twoich śmiechów, chichów Kubuś zdrowy. Po Kubusiu nie ma kaca :> A Ty chcesz wątrobę niszczyć jakimiś "40vol." napojami ;>
PABLO Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 "Black" będziesz miała pompę jak Mike Tyson ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ---------- Panowie jak by ktoś przedłużał umowę i brał nową Galaktykę S3 by sprzedać to dajcie znać
MalutkaBrunetka Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Haha I w razie czego nie zawaham się jej użyć /+ moje ADHD/ ojj będzie ostrrrro
D4NTE Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Panowie jak by ktoś przedłużał umowę i brał nową Galaktykę S3 by sprzedać to dajcie znać Przytulił bym z chęcią takiego, bo moja Omnia II już przestarzała troszku jest Nie rozumiem Twoich śmiechów, chichów Kubuś zdrowy. Po Kubusiu nie ma kaca :> A Ty chcesz wątrobę niszczyć jakimiś "40vol." napojami ;> Doktor Witt też jest dobry do 40%
Rekomendowane odpowiedzi