boseron Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 w końcu deszcz ale ulga...... Michał ul. Obozowa jedzie ktoś wieczorem na kryspinów popływać a potem jakieś piwo na Kazimierzu ? co z tym domkiem jutro ilu jest chętnych ?
Cuber Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie widzę ze jakoś mało chętnych na grilla jutrzejszego, wobec tego moze zrobimy i przeniesiemy impreze na kolejną Sobotę ?
PABLO Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Cuber Ja Boseron Fantowski Electrofinger jarko? Dopisywać się.
jarko Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja tyram cały week, wbić na kiełbe mogę ale imprezować całą noc raczej średnio...
Cuber Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 a szkoda Jarku, dawno twej facjaty nie widziałem i wódki nie piłem
KERCZI Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Jarko, podjedziesz jakos wieczorem po stuffy?
FANTOMAS Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Pablo zapodaj ten link holdera dla komóry który kiedyś wklejałeś
PABLO Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Pablo zapodaj ten link holdera dla komóry który kiedyś wklejałeś Nie kojarze o którym mówisz Wytaplane z szajsunga.
boseron Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 to jutro odpuszczamy skoro jest tylko 5 osób , pasowało by z 10 zebrać zeby było śmiesznie i rozrywkowo wtedy Pablo przywiezie PS-a ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- co tu taka cisza
satikrk Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 ja jak cos za tydz bo w ten weekend robie za kierowce weselnego a tan na grilla mam blisko nawet z buta
electrofinger Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja tyram cały week, wbić na kiełbe mogę ale imprezować całą noc raczej średnio... Pokażcie się panie kolego, pytanie mam odnośnie tego serwisu na "makucha". A jakby co, to się zabiorę do Huty
KERCZI Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Pablo cos Ty mi wyslal...?? Kliknelem po 5sekundach zainstalowano i potem pisze ze instalacja niekompletna, jak dociagnac reszte instalacji?
PABLO Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Pablo cos Ty mi wyslal...?? Kliknelem po 5sekundach zainstalowano i potem pisze ze instalacja niekompletna, jak dociagnac reszte instalacji? Dziwne bo mi za pierwszym razem zainstalowało przez wifi jak ściągał z tej apki. Odinstaluj i jeszcze raz wrzuć. Jak coś to na PW Ci wyślę jeszcze raz.
shakal Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam Szukam kogoś z Krakowa lub bliżej w stronę Tarnowa kto pomógłby mi z przekładką concerta na RNS-e z przycinką tunelu i jeszcze paroma rzeczami. Chętni pisać na PW
satikrk Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie nagly PROBLEM mi wyskoczyl a potzrebuje na juz niechcacy rodzielil mi sie kluczyk w pol i bateria nie stykala w rezultacie nie dzialaja mi przyciski na alarm nie moge go wylaczyc:/ a jak wsadzam kluczyk to otwieran to wlacza sie alarm PLISSSS o POMOC bo musze jechac z psem do fryzjera.
PABLO Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 KERCZI PW Witam Szukam kogoś z Krakowa lub bliżej w stronę Tarnowa kto pomógłby mi z przekładką concerta na RNS-e z przycinką tunelu i jeszcze paroma rzeczami. Chętni pisać na PW Pogadaj z Sebą, mistrz jednym słowem http://a4-klub.pl/members/seba1-2-5716/
shakal Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 KERCZI PW Witam Szukam kogoś z Krakowa lub bliżej w stronę Tarnowa kto pomógłby mi z przekładką concerta na RNS-e z przycinką tunelu i jeszcze paroma rzeczami. Chętni pisać na PW Pogadaj z Sebą, mistrz jednym słowem http://a4-klub.pl/members/seba1-2-5716/ Dzięki za info.
electrofinger Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 http://www.chamsko.pl/demot/0_0_935961164_Przychodzi_zjarany_chlopak_do_dziewczyny_przez_Derletztetag_middle.jpg Ale suchar, jak jasny gwint ! A i na Ciebie koledzy czekali na spocie...
Rekomendowane odpowiedzi