nex Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja moge się przejechać na hamownieciekawy jestem ile mam po zmianie turbo ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- Tylko ze oni maja przeciez hamownie z vtechu...a nie chciałes Nie wiem co mają, kolesie z forum passata pisali że jest dobra. Dopiszę Cię w takim razie i pytam ich kiedy chcą jechać bo ja jak najszybciej
boseron Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 czesc, czy forum nie działało pzez chwile ? pozdrowienia ze Szczyrku Chłopaki dzięki za grila , kiełbaski przepyszne Grucha sie nie zna
ruks Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hehe nie wiem, nie testowałem przyspieszenia. Mam nadzieje że pojadę w przyszłym tyg na hamownie (brakuje nam 1 osoby) i będzie po 50zł od pomiaru. Podobno tu mają bardzo dobrą miarodajną hamownie - KLIK Nie wiem, tylko wierze na słowo innym którzy tak twierdzą Ja chętnie pojadę, daj znać kiedy!
Yoghurt Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hehe nie wiem, nie testowałem przyspieszenia. Mam nadzieje że pojadę w przyszłym tyg na hamownie (brakuje nam 1 osoby) i będzie po 50zł od pomiaru. Podobno tu mają bardzo dobrą miarodajną hamownie - KLIK Nie wiem, tylko wierze na słowo innym którzy tak twierdzą to jest inercyjna hamownia. chcesz miec dokladny pomiar to szukaj obciazeniowki.
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hehe nie wiem, nie testowałem przyspieszenia. Mam nadzieje że pojadę w przyszłym tyg na hamownie (brakuje nam 1 osoby) i będzie po 50zł od pomiaru. Podobno tu mają bardzo dobrą miarodajną hamownie - KLIK Nie wiem, tylko wierze na słowo innym którzy tak twierdzą Ja chętnie pojadę, daj znać kiedy! ja tyż podjadę B2 ---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ---------- nie szuka ktoś klasyka ??????do małego remontu ? Opel Kadet B
fantowski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hehe nie wiem, nie testowałem przyspieszenia. Mam nadzieje że pojadę w przyszłym tyg na hamownie (brakuje nam 1 osoby) i będzie po 50zł od pomiaru. Podobno tu mają bardzo dobrą miarodajną hamownie - KLIK Nie wiem, tylko wierze na słowo innym którzy tak twierdzą Ja chętnie pojadę, daj znać kiedy! ja tyż podjadę B2 ---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ---------- nie szuka ktoś klasyka ??????do małego remontu ? Opel Kadet B kusisz mistrzu kusisz tym Kadetem
D4NTE Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 siatkówka teraz leci Polska : Australia:banan:
nex Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hehe nie wiem, nie testowałem przyspieszenia. Mam nadzieje że pojadę w przyszłym tyg na hamownie (brakuje nam 1 osoby) i będzie po 50zł od pomiaru. Podobno tu mają bardzo dobrą miarodajną hamownie - KLIK Nie wiem, tylko wierze na słowo innym którzy tak twierdzą to jest inercyjna hamownia. chcesz miec dokladny pomiar to szukaj obciazeniowki. No to byłem u Termanowskich na obciążeniówce to pisali mi że moje 177KM z d*py się wzięło ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- Lista na hamownie: 1.nex 2.KERCZI 3.ruks 4.Wąski 5.......
fantowski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hehe nie wiem, nie testowałem przyspieszenia. Mam nadzieje że pojadę w przyszłym tyg na hamownie (brakuje nam 1 osoby) i będzie po 50zł od pomiaru. Podobno tu mają bardzo dobrą miarodajną hamownie - KLIK Nie wiem, tylko wierze na słowo innym którzy tak twierdzą to jest inercyjna hamownia. chcesz miec dokladny pomiar to szukaj obciazeniowki. No to byłem u Termanowskich na obciążeniówce to pisali mi że moje 177KM z d*py się wzięło ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- Lista na hamownie: 1.nex 2.KERCZI 3.ruks 4.Wąski 5....... jak fantowski zrobi logi i wyjdzie ok to też zapisze się na hamownie
Yoghurt Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hehe nie wiem, nie testowałem przyspieszenia. Mam nadzieje że pojadę w przyszłym tyg na hamownie (brakuje nam 1 osoby) i będzie po 50zł od pomiaru. Podobno tu mają bardzo dobrą miarodajną hamownie - KLIK Nie wiem, tylko wierze na słowo innym którzy tak twierdzą to jest inercyjna hamownia. chcesz miec dokladny pomiar to szukaj obciazeniowki. No to byłem u Termanowskich na obciążeniówce to pisali mi że moje 177KM z d*py się wzięło to nie jest obciazeniowka. to jest hamownia innercyjna z hamulcem wirowym czyli to samo co vtech produkuje. taka hamownia jest tak samo dobra/z d*py (niepotrzebne skreslic) ja ta, ktora jest w vtech'u. w krakowie obciazeniowke 4x4 to chyba compsport ma.
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 a gdzie ta hamownia mam nadzieję że znów nie wyjadę na lawecie
nex Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Panowie proszę się dopisywać do listy już konkretnie. Pomiar na hamowni w firmie GCS Tuning, Wysiołek Luborzycki 163, Kraków, SOBOTA godz. 14:00 KOSZT 50zł/pomiar Jeżeli ktoś dopisuje się do listy musi być pewny że o tej godzinie i dacie da radę tam być, bo inaczej przy mniejszej ilości aut jak 5 nic z tego nie będzie. Listę zbieram do jutra do 14:00 Lista: 1. nex 2. .... 3. ...
fantowski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ciekawe ile mój by wypluł konia chyba kabanosa...
PABLO Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 :decayed: 37 stopni przed południem miałem na fisie jak jechałem do pracy, daje w kość ta pogoda.
Rekomendowane odpowiedzi