sokolnh Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Sokol dowiedziales sie cos o tych ringach ??? tak, podobno juz ich nie robi Taa RS6 sa piekne Sokol dowiedziales sie cos o tych ringach ??? Panowie obczaja ktos sprawe jak wyglada sprawa z granicami po wejsciu do Schengen ?? Tzn. czy musze robic dla synka paszport ?? Chodzi mi o granice ze Slowacja Ty przejezdzasz normalnie na dowód przez granice, a z synem to nie wiem
Cuber Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Opublikowano 16 Maja 2008 Adas felunek koxiarski heheheh :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 za drobną opłatą dam Wam przymierzyć na spocie :gwizdanie: ale mi chodziło o te które dziśiaj kupił :gwizdanie: wiem wiem za drobną opłatą dam Wam przymierzyć na spocie :gwizdanie: Powiem Ci że marnują się tak za***iste fele na Twoim aucie... :decayed: life is brutal zaczyna mi się to podobać,ciekawe jak w realu by wyglądały
Hugo Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Panowie obczaja ktos sprawe jak wyglada sprawa z granicami po wejsciu do Schengen ?? Tzn. czy musze robic dla synka paszport ?? Chodzi mi o granice ze Slowacja Nie ma granic.Nic nie sprawdzają.W marcu przelecieliśmy przez granicę 80km/h i byliśmy na Słowacji
Tytus Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 zaczyna mi się to podobać,ciekawe jak w realu by wyglądały to co Robert, bierzesz?
Mad_MAX Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Panowie obczaja ktos sprawe jak wyglada sprawa z granicami po wejsciu do Schengen ?? Tzn. czy musze robic dla synka paszport ?? Chodzi mi o granice ze Slowacja Nie ma granic.Nic nie sprawdzają.W marcu przelecieliśmy przez granicę 80km/h i byliśmy na Słowacji Hehe Hugo nie ladnie tak szalec na granicy
sokolnh Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 zaczyna mi się to podobać,ciekawe jak w realu by wyglądały to co Robert, bierzesz? jak go namawia, że Cuber był zadowolony i nie wziął mu spowrotem felg :polew:
Wąski Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Kto wie? Grzesiek jeszcze musi się określić co postanowi koła felgi opony [br]Dopisany: 16 Maj 2008, 11:02 _________________________________________________ zaczyna mi się to podobać,ciekawe jak w realu by wyglądały to co Robert, bierzesz? jak go namawia, że Cuber był zadowolony i nie wziął mu spowrotem felg :polew: bo pazdzioch zostaną.......
Hugo Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Panowie obczaja ktos sprawe jak wyglada sprawa z granicami po wejsciu do Schengen ?? Tzn. czy musze robic dla synka paszport ?? Chodzi mi o granice ze Slowacja Nie ma granic.Nic nie sprawdzają.W marcu przelecieliśmy przez granicę 80km/h i byliśmy na Słowacji Hehe Hugo nie ladnie tak szalec na granicy Duża górka była i nie mogłem się zatrzymać
Gość trueogre Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Panowie obczaja ktos sprawe jak wyglada sprawa z granicami po wejsciu do Schengen ?? Tzn. czy musze robic dla synka paszport ?? Chodzi mi o granice ze Slowacja Nie ma granic.Nic nie sprawdzają.W marcu przelecieliśmy przez granicę 80km/h i byliśmy na Słowacji W woli wyjaśnienia, fakt granic nie ma, ale to nic nie znaczy, ponieważ jak już będziesz/cie na słowacji to mogą Cię zatrzymać i wtedy musisz się wylegitymować odpowiednim dokumentem, i tak dorosły paszport lub dowód osobisty, dziecko paszport, dowód osobisty (oczywiście taki dla dziecka) lub wpis do paszportu rodzica.Jeśli ty wylegitymujesz się a nie będziesz w stanie potwierdzić tożsamości dziecka żadnym z w/w dokumentów to ci je zabiorą tak jak i zatrzymają każdego dorosłego bez paszportu lub dowodu.
Mad_MAX Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 hmm a jak potrzebuje podjechac do sklepu 20m za granica ?? Musze sie jakos zaopatrzyc na tydzien leniuchowania :naughty:
Gość trueogre Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Wąski, przecież już napisałem co i jak, to po co mu każesz dzwonić ? Mam 7 celników w pokoju obok
Wąski Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 juz usuwam .przepraszam nie widziałem ż masz celników obok siebie
Mad_MAX Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Hyhy a co ma izba celna do przekraczania granicy
mega13 Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 ja kiedyś chciałem takie 19 Trzeniek te są :kox: :th: :th: stramian teraz takie zarzucił pod swoją tyle że 17 pstryknę zdjęcie i Ci pokażę. zdjecia fajne ale i tak drewnienka bym nie chciał miec wracajac do tematu felg to wydaje mi sie ze to by lepiej pasowało No proszę was "dont mejk wilicz", nie no nie są złe ale pasować to nie pasują :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 juz usuwam .przepraszam nie widziałem ż masz celników obok siebie nie usuwaj tak tylko piszę, żeby było jasne że zawsze tylko sprawdzone info zamieszczam
sokolnh Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 No proszę was "dont mejk wilicz", nie no nie są złe ale pasować to nie pasują :gwizdanie i to mówi ten co sobie kupił A6
Cuber Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Opublikowano 16 Maja 2008 A moja furmanka stoi własnie w ASO .... rezaja wreszcie mi spryskiwacze i wymieniają mechanizm wycieraczek :gwizdanie:
mega13 Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 i to mówi ten co sobie kupił A6 ZAZDROŚĆ?? :polew: :decayed: :tongue4:
sokolnh Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 rezaja wreszcie mi spryskiwacze aaa to dlatego chciałeś drugi zestaw xenonów i to mówi ten co sobie kupił A6 ZAZDROŚĆ?? :polew: :decayed: :tongue4: oczywiście ...
Rekomendowane odpowiedzi