Gość trueogre Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 A co lubisz Max ?? Nie lubie KFC ani innych takich smieciowatych jedzen Najlepsze sa w domciu obiadki no nie dokońca sie zgodze z takim stwierdzeniem..... wszystko do czasu potem sie nudzi... No nie powiesz mi ze zarcie w KFC czy w MCD jest dobre ?? za***iste jest
rex Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 A co lubisz Max ?? Nie lubie KFC ani innych takich smieciowatych jedzen Najlepsze sa w domciu obiadki no nie dokońca sie zgodze z takim stwierdzeniem..... wszystko do czasu potem sie nudzi... No nie powiesz mi ze zarcie w KFC czy w MCD jest dobre ?? za***iste jest W 100% się zgadzam :> A spot - wiadomo, się bedzie.
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 No nie powiesz mi ze zarcie w KFC czy w MCD jest dobre ?? Ja akurat nie o tym.....
Mad_MAX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dobra , przeglosowaliscie mnie To lecimy na kurczaczki :polew:
PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Kto dzisiaj będzie na spocie poza Mną, Cuberem, Trzeniem i TrueOgrem? Ja póki co odpadam , no chyba że ok 17 się lepiej będę czuł nie gadaj tylko walnij setke i CI przejdzie zapewne jeszcze bedzie SOKOŁnh a co z Pablem ? ? Moze Nowi sie tez pojawią? Nie wiem czy bede bo jeszcze pijany jestem Nie wiem co z Sokołem bo jest na wsi to czy da rade po mnie podbic to już nie wiem. Chyba ze inny kolega sie dałby rade po mnie podbić
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Kto dzisiaj będzie na spocie poza Mną, Cuberem, Trzeniem i TrueOgrem? Ja póki co odpadam , no chyba że ok 17 się lepiej będę czuł nie gadaj tylko walnij setke i CI przejdzie zapewne jeszcze bedzie SOKOŁnh a co z Pablem ? ? Moze Nowi sie tez pojawią? Nie wiem czy bede bo jeszcze pijany jestem Nie wiem co z Sokołem bo jest na wsi to czy da rade po mnie podbic to już nie wiem. Chyba ze inny kolega sie dałby rade po mnie podbić Pablo to w końcu kiedy Ty fure odbierasz?
PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Juz bankowo w pierwszej połowie tego tygodnia odbieram furke.
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 heheh to zrobimy spota około Śordy np. Bo już mój projekt A4 z body kitem S4 tez bedzie gotowe
PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dzięki za spota. Jak zawsze było śmiesznie :polew: Jak coś to koło 22:30 robimy sparinga w MOHA.
themOn Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dzięki za spota. Jak zawsze było śmiesznie :polew: Jak coś to koło 22:30 robimy sparinga w MOHA. No przez chwile nie bylo wesolo, ale wazne, ze wszystko jest juz ok
PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dzięki za spota. Jak zawsze było śmiesznie :polew: Jak coś to koło 22:30 robimy sparinga w MOHA. No przez chwile nie bylo wesolo, ale wazne, ze wszystko jest juz ok Dokładnie ważne ze wszystko skończyło sie :th:
themOn Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 a co sie działo? mała awaria fury była
sokolnh Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dzięki za spota. Jak zawsze było śmiesznie :polew: Jak coś to koło 22:30 robimy sparinga w MOHA. No przez chwile nie bylo wesolo, ale wazne, ze wszystko jest juz ok eee pewnie sam coś zrobiłes żeby chłopaki sie rozruszały i była atrakcja [br]Dopisany: 27 Styczeń 2008, 20:53 _________________________________________________ i jak ?
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2008 no Sokoł no to musimy si edogadac bo naprawdę nieźle wygląda Twoja fura na tych felach Rzeźnik w Środe robimy spota bo moje A4 z body kitem S4 bedzie juz gotowe Ja się pisze na MOH AA MAX czemu Cię nie było na spocie ? MURZYN miałes byc dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi