boseron Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 poza tym one tylko w 19 wyglądają super, w 18 nie bardzo do tego auta ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 no ale ja mialem tego BBSa wlasnie w 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 20 cali to chyba u Fantomasa na fotelu częstym byłbym gościem bo plomby napewno by powypadały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 PowitaćZnowu w grodzie Prawie 3 tysiące kilometrów w tym sporo po górach (Alpy)- audik jak zwykle mnie nie zawiódł Pisz gdzie byłeś i dawaj fotki Ja pośmigałem ostatnio trochę po Słowenii ale śniegu jak na lekarstwo. Chciałem do Szwajcarii ale znajoma stwierdziła że za drogo ---------- Post dopisany at 06:57 ---------- Poprzedni post napisany at 06:55 ---------- Witam panowie UWAGA na zakopiance między libertowem a mogilanami jest ograniczenie do 50km/h często teraz tam stoi samochód nie oznakowany z fotoradarem. Powiedział mi o tym kumpel a wczoraj sam się o tym przekonałem. gruszka w #77434 wrzucał film: uruchomcie sobie yanosika na tel.. ostatnio jak jechałem do białki to mi dupe uratował.. Ja tam wolę CB-radio ---------- Post dopisany at 07:06 ---------- Poprzedni post napisany at 06:57 ---------- Panowie, zablokowałem sobie RNS-D w wyniku dwukrotnego nieprawidłowo wpisanego kodu, szukam na forum ale nie mogę znaleźć co z tym zrobić teraz, może ktoś podpowie? I sprawa druga czy gdzieś w KRK dokupię przejściówki ISO do założenia RNS-E? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Boseron przywal takie i bedzie miazga...KOŁA AUDI A8 A6 A4 ORYGINALNE 20'' S-LINE, LATO (2905390091) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jest koks, jak się wnerwię to sam takie założę do S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Bry z rańca w weekend pracowity;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Bry Kurcze może w czwartek wybiorę się na spota, wisze Wam jeszcze za listopad kubełek. Wtedy zachowałem się jak amator:facepalm: KERCZI, Wąski, to cos dla was Macie drugą szanse wiec jej nie zmarnujcie KFC samo sie pcha, nie trzeba szukac nawet nowicjusza, wystarczy przyjechac i wyciagnac reke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja też nie przyjadę z pustymi rękami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Siemka "Krakusy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja też nie przyjadę z pustymi rękami Hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 siema Paniska...Gruszka walnałbyś taka 20" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 siema Paniska...Gruszka walnałbyś taka 20" ale na 20' w B5 musi być szał-pał w kabinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ale On ma eeeeesssssssseeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ale On ma eeeeesssssssseeee wieeem, ale wydaje mi się że dużo lepiej pod względem komfortu nie będzie. Po za tym plastiki wewnątrz tak samo będą grały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie mam do sprzedania nowy i wysokiej jakości zamiennik obudowy scyzoryka na 3 przyciski. Taki sam jak na tej aukcji Scyzoryk Obudowa + Kluczyk AUDI VW A2 A3 A4 A6 3p (2925165273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cena 29 zł + 4zł przesyłka. W razie zainteresowania pisać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzisiaj ruszył Dakar jak ktoś zainteresowany to http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/dakar-2013-a-95460/index3.html#post3229476 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panocki ile może kosztować wysyłka kuerierem 4felg 17'? Ewentualnie ma ktoś z Was jakś umowe z kurierami żeby coś taniej mogło wyjść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi