fantowski Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 co tu taki spokój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Co tam Panowie słychać przy niedzieli? , Mohito odpisze Ci na pw na spokojnie wieczorem z komputera. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 co tu taki spokój? I jak się udał przeszczep dekielka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Back ! :hi:przy Niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 co tu taki spokój? I jak się udał przeszczep dekielka? będę robił przeszczep jak mi gałka przyjdzie w tygodniu ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Back ! :hi:przy Niedzieli Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Siemano Kapitanowie mi wczoraj doktory z biskupinskiej wyleczyli samochód, więc jutro rano zmykam w Bieszczady Wąski gruszke jednak miałem sprawną, także nie muszę zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Siemano Kapitanowie mi wczoraj doktory z biskupinskiej wyleczyli samochód, więc jutro rano zmykam w Bieszczady Wąski gruszke jednak miałem sprawną, także nie muszę zmieniać A Gruszka jednak nie wyglądał ostatnio najlepiej Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Siemano Kapitanowie mi wczoraj doktory z biskupinskiej wyleczyli samochód, więc jutro rano zmykam w Bieszczady Wąski gruszke jednak miałem sprawną, także nie muszę zmieniać A Gruszka jednak nie wyglądał ostatnio najlepiej Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 pewnie sztanga mu się zapiekła i trzeba będzie rozruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Uwaga, Pingwin jedzie na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Uwaga, Pingwin jedzie na zlot ---------- Post dopisany at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ---------- Sceneria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Panowie potrzebuje poznać historię A4 B8 po VIN'ie. Znacie kogoś kto się zajmuje takimi sprawami? Ile kosztuje taka przyjemność? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201212/1356886033_by_maszpa_inner.gif Damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Siemano Kapitanowie mi wczoraj doktory z biskupinskiej wyleczyli samochód, więc jutro rano zmykam w Bieszczady Wąski gruszke jednak miałem sprawną, także nie muszę zmieniać Relacjonuj co było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- Panowie zapisujcie się do jarko na PW na zlot bo widzę że 10 osób dopiero od nas jest więc nie ma szało:whistling: http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xii-ogolnopolski-zlot-vii-urodziny-audi-a4-klub-polska-bukowina-tatrzanska-2013-a-257753/#post3249087 Lista przed chwilą została z aktualizowana. Gucio, Mehow, Gabriel i reszta co nie byli jeszcze, działajcie:exclamation: Nawet Przemian jedzie który już nie jeździ do nas na spoty. ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- LiveLeak.com - Smashed Toyota continues to move after collision with bus Tylko u Ruskich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pablo Ja widze na liscie 20 ( z osobami towarzyszącymi ) osób z Krakowa Ale faktycznie pasuje aby Nas było przynajmniej około 30 stki W końcu mamy dwa kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi