nex Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 W poniedziałek kupuję dedykowane moduły led wnętrza cały pakiet, wnętrze wszystko/drzwi/tablica rej/schowek/bagażnik.. koło 300zł ale wymiatają :kox:, widziałem na żywo i efekt miażdży
boseron Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 z paska cacy nie zrobisz ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ----------
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Pablo, o to mi chodziło na spocie:AUDI A4 - Instrukcja kasowania inspekcji serwisowych - Instrukcja.pl i mi sie wyswietla "INSP" Wiem o czym mówiłeś Dailymotion - Watch, publish, share videos No to jedziemy z koxem Oglądacie walkę dzisiaj?
Wąski Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 W poniedziałek kupuję dedykowane moduły led wnętrza cały pakiet, wnętrze wszystko/drzwi/tablica rej/schowek/bagażnik.. koło 300zł ale wymiatają :kox:, widziałem na żywo i efekt miażdży poka
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Gołota-Saleta HD online na walka - WEEB.TV 3zł za smsa i dobra jakość walki Gołota-Saleta.
Transitpower Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 No to Zimnoch rozj..ał przeciwnika Szkoda że nie walczył ze Szpilką bo to byłaby zapewne dużo lepsza walka niż Gołota Saleta
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 No to Zimnoch rozj..ał przeciwnika Szkoda że nie walczył ze Szpilką bo to byłaby zapewne dużo lepsza walka niż Gołota Saleta Ładnie pocisnął teraz po Szpilce, nie mogę się doczekać do ich walki jeśli nastąpi ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/boks-zawodowy-polsce-swiecie-83857/index81.html#post3354436
Radekst Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 saleta byl lepszy i nie ma co sie krzywic
Lucazzz Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 ale walka 1-sza klasa, dawno nie ogladałem takiego tempa...
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Andrzej był twardy jak za całego życia tylko brakło siły, Saleta wielki POWER, nie widziałem jeszcze takiej jego walki zwłaszcza że miał 7 lat przerwy, wielki szacun dla 45 latków bo tempo jakie pokazali to masakra Skończyła się era tych pięściaży:)
Transitpower Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Tempa?? Toż to walczyli goście co mają 45 lat.... U nich widziałeś TEMPO??
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 A co kuzwa myślisz że wolno walczyli to ty chyba slepy jesteś Ile ludzi mówiło że będą się poruszać jak żółwie a tak nie było! Expert jak zawsze
Lucazzz Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 ostatnnio wiekszosc walk bokserskich to interwencje sedziów przy klinczu...... cały czas tylko: STOP.... BOKS..... STOP... BOKS..... tu przynajmniej powalczyli, bez przytulania sie (czego akurat w tym sporcie nie toleruje)....
Transitpower Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 A co kuzwa myślisz że wolno walczyli to ty chyba slepy jesteś Ile ludzi mówiło że będą się poruszać jak żółwie a tak nie było! Expert jak zawsze Och przepraszam mistrza - właściciela czarnego pasa w origami... Co więcej - trener znajomy obydwu trenerów A tak na marginesie Pablo - Nie skacz zbyt wysoko, bo im wyżej skaczesz tym bardziej d*pa boli
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Nie masz argumentów wiec nie wyskakuj z żałosną ripostą Transit bo Ci się nie udała
Radekst Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 jak na swoj wiek to tempo mieli dobre, chociaz golota zdecydowanie przesadzal z wypluwaniem szczęk
Rekomendowane odpowiedzi