Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:wszystkich

Opublikowano

:hi: w domu już?

---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ----------

Kozak, mam jechać?

a chcesz :whistling:

---------- Post dopisany at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ----------

może takie :naughty:

Sorki, że się wtrącę, ale można coś więcej na temat tego VW? Jakąś stronę z nim?

http://www.facebook.com/McD.Photography

Opublikowano

:hi: w domu już?

tak już w KRK, wróciłem o 1;30 i od 9 w pracy, ale urywam się bo muszę wysyłki przed 15 zrobić. jak uda mi się to zjawię się u Ciebie :wink:

Opublikowano
tez masz taka blende?

---------- Post dopisany at 01:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ----------

Nex mnie zainspirował do rozkodowania kodów samochodu...i człowiek całe zycie się uczy...

okazuje sie ze mam podgrzewany zamek w drzwiach kierowcy, isofix z przodu i z tyłu i zawieszenie 1BV

i teraz pytanie do znawców...czym w koncu sie rozni 1BE od 1BV - 1BA TO normalna zawiecha - wczesniej mialem 1be - a teraz 1BV - TWARDSZE???

---------- Post dopisany at 01:13 ---------- Poprzedni post napisany at 01:07 ----------

Boseron u mnie siedzi Alternator 140A - u Ciebie chyba 120A jesli sie nie myle

AUDI A4 B6 B7 1.9 TDI 130 KM ALTERNATOR 140A (3003595936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i nizsze chyba, przynajmniej w a5 tak jest 1bV to zawieszenie obnizone

Opublikowano
:hi: Wąski
Opublikowano

bry wszystkim :)

1 BE 1BV obniżają o tyle samo czyli -20mm tylko 1BV jest twardsze i tylko taka różnica :wink: przerabiałem to.

Karol dzięki chyba zmienie ten alternator na ten większy.

Wąski jade do Ciebie :wink:

Opublikowano

1 BV to obiozone -2cm o ile dobrze kojarze, bo ja mam takie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ja szukałem ale bez łopatek :)

ps. Bry Dzień Wszystkim , kurde za tydzień pogoda będzie typowo wiosenna po 15 stopni :banan:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

witam :hi: panowie ma ktoś vag żeby zakodować kiere mf w mojej b7?

Opublikowano

Elo :hi:

Opublikowano

aloha :hi:

Opublikowano

Panowie jak by ktoś chciał to kolega rubio który był 2-3 tygodnie temu na spocie mógłby przywieźć produkty firmy Łucznik oczywiście w dobrych cenach, np. waga taka jak tutaj :arrow2:Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Za 40zł

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Diana 250zł

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Lidia 300zł

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Amelia 500zł

Produkty oryginalne, 2 lata gwarancji.

Opublikowano
Panowie jak by ktoś chciał to kolega rubio który był 2-3 tygodnie temu na spocie mógłby przywieźć produkty firmy Łucznik oczywiście w dobrych cenach, np. waga taka jak tutaj :arrow2:Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Za 40zł

1 szt. poproszę :decayed:

Opublikowano

Panowie potrzebuję dobrego spawacza plastiku, blacharza i malarza w Krakowie:)) Uprzejmie proszę o pomoc..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.