KERCZI Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie dość że jechałem wolno to jeszcze tyłem żeby nie przypieprzyli się o tablicę rej. Jak wracałem to spialem się z b3 coupe quattro zgrzebanym... Fajne to to wozidło do grzebniecia jako drugie... Szlo super Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie dość że jechałem wolno to jeszcze tyłem żeby nie przypieprzyli się o tablicę rej. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
fantowski Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Panowie dzięki za spocika, jak wiadomo brama na wylocie z galerii była zamknięta ale udało wyjechać sie bez tarcia... btw kojarzycie może kogoś kto robił u siebie osłone miski z blachy lub aluminium?? u siebie musze coś takiego założyć.. szczerze to nie jest za twardo... jedynie to uważać trzeba na te kur.eswkie drogi... ale autko jak przyklejone
gr1zly Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Dzięki wszystkim za spota, w szczególności gruszce za zaproszenie. Może będę częściej do was wpadał. Pozdr.
gruszka Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Panowiedzięki za spocika, jak wiadomo brama na wylocie z galerii była zamknięta ale udało wyjechać sie bez tarcia... btw kojarzycie może kogoś kto robił u siebie osłone miski z blachy lub aluminium?? u siebie musze coś takiego założyć.. szczerze to nie jest za twardo... jedynie to uważać trzeba na te kur.eswkie drogi... ale autko jak przyklejone ja mam typa ktory Ci zrobi taka płytę
fantowski Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Panowiedzięki za spocika, jak wiadomo brama na wylocie z galerii była zamknięta ale udało wyjechać sie bez tarcia... btw kojarzycie może kogoś kto robił u siebie osłone miski z blachy lub aluminium?? u siebie musze coś takiego założyć.. szczerze to nie jest za twardo... jedynie to uważać trzeba na te kur.eswkie drogi... ale autko jak przyklejone ja mam typa ktory Ci zrobi taka płytę jesteś wielki jakiś namiar?
Wąski Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Panowiedzięki za spocika, jak wiadomo brama na wylocie z galerii była zamknięta ale udało wyjechać sie bez tarcia... btw kojarzycie może kogoś kto robił u siebie osłone miski z blachy lub aluminium?? u siebie musze coś takiego założyć.. szczerze to nie jest za twardo... jedynie to uważać trzeba na te kur.eswkie drogi... ale autko jak przyklejone ja mam typa ktory Ci zrobi taka płytę sam Ci wyklepie w sobotę
Dzekson Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Im więcej będziesz jeździł tym szybciej się przyzwyczaisz szkoda tylko, że taką mogilska to 40km/h to max Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
FANTOMAS Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Dzieki Panowie za spota dziś mega frekwencja oby tak dalej to na wiosnę nie bedzie miejsca na niebieskim parkingu hihihi nie ma za co :-) król Julian był to i frekwencja była
fantowski Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Panowiedzięki za spocika, jak wiadomo brama na wylocie z galerii była zamknięta ale udało wyjechać sie bez tarcia... btw kojarzycie może kogoś kto robił u siebie osłone miski z blachy lub aluminium?? u siebie musze coś takiego założyć.. szczerze to nie jest za twardo... jedynie to uważać trzeba na te kur.eswkie drogi... ale autko jak przyklejone ja mam typa ktory Ci zrobi taka płytę sam Ci wyklepie w sobotę trzymam za słowo trzeba będzie chyba wrzucić na alu węższe oponki bo nie zmieszcze tamtych w nadkolu Im więcej będziesz jeździł tym szybciej się przyzwyczaisz szkoda tylko, że taką mogilska to 40km/h to max Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 na glebie to ja dużo golfem 3 przejeździłem więc przyzwaczajać się nie muszę pilnować trzeba... a jak jeszcze pójdzie felga z rantem to już w ogóle...
Transitpower Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Dzięki za spota Panowie. Frekwencja mnie zmiażdżyła Wystarczy że 2 miesiące mnie nie było i prosze jaki postęp RADEKST oto link do kasowania inspekcji: AUDI A4 - Instrukcja kasowania inspekcji serwisowych - Instrukcja.pl
Radekst Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 RADEKST oto link do kasowania inspekcji: AUDI A4 - Instrukcja kasowania inspekcji serwisowych - Instrukcja.pl Znalazlem juz to samo ale dzieki zaraz pojde skasowac
trepek Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Panowiedzięki za spocika, jak wiadomo brama na wylocie z galerii była zamknięta ale udało wyjechać sie bez tarcia... btw kojarzycie może kogoś kto robił u siebie osłone miski z blachy lub aluminium?? u siebie musze coś takiego założyć.. szczerze to nie jest za twardo... jedynie to uważać trzeba na te kur.eswkie drogi... ale autko jak przyklejone Jak nie znajdziesz nikogo to mógłbym uzyskać kontakt do znajomego, co u siebie w Audi 80 zrobił osłonę miski z amelinium po swapie VR6. Ale on z północy kraju jest.
MarcinWLCK Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 PIEPRZ RADARY - WŁOSKI STRAJK POLSKICH KIEROWCÓW | Facebook
gruszka Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Dzięki wszystkim za spota, w szczególności gruszce za zaproszenie. Może będę częściej do was wpadał. Pozdr. No jak się zrobi cieplej to jakiegos grilla rozpalimy. S ładnie w galerii gada
Cuber Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Grill na działce u Waskiego ---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ---------- lub znowu wynajmiemy domki w Borku
PABLO Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Dzięki wszystkim za spota, w szczególności gruszce za zaproszenie. Może będę częściej do was wpadał. Pozdr. Ty tam dobrze pamiętasz jeszcze czasy jak robiliśmy spoty na dachu hehe Fajnie że byłeś tylko przyjeżdżaj częściej jak możesz:decayed: Myślę że jak będzie więcej grubszych furmanek to przejedziemy się wszyscy gdzieś na skilla.
Rekomendowane odpowiedzi