boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 dzięki Pablo za podsunięcie tematu, czytam i bardzo interesujący
Wąski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Oj jak ja słyszę... Ze Ty sprzedałes Bunie... Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 bo nie rozumiem ?---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ---------- święta i po świętach i stało się moja bunia ma nowego właściciela czas na coś mocniejszego :naughty:i nigdy więcej ON Wąski w co celujesz ? jaka moc Cie interesuje , zostajesz przy kółkach na grilu ? na pewno nie Audi
fantowski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 święta i po świętach i stało się moja bunia ma nowego właściciela czas na coś mocniejszego :naughty:i nigdy więcej ON trafiła w bardzo dobre ręce
Wąski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Krakowskei Klasyki Nocą na wystawie w Bonarka City Center Ť Krakowskie Klasyki – www.krakowskie-klasyki.pl
marcin j Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam, witam, jak po Świętach ? marcin ty stary wyjadaczu, żyjesz Masz dalej tą B6? Przyjedź na spota bo WIEKI Cię nie było Żyje żyje , b6 ma się dobrze , Zonka ściga do pracy, powoli szukam czegoś mocniejszego, Narazie jeżdżę 460 konnym Dafem ---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- A spot w krk w tygodniu niestety 0 czasu...
boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 siema Marcin 100 lat Cie tez nie widziałem ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- widze ze kazdy chce mocniejsze i dobrze tak ma byc
fantowski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 GITD: nielegalne wideoradary, koniec nieoznakowanych radiowozów
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 GITD: nielegalne wideoradary, koniec nieoznakowanych radiowozów SZKODA że wiadomość z 1 kwietnia
fantowski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 GITD: nielegalne wideoradary, koniec nieoznakowanych radiowozów SZKODA że to 1 kwietnia niestety nic na to nie poradzimy...
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ciężko dziś było wstać do pracy taki piękny mróz i śnieg:whistling:
fantowski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie potrzebuję na miesiąc czasu pożyczyć fotelik dla 1.5 rocznego dziecka.. może miałby ktoś?
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 a jednak KWP Policja spaliła prima aprilisowy żart z Porsche - Poboczem.pl
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 no i to jest to...jakos w Poznaniu się da :/ ostatnio ogladałem program w tv o tym ze maja modernizowac komendy policji i poznan na chwile obecną ma najlepsza infrastrukture i najlepsze/najnowoczesniejsze komisariaty... ---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ---------- S3 oj namiesza namiesza z tyłu troche jak LEX ISF
PABLO Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 I wracamy do pracy po opierdzielaniu się
fantowski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 I wracamy do pracy po opierdzielaniu się nie wiem o czym Ty mówisz... jakim opierdzielaniu sie
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Pablo nie masz czasem NOKII 6700 classic? Szukam takiego telefonu ale srebrnego... albo przynajmniej nowej obudowy i klawiry
Rekomendowane odpowiedzi