PABLO Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Działa .Chyba zablokowali Tobie. :wink: Za dużo kupowałeś Chyba sprzedawałem Już działa, teraz inny rejon nie działa, na fejsie napisali że ataki dzisiaj mieli na portal.
nex Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 lennox, a Ty co, nie czytasz postów wstecz?
jrs77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wsadziłem w lampy z przodu H4 Osram night breaker+..... Różnica oszałamiająca.....
jrs77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 wyludniło sie tu troche... leczą sie z obżarstwa.....
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przejscie dla pieszych dziadek - YouTube :polew: Kujawiaczek
jrs77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dziadek niezle bryka....... ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- Tak jak babcie, ktore łokciami torują drogę do tramwaju/autobusu a jak już wlezą to nagle sił nie mają....
fantowski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fantowski to pojechałeś RÓŻem...a skoro teraz Twój ulubiony kolor to róż...to RÓŻ dupe po flaszke to kiedy pijemy ??
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fantowski, mozemy "imprezować" w Piatek Knajpe w której stawiasz sami wybierzemy
-RamzeS- Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 panowie porypały mi sie wycieraczki punkt zero wybrały sobie srodek szyby. pracują normalnie ale prace koncza na srodku ktoś w b7 miał juz ten problem ? to co piszą na forum nie do końca jest dla mnie zrozumiałe
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 żeby w LM padały bramki z 3 metrowych spalonych to juz są jaja PSG vs Barca 1-1
Radekst Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wsadziłem w lampy z przodu H4 Osram night breaker+..... Różnica oszałamiająca..... mogles wsadzic osram cool blue hyper, ja mam takie, sa jeszcze mocniejsze tylko ze nie maja homologacji
D4NTE Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ale meczyk 2:2:whistling: fakt faktem spalony jak .uj:grin: ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Wsadziłem w lampy z przodu H4 Osram night breaker+..... Różnica oszałamiająca..... mogles wsadzic osram cool blue hyper, ja mam takie, sa jeszcze mocniejsze tylko ze nie maja homologacji a lampy Ci nie żółkną od nich? Strasznie się france grzały mi w starym aucie
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 spalony to mało powiedziane hehehe to był kilometrowy spaaaaalonyyyyy
ddwojcik Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 panowie porypały mi sie wycieraczki punkt zero wybrały sobie srodek szyby. pracują normalnie ale prace koncza na srodku ktoś w b7 miał juz ten problem ? to co piszą na forum nie do końca jest dla mnie zrozumiałe podobny problem miałem w Alhambrze z 2004 wycieraczki szły do góry i zatrzymywały się na środku , przyczyna zatarte tuleje pionowe co przechodzą przez podszybie .A w audi a4 b5 chodziły normalnie na szybkim biegu ale na czasówce stawały mniej więcej koło środka wymieniłem przekaźnik wycieraczek bo strasznie się zgrzały styki.ty masz B7:huh:
Radekst Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wsadziłem w lampy z przodu H4 Osram night breaker+..... Różnica oszałamiająca..... mogles wsadzic osram cool blue hyper, ja mam takie, sa jeszcze mocniejsze tylko ze nie maja homologacji a lampy Ci nie żółkną od nich? Strasznie się france grzały mi w starym aucie Nic a nic, do wgladu na spocie mam je od października 2011 i ani się nie palą ani nic złego się z nimi nie dzieje, z kloszami też nie. A przez dobry rok jezdzilem na helogenach + mijania (tu i tu CB hyper) i wszystko w JEDNEJ lampie a nie osobno tak jak np. w B5 po lifcie czy B6. ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- no ale fakt faktem ze grzeją sie bardziej
bodowp Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 :hi:Tak patrze po Krk to tu wiele śniegu nie spadło przez święta w Bielsku święta wyglądały tak http://s20.postimg.org/c7fonft5p/2013_03_31_07_26_56.jpg
lennox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 lennox, a Ty co, nie czytasz postów wstecz? czytam, a Ty co, liczysz że napiszę że chałpniczo-chińskie oświetlenie jest najlepsze na świecie?
Rekomendowane odpowiedzi