Wąski Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Lusterka , Lusterka samochodowe , Lusterka motocyklowe ,wkłady ,zamienniki , podgrzewacze lusterek , akcesoria
ruks Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Żyje żyje , b6 ma się dobrze , Zonka ściga do pracy, powoli szukam czegoś mocniejszego, Narazie jeżdżę 460 konnym Dafem To masz o 10 KM więcej niż ja... w Stralisie Czy to 105 XF Super Space Cab? ---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:42 ---------- panowie porypały mi sie wycieraczki punkt zero wybrały sobie srodek szyby. pracują normalnie ale prace koncza na srodku ktoś w b7 miał juz ten problem ? to co piszą na forum nie do końca jest dla mnie zrozumiałe Mod do wersji DTM :grin:
Me.how Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 odbierałem dzisiaj paska od Janusza z Ul.Mokrej , na windzie było RS2 moze to ta sama co była ostatnio na spocie auto piekne ,
ozi_wells Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 odbierałem dzisiaj paska od Janusza z Ul.Mokrej , na windzie było RS2 moze to ta sama co była ostatnio na spocie auto piekne , wczoraj u niego byłem i widziałem twoją furmanke.... fotele to bys mógł przeprac , napisz na pw ile cie skasował z ciekawości, a rs2 jak było takie niebieskie to pewnie to to samo, bo za wiele to ich nie ma.
Me.how Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 rs2 niebieski ktoś wrzucał fotke ze spota to miałem porównanie
Caporeira Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ok, czyli nikt nie chce się pozbyć części które potrzebuje A czy jest może w Krakowie lub w okolicach jakiś sklep z używanymi częściami ?
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 rs2 niebieski ktoś wrzucał fotke ze spota to miałem porównanie Ktoś
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ok, czyli nikt nie chce się pozbyć części które potrzebuje A czy jest może w Krakowie lub w okolicach jakiś sklep z używanymi częściami ? zapytaj kolegi Waski Siemka wieczorową porą
Lucazzz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Fpiz*u z takim meczem.... Tak jakby Realu z galata nie mogli puścić, tylko polaczkow.... Ekhhh:kwasny:
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Fpiz*u z takim meczem.... Tak jakby Realu z galata nie mogli puścić, tylko polaczkow.... Ekhhh:kwasny: chyba specialnie bo wczoraj tez dali ciała z wyborem meczu
Lucazzz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To był podobno wybór telewidzów:kox:
radimm Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Siema Szefowie! W końcu mam neta Ja już miałem letnie założone (3szt. w W.sobotę) niestety ostatnia szpilka j**ana, była za bardzo objechana i nie puściła, a że było późno w nocy gdy przekładałem musiałem wrócić do zimowówek, a teraz do 13.04 nie zmienie opon, więc może jebać sniegiem ile wlezie byle się wystrzlało za dwa lata z góry
DeXteR_NH Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 gdzie jest, k***a, to globalne ocieplenie do ch**a?!
Lolo-Krk Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Niech małpy oddadzą trochę ciepła:) siema wszystkim!
-RamzeS- Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 oszołomy w serwisie robią mi z wycieraczkami jak sie nie wyrobią to albo sobie odpuszcze dzisiejszego spota albo będę musiał przyjechać cudownym fiatem doblo
Rekomendowane odpowiedzi