OGr Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 na HTC mam Case Mate i już kilka razy mnie uratował ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Siemka all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jedzie już do mnie ONE-ik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Świata nie było widać tak napitalało w NH a u mnie słoneczko na Ruczaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Na Azorach też praktycznie nie padało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Świata nie było widać tak napitalało w NH a u mnie słoneczko na Ruczaju przynajmniej fure opłukało z kurzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 w skawinie tez susza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 mnie jak na przewozie doj**ało to wycieraczki na najwiekszej predkosci sobie nie radziły, a jak zaczelo jebac gradem to juz widzialem w oczach wyobrazni te tony szpachli na dachu :decayed: ale obeszlo sie bez szkód. Straszny syf spadł z tym deszczem, auto całe w jakiś paprochach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Panowie jak to jest z tymi zaślepkami w zderzaku tutaj jest po lewej a po prawej nie ma, kolega Misqkrk nie ma po obu stronach w BKNie. Powiększcie zdjęcie. Od czego to zależy że jedne mają tylko po jednej stronie a nie dadzą po obu bo wygląda to jak by ktoś zakosił zaślepkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Panowie dla Galaxy S4 właśnie pojawił się nowy soft. U mnie telefon sam sięzaktualizował - chodzi płynniej i lepiej zarządza ramem Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Świadczy o tym ze miał bite auto... Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ---------- W 3.0 tdi, 2.5tdi, w 2.7tdi i 2.0tdi 170KM i były dwie kierownice powietrza czytaj dziury, w 2.0tdi i 1.9tdi była tylko jedna od strony kierowcy Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 nex kiedy i gdzie mogę Ci podrzucić SWR`a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 siema panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 jak tam koledzy, u mnie kolejny dzien je.... choroby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 swiat zchodzi na psy albo palikoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 z wieczora Cuber znalazłeś fotele?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Chłopaki w Krokusie na Bora się nie nudzą na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Chłopaki w Krokusie na Bora się nie nudzą na spotach :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ---------- tak to sie Dante robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi