D4NTE Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ---------- tak to sie Dante robi Jak tam po meczu? Po graliście? :-) Wysłane z mojego GT-I9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 super sie grało szlifuje forme przed czwartkiem jazda na rowerze do pracy podnosi kondycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 super sie grało szlifuje forme przed czwartkiem jazda na rowerze do pracy podnosi kondycje No to super. Ja dzisiaj opuściłem rower ze względu na pogodę ale jutro Kto wie :-) Wysłane z mojego GT-I9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 , boseron, znasz go? Zatrzymał karetkę, żeby przepuścić urzędników! - Nasygnale.pl nex kiedy i gdzie mogę Ci podrzucić SWR`a ? Jak się wybierasz w okolice Krzeszowic to do domu . Trzymaj go, na razie się nie wybieram do krk. Jak będę jechał dam znać. Zostaw mi kom na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 :hi:czy znacie kogoś kto naprawia radia CD potrzebuję wymienić laser prawdopodobnie w Concercie nie czyta wszystkich płyt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 A nie rozbierzesz sam i nie przeczyścisz go spirolem ? ---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ---------- radimm, nie chcesz czegoś ? SportAudi RS/S/Forum :: Zobacz temat - Troch gratw ktre nie mam gdzie upcha Audi S4 RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 A nie rozbierzesz sam i nie przeczyścisz go spirolem ?---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ---------- nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ---------- Świadczy o tym ze miał bite auto... Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ---------- W 3.0 tdi, 2.5tdi, w 2.7tdi i 2.0tdi 170KM i były dwie kierownice powietrza czytaj dziury, w 2.0tdi i 1.9tdi była tylko jedna od strony kierowcy Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 KERCZI czyli ma dobrze a nie bite bo ma BKN'a 3.0TDI tak jak pisałem wcześniej, zdjęcie przedstawiłem innego auta z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Cześć Themoniasty Kiedy się zjawisz na spocie bo ludzie zapomną jak wyglądasz hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Cześć Themoniasty Kiedy się zjawisz na spocie bo ludzie zapomną jak wyglądasz hyhy Stesknilas sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ty wiesz że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 :hi:czy znacie kogoś kto naprawia radia CD potrzebuję wymienić laser prawdopodobnie w Concercie nie czyta wszystkich płyt ? tam sie chyba tak jak rnse wymienia caly mechanizm. mysle ze takowy znajdziesz na alledrogo albo stronach w google i sam spokojnie zmienisz kilka srubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Witajcie, Panowie załatwiłem znajomemu używany alternator do B5 1,9 TDi. Znajomy miał zamiar przed jego montażem wymienić w nim u elektryka szczotki i łożyska. Elektryk powiedział, że to jest alternator VALEO, a nie BOSCH i że te alternatory są ogólnie c**j..e i bardzo często przy wymianie łożysk rozlatują się w nich wirniki. Uważa też, że jeśli już kupować alternator to tylko i wyłącznie Boscha. Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii i czy to nie jest próba wyłudzenia przez elektryka kasy za wymianę wirnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Panowie wie ktoś z Was sprawdzony i dobry warsztat od regeneracji maglownic w rejonie Krakowa? Siadła mi przy Galaxy i najlepszym wyjściem chyba będzie regeneracja...jeśli oczywiście się będzie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Panowie wie ktoś z Was sprawdzony i dobry warsztat od regeneracji maglownic w rejonie Krakowa? Siadła mi przy Galaxy i najlepszym wyjściem chyba będzie regeneracja...jeśli oczywiście się będzie dało. z wieczora .Co odnośnie magłownic to mogę polecić tą firmę Kuzicars - przekładnie kierownicze znam firmę i właścicieli i mogę śmiało polecić .Śmiało możesz się powołac na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 gumball 3000 bedzie na kazimierzu w czwartek pod muzeum techniki okolo godziny 13 Gumball 3000: W Krakowie staną najdroższe auta świata - Wieści - MM Moje Miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Koledzy sprzedam trójramienną kierownicę skórzaną wraz z poduchą w wersji sport do B6 w bardzo dobrym stanie. I kolejny modzik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 :hi:czy znacie kogoś kto naprawia radia CD potrzebuję wymienić laser prawdopodobnie w Concercie nie czyta wszystkich płyt ? tam sie chyba tak jak rnse wymienia caly mechanizm. mysle ze takowy znajdziesz na alledrogo albo stronach w google i sam spokojnie zmienisz kilka srubek Hammer ma cale mechanizny po 350zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi