Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuuuurw:facepalm::facepalm::facepalm:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::kwasny:
Opublikowano

Bayeeeeeeeeeeeern!!!

Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

c**ja zagrał ten roben a dzięki niemu wygrali :kwasny:

Opublikowano
:thumbdown:
Opublikowano

Mówię że jak by przyznali tą petardę Lewego to byłoby głośno o nim wszędzie jutro i w końcu zmienił by Opla na Audi :decayed:

Opublikowano

dobry mecz ale szczerze Borusia ostatnie 20 minut sie broniła praktycznie tylko..... :kwasny:

Opublikowano
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Panowie polecam tego gościa od perfum, sprowadza z UK ORYGINALNE perfumy, 6 lat działa w tej branży, kupiłem testera bez koreczka i pudełka szarego Hugo Boss'a 100ml za 135zł (sephora w M1 339zł) normalnie zapakowany za 179zł oraz na dzień mamy czerwonego Woman Boss 125ml za 155zł (sephora 319zł) sprawdzałem z takim samym z Sephory i 100% ori są to perfumy :)

Jak coś to odbiera się u gościa na mieszkaniu ul. Woronicza 36/41 przy al. 29 listopada

Polecam!

a ja brałem u niego i nie polecam... zapach szybko utleniał się i nie było go czuć... :thumbdown:

co do meczyku... szkoda, że nie wpadło nic na początku meczu...

Opublikowano
Zna ktoś studentkę germanistyki co by mi dziecko zaczęła od podstaw uczyć?

studentki germanistyki co prawda nie znam, ale znam magistra germanistyki - moją żonę

jak coś pisz PW w ramach szczegółów

Opublikowano

a ja brałem u niego i nie polecam... zapach szybko utleniał się i nie było go czuć... :thumbdown:

Widocznie taki miał być :decayed:

Ponad 15 tys sprzedanych perfum o czymś musi świadczyć, u mnie trzyma dość długo.

---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------

Oferta - Audi RS4 - Sprzedam Audi Rs4 2,7 biturbo. Samochód perfekcyjny w doskonałym stanie jakby miał dopiero 100tkm , cały czas serwisowany tylko w A

Opublikowano

:slina::slina::slina::slina::slina:

---------- Post dopisany 26-05-2013 at 02:16 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2013 at 23:57 ----------

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

powitać,

ja też brałem perfumy od tego Gościa z Woronicza i byłem bardzo zadowolony, juz trzy flakony tych samych perfum i zapach długo sie trzyma

Opublikowano
aha kumam ale wyglad ma niezly musze przyznac nie bylo ceny na nim ciekawe ile moga chciec

Zapytaj z ciekawości, chociaż jak kupować to jednak Q :naughty:

---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ----------

GT z tego co mi wiadomo miało silnik 1,8. W DE zadbane modele chodzą po 10-13k EUR

Coupe - 5 cyl 2,1 81'-83'

Coupe GT - 5 cyl 2,2 i 2,3 84'-87'

Opublikowano

jak chcecie kosmetyki i perfumy dobre to polecam ORIFLAME :naughty::naughty:, gdyby ktoś był zainteresowany to PW, moja działa w tym

Opublikowano
aha kumam ale wyglad ma niezly musze przyznac nie bylo ceny na nim ciekawe ile moga chciec

Zapytaj z ciekawości, chociaż jak kupować to jednak Q :naughty:

---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ----------

GT z tego co mi wiadomo miało silnik 1,8. W DE zadbane modele chodzą po 10-13k EUR

Coupe - 5 cyl 2,1 81'-83'

Coupe GT - 5 cyl 2,2 i 2,3 84'-87'

A co powiesz na Coupe GT 1,8 90KM w automacie?? Mój dobry znajomy ma takiego z 1984 roku

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Za chwilę wyścig F1 i Monte Carlo :kox:

Opublikowano

Powitać :hi:

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano
Za chwilę wyścig F1 i Monte Carlo :kox:

trzebA ogladac dobrze ze napisales :naughty: