gregfr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 nie nie, bede w weekend na zjazd, wiec tylko piatek sobota i w niedziele rura, zeby na 7:00 w pracy byc w poniedzialek
Cuber Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 nie ma Nas na forum i smutek c**ja zdrowie sklejże zdrowie Panowie
Dzekson Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Panowie, mam praktyki w auto-specialu, jak by ktoś chciał sprawdzić historie po VINie to pisać
boseron Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 nie ma Nas na forum i smutek c**ja zdrowie sklejże zdrowie Panowie widze ze dajesz rade
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 miłego dnia... Wąski mam coś dla Ciebie d*py nie rozpieścisz
Wąski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 poszukuję lodówki i pralki możne komuś zalega w piwnicy lub na korytarzu ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- miłego dnia... Wąski mam coś dla Ciebie d*py nie rozpieścisz świerszcze
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 poszukuję lodówki i pralki możne komuś zalega w piwnicy lub na korytarzu ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- miłego dnia... Wąski mam coś dla Ciebie d*py nie rozpieścisz świerszcze to też ale miałem na myśli naleśnika a propo karmówki... współlokatorzy mnie za***ią po pracy dzisiaj w nocy nastąpiła dezercja sporej ilości karmówki
Wąski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 :polew::polew: poszły na imprezę ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- pozostały tylko wspomnienia Komin padł - za to rośnie centrum targowe [ZDJĘCIA i WIDEO]
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 a to kolega widział? Wyburzanie po rosyjsku - Sadistic.pl
Wąski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 a to kolega widział?Wyburzanie po rosyjsku - Sadistic.pl da się chodzi mi o miejsce
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 a to kolega widział?Wyburzanie po rosyjsku - Sadistic.pl da się chodzi mi o miejsce no niech robią jakąś większą miejscówkę na targi Poznań ma, wawa też, nawet już Lublin... a Kraków w pyte prawie że nic.. hostessy miałbym na miejscu
Yoghurt Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 pozdrowienia z Mielna przesyłają Boseron i Lenox z Rodzinkami , whiskacz juz sie leje jestescie w mielnie? ja w srode wrocilem z sarbinowa
PABLO Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Panowie, mam praktyki w auto-specialu, jak by ktoś chciał sprawdzić historie po VINie to pisać Sprawdź mi bete ---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- a to kolega widział?Wyburzanie po rosyjsku - Sadistic.pl Masakra ale kto by przewidział że tak wystrzelą te cegły, 29 latek zginął na miejscu ---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ---------- Dexter to mówisz że widziałeś przed chwilą boserona pod halą targową
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dexter to mówisz że widziałeś przed chwilą boserona pod halą targową może niech on już lepiej nie pije
PABLO Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 A mówicie że ja mam wielkie kominy Beta zawieziona dzisiaj do serwisu na ogarnięcie ostatnich pierdół i biorę się za tłumik.
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 potrzebuje naklejki typu karny k za ch parkowanie... ma ktoś na zbyciu?
PABLO Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 potrzebuje naklejki typu karny k za ch parkowanie... ma ktoś na zbyciu? Zapytam się wieczorem sąsiada bo kiedyś w ciul kupił z allegro i oklejał auta pod blokiem ale to było z 2 lata temu
Rekomendowane odpowiedzi