Wąski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 potrzebuje naklejki typu karny k za ch parkowanie... ma ktoś na zbyciu? ILE CHCESZ
michail55 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dexter to mówisz że widziałeś przed chwilą boserona pod halą targową może niech on już lepiej nie pije :grin:
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 potrzebuje naklejki typu karny k za ch parkowanie... ma ktoś na zbyciu? ILE CHCESZ wystarczy jedna btw walcze z kanapą u siebie i nie mam pomysłu jak ją odblokować
miodzio Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 potrzebuje naklejki typu karny k za ch parkowanie... ma ktoś na zbyciu? ILE CHCESZ wystarczy jedna btw walcze z kanapą u siebie i nie mam pomysłu jak ją odblokować podjedz gdzieś gdzie otwierają zatrzaśnięte klucze w aucie i niech otworzą Ci zamek w kanapie:wink:
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 potrzebuje naklejki typu karny k za ch parkowanie... ma ktoś na zbyciu? ILE CHCESZ wystarczy jedna btw walcze z kanapą u siebie i nie mam pomysłu jak ją odblokować podjedz gdzieś gdzie otwierają zatrzaśnięte klucze w aucie i niech otworzą Ci zamek w kanapie:wink: mnie to wydaję się, że linka jest urwana lub spadła
Radekst Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 potrzebuje naklejki typu karny k za ch parkowanie... ma ktoś na zbyciu? Zapytam się wieczorem sąsiada bo kiedyś w ciul kupił z allegro i oklejał auta pod blokiem ale to było z 2 lata temu trzeba walczyc z debilizmem tez mam jak cos
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 potrzebuje naklejki typu karny k za ch parkowanie... ma ktoś na zbyciu? Zapytam się wieczorem sąsiada bo kiedyś w ciul kupił z allegro i oklejał auta pod blokiem ale to było z 2 lata temu trzeba walczyc z debilizmem tez mam jak cos tylko zastanawiam się jak ją nalepie jak auto przykryte jest jakimś workiem:decayed: stoi na miejscu dla inwalidów...
radimm Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 potrzebuje naklejki typu karny k za ch parkowanie... ma ktoś na zbyciu? Zapytam się wieczorem sąsiada bo kiedyś w ciul kupił z allegro i oklejał auta pod blokiem ale to było z 2 lata temu trzeba walczyc z debilizmem tez mam jak cos tylko zastanawiam się jak ją nalepie jak auto przykryte jest jakimś workiem:decayed: stoi na miejscu dla inwalidów... to może zadzwon na policje, przynajmniej gość dostanie parę złotych za kretyństwo, a nasze piękne kochane Państwo się wzbogaci i będziemy bliżej wyjscia z kryzysu
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 potrzebuje naklejki typu karny k za ch parkowanie... ma ktoś na zbyciu? Zapytam się wieczorem sąsiada bo kiedyś w ciul kupił z allegro i oklejał auta pod blokiem ale to było z 2 lata temu trzeba walczyc z debilizmem tez mam jak cos tylko zastanawiam się jak ją nalepie jak auto przykryte jest jakimś workiem:decayed: stoi na miejscu dla inwalidów... to może zadzwon na policje, przynajmniej gość dostanie parę złotych za kretyństwo, a nasze piękne kochane Państwo się wzbogaci i będziemy bliżej wyjscia z kryzysu najlepsze jest to że gość przykrywa TICO i pucuje je prawie codziennie pomimo, że nie jeździ... jak będzie sprzedawać to ktoś ładnego klasyka kupi:grin: może postawić na innym miejscu a zajmuje jedno miejsce dla inwalidów co mnie po prostu wku..wia... wczoraj chciałem mu już coś powiedzieć, ale powstrzymałem się... już raz malowałem auto po rysach zrobionych celowo i dziękuję bardzo... najlepsze rozwiązanie to chyba straż miejska.. ale nie jestem z tych co dzwonią na bank ma coś ze łbem bo jak czyści to mówi sam do siebie i krzyczy radimm odebrałbyś tel
PABLO Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 na bank ma coś ze łbem bo jak czyści to mówi sam do siebie i krzyczy Może krzyczy do wron by mu nie srały na furę
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 na bank ma coś ze łbem bo jak czyści to mówi sam do siebie i krzyczy Może krzyczy do wron by mu nie srały na furę trzeba zobaczyć chłopa jak wygląda.. a wygląda na psychodelika
Radekst Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 to sie zastanow czy to miejsce nie jest dla niego idealne
fantowski Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 to sie zastanow czy to miejsce nie jest dla niego idealne eee no zastanawiałem się czy czasem nie kwalifikuje się do tego Panowie chętny ktoś na spota dzisiaj? wtorek mamy a ktoś za wtorkiem głosował
PABLO Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja chętnie jeśli będę miał dzisiaj auto
bodowp Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 czlowieka nie ma chwile na forum a tu juz tyle lektury do czytania dzis sloneczko jak w tropikach... szedlem na egz to myslalem ze sie ugotuje.
Radekst Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 na szczescie teraz sie zachmurzylo i nie ma takiej żarówy jak w południe
ruks Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 a to kolega widział?Wyburzanie po rosyjsku - Sadistic.pl da się chodzi mi o miejsce no niech robią jakąś większą miejscówkę na targi Poznań ma, wawa też, nawet już Lublin... a Kraków w pyte prawie że nic.. hostessy miałbym na miejscu Pierniczyć hostessy jak likwidują ostatnią miejscówkę
electrofinger Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Hello; potrzebuję info co należy zrobić (wymienić, sprawdzić, nasmarować itd.) po tym jak wyświetli się: napis insp 2 - przebieg oczywiście oryginalny 230.000km Chodzi o moje auto z profilu. Albo podpowiedzcie w jakim dziale umieścić pytanie...
nex Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ty się PABLO nie śmiej, bo będziesz robił tak samo ze swoją BMĄ jak nie opłaciłeś AC
Rekomendowane odpowiedzi