dfence2005 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 KERCZI to zaproś na spota Siema w ten jakże słoneczny i piękny dzień W końcu weekend idzie, to jakże to tak, ze słońcem? Eeee Piknik lotniczy pozatym ma się odbywać na lotnisku w Czyżynach, wybiera się ktoś?
OGr Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jak będzie tak lało to na pewno będzie dużo ludzi na pikniku ;-)
ruks Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 oj panowie ja bym sie nie pchal w beje moze jest swietna i mam wielka slabosc do marki to wiem iz by mnie zjadla czestotliwosc napraw drobnych uszkodzen na ogol elektorniki lub w silniku np klapki w kolektorze (silniki diesel) lub wtryski po 2006r. nie chce nic mowic ale to kosztuje a najgorsze jest to iz zawiecha jest nie zbyt wytrzyamala i aby cos zrobic nalezy rozebrac cale zawieszenie a nie np jeden wachacz to jeden wachacz. duzo problemow sprawia rowniez podpora walu i sam dyfer ktorych naprawy przy normalniej jezdzie zdazaja sie co roku okolo co 20tys Kolega ma E46 320d i raczej nie ma większych problemów a w A4 co z tego że jeden wahacz to jeden jak cena i tak jest konkretna Na pewno gdybym wymieniał auto to brałbym coś z lub BMW z tym że to raczej nie prędko nastąpi bo jestem zadowolony z B6, oby jeździła jak najdłużej! A za jakieś 10 lat to ciężko będzie coś kupić, trafia mnie jak widzę w tych nowych autach podpowiadajki biegów, brak możliwości wyłączenia ESP czy elektryczny ręczny, nie mówiąc o downsizingu gdzie pewnie silnik po 100kkm będzie złomem. Coraz więcej aut się robi dla ludzi , którzy nie kochają motoryzacji
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jak będzie tak lało to na pewno będzie dużo ludzi na pikniku ;-) Ja będę na miejscu tzn. w domu bo będą mi latały nad głową
ruks Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Samoloty nad Krakowem: IX Małopolski Piknik Lotniczy Pogoda w sam raz ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Jak będzie tak lało to na pewno będzie dużo ludzi na pikniku ;-) Ja będę na miejscu tzn. w domu bo będą mi latały nad głową To robimy spota u Ciebie w domu
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 To robimy spota u Ciebie w domu Nie ma problemu Zawsze obok na pasie można zrobić tylko żeby była ładna pogoda ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 12:22 ---------- lennox żyjesz tam
lennox Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 lennox żyjesz tam siema Pany o dziwo przeżyłem 2-tygodniową siestę z boseronem ale wątroba do wymiany :grin: ankieta PS> Nie chcę się wtrącać w mod forum ale ankieta powinna wyglądać tak: 1. do czasu jej zakończenia wynik anonimowy 2. opcjami ankiety wszystkie dni tygodnia 3. możliwość wybrania 2 albo lepiej 3 opcji 4. po opublikowaniu wyników upublicznienie kto na co głosował z "odsianiem" głosów martwych dusz Formuła ankiety zaczerpnięta z innego forum na którym się bardzo sprawdza. PS2> a nie mówiłem :polew:
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Monitor Samsung 24'' LED S24B750VS Widzieliście nową serię monitorów Samsunga? Wygląd mega
miodzio Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 siema Pany o dziwo przeżyłem 2-tygodniową siestę z boseronem ale wątroba do wymiany :grin: pojechać na drugi koniec Polski tylko po to by chlać Bo z tego co piszecie to nic innego nie robiliście
Wąski Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 lennox żyjesz tam siema Pany o dziwo przeżyłem 2-tygodniową siestę z boseronem ale wątroba do wymiany :grin: ankieta PS> Nie chcę się wtrącać w mod forum ale ankieta powinna wyglądać tak: 1. do czasu jej zakończenia wynik anonimowy 2. opcjami ankiety wszystkie dni tygodnia 3. możliwość wybrania 2 albo lepiej 3 opcji 4. po opublikowaniu wyników upublicznienie kto na co głosował z "odsianiem" głosów martwych dusz Formuła ankiety zaczerpnięta z innego forum na którym się bardzo sprawdza. PS2> a nie mówiłem :polew: Wódki mu dać do dobrze gada
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 pojechać na drugi koniec Polski tylko po to by chlać Bo z tego co piszecie to nic innego nie robiliście Eeeee:decayed: pływali na "fali" ---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 17:28 ---------- Ten to chyba rekordzista
boseron Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Lenox dzięki za super spędzony czas i wypite morze whisky, to pisałem ja " serek" hehe, wbrew pozorom nie tylko pilismy, wycieczki rowerowe super polecam Jutro wracam :-) jack daniels rządzi :-D Pozdro dla ekipy z Krakowa :-)
michail55 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Pablo będzie jeszcze jedna czarna na krakowskich Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 a co kupujesz ??:whistling:
bodowp Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 PABLO mówisz, że zakładasz nowe fele do bawary
PABLO Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 PABLO mówisz, że zakładasz nowe fele do bawary Jak w A4 miałem 19'' to teraz tak minimum trza z 30'' I zaczęło lać..
Rekomendowane odpowiedzi