gruszka Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 No to Fantomku do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ja się pytam czy ktoś kontroluje tą nową ankietę tak aby miała jakiś sens ? bo jak widzę za piątkiem jest już 9 osób z czego tylko jedna oficjalnie podaje się że jest Krakowa a reszta to cała Polska lub no name zaraz się okaże że piątek wygra i znowu przez takich jajcarzy będziemy się spotykać w zacnym gronie spoko oko Piatkowe głosy nie bedą brane pod uwagę ze względu własnie na tych głosujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 no zgadza sie, wzor RS4. Na lato mam oryginalne takie 18'' i na zime tez kiedys taki wzor mialem tylko 16'', pozniej Siara je przejal bo ja zmienilem heble na S4 i 16 cali byly juz za male. Tylko te 16'' sa nieoryginalne (ale ja im nic zarzucic nie moglem). U mnie latają do dziś i jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ja się pytam czy ktoś kontroluje tą nową ankietę tak aby miała jakiś sens ? bo jak widzę za piątkiem jest już 9 osób z czego tylko jedna oficjalnie podaje się że jest Krakowa a reszta to cała Polska lub no name zaraz się okaże że piątek wygra i znowu przez takich jajcarzy będziemy się spotykać w zacnym gronie spoko oko Piatkowe głosy nie bedą brane pod uwagę ze względu własnie na tych głosujących Audi A4 Klub Polska - News Skoro ankieta jest widoczna na stronie głównej, to nie dziwne że se ludzie klikajom dla jaj... Aktualnie widoczna jest inna ankieta. A to że niedzielnym popołudniem/wieczorem nikt nie pisze oznacza, że nikt nie ma czasu na spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 również dziękuje za spota - w sumie to zielonego pojęcia nie mam co mnie powstrzymuje przed wymianą manetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Podziękował za spocika:wink: Frekwencja dopisała:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 no zgadza sie, wzor RS4. Na lato mam oryginalne takie 18'' i na zime tez kiedys taki wzor mialem tylko 16'', pozniej Siara je przejal bo ja zmienilem heble na S4 i 16 cali byly juz za male. Tylko te 16'' sa nieoryginalne (ale ja im nic zarzucic nie moglem). U mnie latają do dziś i jest spoko. Producenta i model poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Podziękował za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 nie, cofnij się dużo wcześniej, Cubrowi i bodajże boseronowi nie pasowało bo w tym dniu bodajże grają w piłkę Nex jeżeli o mnie chodzi to nie ma większego znaczenia w który dzień będą odbywały się spoty jest mi to obojętne BTW dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyblack Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Panowie, czy ktoś otworzył myjnie w Zabierzowie koło Krakowa... widuje często granatowe Audi A4 B6 kombi na czarnych felgach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Panowie, czy ktoś otworzył myjnie w Zabierzowie koło Krakowa... widuje często granatowe Audi A4 B6 kombi na czarnych felgach... tak, jest ono nam tu dobrze znane skorzystaj z myjni to dowiesz się kto to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 No i prosiaki przed chwilą pojechały do Kutna :/ Szkoda ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Panowie, czy ktoś otworzył myjnie w Zabierzowie koło Krakowa... widuje często granatowe Audi A4 B6 kombi na czarnych felgach... no ale w tym aucie to tylko fele są kozackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyblack Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 dziękuję serdecznie, skoro polecacie z pewnością zaglądnę!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Panowie, czy ktoś otworzył myjnie w Zabierzowie koło Krakowa... widuje często granatowe Audi A4 B6 kombi na czarnych felgach... Dodam że taki jeden różowy który najczęściej rano tutaj się udziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Siemka Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi