seba1-2 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 i jestem mam pytanko tak jak w poście potrzebuje pompiarza takiego który dogodzi mojej maszynie
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 i jestem mam pytanko tak jak w poście potrzebuje pompiarza takiego który dogodzi mojej maszynie pogadaj z MEGA13 :gwizdanie: Panowie robimy spota w Niedziele czy odrazu sie widzimy na meczyku ? Pytanie ogólne kto sie pisze na meczyk
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 i jestem mam pytanko tak jak w poście potrzebuje pompiarza takiego który dogodzi mojej maszynie już Ci mówiłem że tu się nikt nie zna a tak na poważnie , w podpisie użytkownika Mega13 jest namiar na pompiarza
jarko Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Mnie się nie musisz pytać czy będę :gwizdanie: a na spocik się raczej nie wyrobię, więc się nie udzielam
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 CUBER PODPIS :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: następny Issak
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 CUBER PODPIS :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: Patrz Piotrek, wygląda na to że Cuber w końcu nie będzie sam w odwiecznej walce :gwizdanie: :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 Trzeniek i Ogrus , wykapani juz :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2008, 00:15 _________________________________________________ CUBER PODPIS :th: :th: :th: :th: :th: :th: :th: Patrz Piotrek, wygląda na to że Cuber w końcu nie będzie sam w odwiecznej walce :gwizdanie: :gwizdanie: zapomniałes o REX-ie, MAKOZie i MAREK27 :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Panowie robimy spota w Niedziele czy odrazu sie widzimy na meczyk Spota chyba można odpuścić, ja jak coś zamelduje się od razu na rynku [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2008, 00:16 _________________________________________________ zapomniałes o REX-ie, MAKOZie i MAREK27 zapomniałem bo oni prawie nic nie piszą nigdy, to tak jakby ich nie było a Ty zawsze czuwasz
jarko Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Panowie robimy spota w Niedziele czy odrazu sie widzimy na meczyk Spota chyba można odpuścić, ja jak coś zamelduje się od razu na rynku To chyba trza by jakieś info zrobić że spota nie ma bo znowu ktoś Nas będzie szukał na dachu w galerii... :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Panowie robimy spota w Niedziele czy odrazu sie widzimy na meczyk Spota chyba można odpuścić, ja jak coś zamelduje się od razu na rynku To chyba trza by jakieś info zrobić że spota nie ma bo znowu ktoś Nas będzie szukał na dachu w galerii... :gwizdanie: Niech szukają ... tak jest jak się od święta interesują forum :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 no to jutro zapewne sie reszta wypowie co i jak ...... I moglibysmy sie umówić na Floriańskiej kierunek potem znany tak około 19-30
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Niech szukają ... tak jest jak się od święta interesują forum :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Niech szukają ... tak jest jak się od święta interesują forum :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Cuber , Ogr ... słyszeliście jak ten ich bramkarz seplenił? myślałem że jeb.e ze śmiechu :decayed:
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 Trzeniek , Swięte słowa :gwizdanie: a co do bramkarza to chyba mial kiedyś tzw. "kruliczą warge " i jest pewnie po operacji ale z tego co podsłyszalem to były bramkarz Hutnika :gwizdanie:
jarko Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Trzeniek , Swięte słowa :gwizdanie: a co do bramkarza to chyba mial kiedyś tzw. "kruliczą warge " i jest pewnie po operacji ale z tego co podsłyszalem to były bramkarz Hutnika :gwizdanie: Dawaj mi jego name
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 hmmmm chyba na niego "Dudzio" wołali
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 pewnie jakiś były trampkarz... co miał to wyciągnięcia to wyciągnął co miał puścić to puścił żadna rewelka aczkolwiek widać że kiedyś liznął rękawiczek bramkarskich
jarko Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 hmmmm chyba na niego "Dudzio" wołali Nic mi to nie mówi pewnie jakiś trampkarz może kiedyś...
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 no pewnie liznoł za czasów Siergieja Szypowksiego nie no żart az takis tary nie byl hahahahahha Czosnek rewelka
Rekomendowane odpowiedzi