pawel1380 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-) Na tym drugim filmie wytłumaczono dlaczego :-) Podstawową zaletą X-drive jest nie równy rozkład pomiędzy osie na dzień dobry choć nie wiem czy we wszystkich modelach. Quattro z rozdziałem 50/50 niestety jest bardziej podsterowne. Gdyby tak jeszcze mieć torsena na tylnej osi albo napęd z RS5... Tylko gdzie teraz znajdziesz quattro z rozdziałem 50/50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-) Na tym drugim filmie wytłumaczono dlaczego :-) Podstawową zaletą X-drive jest nie równy rozkład pomiędzy osie na dzień dobry choć nie wiem czy we wszystkich modelach. Quattro z rozdziałem 50/50 niestety jest bardziej podsterowne. Gdyby tak jeszcze mieć torsena na tylnej osi albo napęd z RS5... Tylko gdzie teraz znajdziesz quattro z rozdziałem 50/50? np u mnie ja zawsze rozdzielam 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 siemka Panowie i Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 nikt nie kupił i nikt długo nie kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 nikt nie kupił i nikt długo nie kupi gadaj o co biega:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Po prostu dzisiaj mnie ro***bała ta X3ka, dobrze że ją sprawdziłeś u gościa ---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- FANTOMAS występowały 12 cyfrowe numery VIN czy wszędzie 17 były niezależnie od kraju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-) Na tym drugim filmie wytłumaczono dlaczego :-) Podstawową zaletą X-drive jest nie równy rozkład pomiędzy osie na dzień dobry choć nie wiem czy we wszystkich modelach. Quattro z rozdziałem 50/50 niestety jest bardziej podsterowne. Gdyby tak jeszcze mieć torsena na tylnej osi albo napęd z RS5... Tylko gdzie teraz znajdziesz quattro z rozdziałem 50/50? w garażu stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-) Na tym drugim filmie wytłumaczono dlaczego :-) Podstawową zaletą X-drive jest nie równy rozkład pomiędzy osie na dzień dobry choć nie wiem czy we wszystkich modelach. Quattro z rozdziałem 50/50 niestety jest bardziej podsterowne. Gdyby tak jeszcze mieć torsena na tylnej osi albo napęd z RS5... Tylko gdzie teraz znajdziesz quattro z rozdziałem 50/50? w kazdej B7 (oczywiscie z quattro) poza RS4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 witajcie panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 @boseron, ja na początku szukałem ubitej Audi od przodu by sobie zrobić. Też już napalony, że pięknie ubity, silnik pali, szwajcar z małym przebiegiem, idealny na moje plany rozpowiadałem, że już jutro jadę po samochód i… boom, kto by się spodziewał, że nawet na wrakach kręcą licznik i książki drukują. ;] Potem już siedziałem cicho aż nie podpisałem umowy kupna. P.S. Ma ktoś może emblemat S-line na grill B7 odłogiem? Mam grill S4 i wieś udawać, że mam samochód, którego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Umie ktos zalozyc drugi ic do b7?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 nikt nie kupił i nikt długo nie kupi zdradź rąbek tajemnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Tylko gdzie teraz znajdziesz quattro z rozdziałem 50/50? Na YT W drugiej części filmiku avancik boseron napisz chłopakom w wolnej chwili dokładnie jak było z tą X3 bo Ci spokoju nie dadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 rozstrząsam ostatnio temat instalacji pod inteligentny dom (myślę o wykorzystaniu rasberry PI) zobaczcie jak się ludziom nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to Wam coś wrzuce i zacznie sie gadanie hehehe Jakiś czas temu widziałem odwrotną sytuację w innym teście ;-) Na tym drugim filmie wytłumaczono dlaczego :-) Podstawową zaletą X-drive jest nie równy rozkład pomiędzy osie na dzień dobry choć nie wiem czy we wszystkich modelach. Quattro z rozdziałem 50/50 niestety jest bardziej podsterowne. Gdyby tak jeszcze mieć torsena na tylnej osi albo napęd z RS5... Tylko gdzie teraz znajdziesz quattro z rozdziałem 50/50? w kazdej B7 (oczywiscie z quattro) poza RS4. I B6, B5, C5, C6 i wiele wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Mercedes-Benz S 320 okazja 2004 Bydgoszcz ? Tablica.pl Pablo, Twoja beta tez tak bedzie wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Pablo na spocie i psssss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 boseron napisz chłopakom w wolnej chwili dokładnie jak było z tą X3 bo Ci spokoju nie dadzą poprostu chłopak wytrzeźwiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 sklejcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi