Lolo-Krk Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-black-edition-full-s-line-bixy-kw-206926/index47.html#post3690704Zobaczcie jak naszemu koledze koleś potraktował auto, jak bym przyłapał to bym nogi z d*py powyrywał Ja bym chyba typowi łapy odpie.....ł jakbym wiedział kto to:buhaha:
bodowp Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-black-edition-full-s-line-bixy-kw-206926/index47.html#post3690704Zobaczcie jak naszemu koledze koleś potraktował auto, jak bym przyłapał to bym nogi z d*py powyrywał :shock3: ejjj ale szczerze powiem, że gdybym zobaczył jak ktoś maluje mi sprayem auto to byłoby nieciekawie gdyby nikt mnie nie uspokoił
Lolo-Krk Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-black-edition-full-s-line-bixy-kw-206926/index47.html#post3690704Zobaczcie jak naszemu koledze koleś potraktował auto, jak bym przyłapał to bym nogi z d*py powyrywał :shock3: ejjj ale szczerze powiem, że gdybym zobaczył jak ktoś maluje mi sprayem auto to byłoby nieciekawie gdyby nikt mnie nie uspokoił Jak bym stał obok to jeszcze bym cie podpuszczał a nie powstrzymywał :banan::banan::banan:
Radekst Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Lolo, ile Ci z reka na sercu pali ta 1.8T? Bo zamierzam sie przesiasc wlasnie na 1.8T tylko nie wiem czy mam sie nastawiac na zakladanie kuchenki
fantowski Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-black-edition-full-s-line-bixy-kw-206926/index47.html#post3690704Zobaczcie jak naszemu koledze koleś potraktował auto, jak bym przyłapał to bym nogi z d*py powyrywał lepiej sprayem niż ostrym narzędziem :hi:dobry wieczór... ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- Lolo, ile Ci z reka na sercu pali ta 1.8T? Bo zamierzam sie przesiasc wlasnie na 1.8T tylko nie wiem czy mam sie nastawiac na zakladanie kuchenki radekst są fajne b6ki na sprzedaż ale wszystko w ropie
Radekst Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 radekst są fajne b6ki na sprzedaż ale wszystko w ropie wiem wiem, ceny tez fajne
ruks Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 nowa myjka bezdotykowa jest na Okulickiego na wysokości nowego osiedla Fakt, zapomniałem o niej, jeszcze jej nie testowałem
fantowski Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 radekst są fajne b6ki na sprzedaż ale wszystko w ropie wiem wiem, ceny tez fajne ale za to jakie perełki
Lolo-Krk Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Lolo, ile Ci z reka na sercu pali ta 1.8T? Bo zamierzam sie przesiasc wlasnie na 1.8T tylko nie wiem czy mam sie nastawiac na zakladanie kuchenki Z ręką na sercu to rzadko przekraczam 9 z dużym ogonkiem,chyba że mnie poniesie a nieraz daje się podpuścić na skrzyżowaniu:decayed: ale większość jazdy to spokojnie się odpycham. Generalnie jak wszystko chula pod machą i jeździ się NORMALNIE myśle że te stabilne 9 będzie realnie bez potrzeby pchania się w kuchenkę.
Radekst Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 radekst są fajne b6ki na sprzedaż ale wszystko w ropie wiem wiem, ceny tez fajne ale za to jakie perełki Poczekam az stanieją Ale ta Pabla miazdzy dupe Niech bedzie ze ta Twoja tez.. ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ---------- Lolo, ile Ci z reka na sercu pali ta 1.8T? Bo zamierzam sie przesiasc wlasnie na 1.8T tylko nie wiem czy mam sie nastawiac na zakladanie kuchenki Z ręką na sercu to rzadko przekraczam 9 z dużym ogonkiem,chyba że mnie poniesie a nieraz daje się podpuścić na skrzyżowaniu:decayed: ale większość jazdy to spokojnie się odpycham. Generalnie jak wszystko chula pod machą i jeździ się NORMALNIE myśle że te stabilne 9 będzie realnie bez potrzeby pchania się w kuchenkę. Jakby palila mi tak z 10 przy normalnej jezdzie to by dobrze bylo, tylko ze jak sie pocisnie to nie tak jak w moim traktorze ze 8l spali tylko 15
Lolo-Krk Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 radekst są fajne b6ki na sprzedaż ale wszystko w ropie wiem wiem, ceny tez fajne ale za to jakie perełki Poczekam az stanieją Ale ta Pabla miazdzy dupe Niech bedzie ze ta Twoja tez.. ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ---------- Lolo, ile Ci z reka na sercu pali ta 1.8T? Bo zamierzam sie przesiasc wlasnie na 1.8T tylko nie wiem czy mam sie nastawiac na zakladanie kuchenki Z ręką na sercu to rzadko przekraczam 9 z dużym ogonkiem,chyba że mnie poniesie a nieraz daje się podpuścić na skrzyżowaniu:decayed: ale większość jazdy to spokojnie się odpycham. Generalnie jak wszystko chula pod machą i jeździ się NORMALNIE myśle że te stabilne 9 będzie realnie bez potrzeby pchania się w kuchenkę. Jakby palila mi tak z 10 przy normalnej jezdzie to by dobrze bylo, tylko ze jak sie pocisnie to nie tak jak w moim traktorze ze 8l spali tylko 15 no nie będe ci ściemniał jest to możliwe:)
fantowski Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 radekst są fajne b6ki na sprzedaż ale wszystko w ropie wiem wiem, ceny tez fajne ale za to jakie perełki Poczekam az stanieją Ale ta Pabla miazdzy dupe Niech bedzie ze ta Twoja tez.. no bo już miałem użyć przekonywacza
Redjasper Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 dzień dobry - czy Wam też się tak nic nie chce?
LOKO Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 A myślałem że dzisiaj to tylko ja tak mam Ale jeszcze kilka godzin i dwa tygodnie luzu
fantowski Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 A myślałem że dzisiaj to tylko ja tak mam Ale jeszcze kilka godzin i dwa tygodnie luzu to tak jak u mnie i odcinam sie na ten czas od kompa... moze byc ciezko
LOKO Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 A myślałem że dzisiaj to tylko ja tak mam Ale jeszcze kilka godzin i dwa tygodnie luzu to tak jak u mnie i odcinam sie na ten czas od kompa... moze byc ciezko Ja od kompa tak ale forum mam jako stronę główną w telu
_Gabriel_ Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 siemka, szkoda tego auta Pabla z olkusza
Rekomendowane odpowiedzi