boseron Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 dziękówa za grilla i doborowe towarzystwo zdjęcia Kercziego nie będe wrzucać bo za bardzo go lubie ale facepalm dobry jest dzień zakończył się pkt i mandatem Jurka... szkoda gdzie Wy tych miśków znaleźliście? jak jechaliśmy to nic po drodze nie było... Kazalem stanąć chłopakom co byście się za dobrze nie bawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Fanta, tego lapka bym Ci oddal dzisiaj bo mi sie wala po domu.Naciapane z sedesu ... nie ma mnie w krk ---------- Post dopisany at 16:51 ---------- Poprzedni post napisany at 16:49 ---------- dziękówa za grilla i doborowe towarzystwo zdjęcia Kercziego nie będe wrzucać bo za bardzo go lubie ale facepalm dobry jest dzień zakończył się pkt i mandatem Jurka... szkoda gdzie Wy tych miśków znaleźliście? jak jechaliśmy to nic po drodze nie było... Kazalem stanąć chłopakom co byście się za dobrze nie bawili do tej pory byli sami koledzy i nie było komu c**ju powiedzieć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Wlasnie znalazlem na samochodzie naklejke aquaauto.pl ... Wąski, upomne sie o rabat sie o rabat jako, ze nie zalapalem sie na mycie na grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Musisz mieć naklejoną z tyłu jak my wszyscy ---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ---------- Zostaw ten ręczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 teraz wszyscy ściągamy ramki klubowe i naklejamy wlepki od Wąskiego i co tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jestem za reklama dźwignią handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 pwitać dzięki za wczorajszego grilla było wesoło i smacznie:wink: Panowie,poszukuje chetnej osoby do pracy w dniach 30, 31 SIERPIEN,02-07 WRZESNIA w godzinach 05:00 - 10:00 Wymagania: *Prawo jazdy kat. B *ze dwa dni trzeba przejechac sie wczesniej z kierowca i poznac trase Stawka: 700zł Jak coś to dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 macie panowie rabat w V-tech tuning ? ( albo inne sprawdzone miejsce tego typu) ? coś chodzi mi po głowie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Panowie potrzebuję kupić na chwilę autko pokroju Fabii, Polo lub 206 (coś do 10 tyś. zł). Gdyby ktoś z Was miał coś takiego na oku to dajcie mi znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 macie panowie rabat w V-tech tuning ? ( albo inne sprawdzone miejsce tego typu) ?coś chodzi mi po głowie ..... Jak chcesz to uderzaj do TTC do Daniela dobrze ogarnia samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Panowie potrzebuję kupić na chwilę autko pokroju Fabii, Polo lub 206 (coś do 10 tyś. zł).Gdyby ktoś z Was miał coś takiego na oku to dajcie mi znać. Wal do Gruszki ma fajnego 206 na sprzedaż, pierwszy właściciel i salon polska. 2000rok w dieslu Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 to goscie z ciepłowniczej ? maja jakas opinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jeśli ci chodzi o TTC to on działa na Biskupińskiej na rybitwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 macie panowie rabat w V-tech tuning ? ( albo inne sprawdzone miejsce tego typu) ?coś chodzi mi po głowie ..... Ja polecam VTech, z tego co wiem mamy rabat na A4klub... Dzwoń pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 dzięki Panowie, na poczatku tygodnia się okaże czy moj kierowca dostanie paszport, jesli zdazy go odebrac to wowczas wybiera sie na wakacje i odezwe się do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Mohito nigdzie nie jedz bo padnie Ci skrzynia ---------- Post dopisany at 01:26 ---------- Poprzedni post napisany at 01:23 ---------- Panowie jak usunąć zdjęcia z smartfona oznaczone symbolem picasa za cholere nie moge ich usunąć, logując sie na laptopie i wchodze w picasa dodam ze w zdjęciach nie mam żądnych zdjęć widocznych co żle robie bo juz mam dość , w telefonie juz niue mam picasa kiedyś moze był nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 DZIĘKUJĘ wszystkim za świetną zabawę Szefowi za ogarnięcie tematu za piękny parasol ozdobny za % i Pablo za przyjemność wracania tak zacnym pojazdem Ciekawe kto przyklejał te wlepki Zapraszam ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Mohito nigdzie nie jedz bo padnie Ci skrzynia mysle nad usprawnieniem BMW 118 - tu jest manual do A4 -potrzebuje przepływomierz sprawdzić ( INTERCARS - nie posiada, z Allegro używki nie chce.) Bełtowski -drogo? możecie looknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Fanta, tego lapka bym Ci oddal dzisiaj bo mi sie wala po domu.Naciapane z sedesu ... nie ma mnie w krk No to d*pa. Kiedy wracasz ? A tak swoją drogą to zadzwoń do Pucha bo potrzebuje miejsca w piwnicy i chce wywalić Twoją podsufitkę do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dzień do- byle do 15... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi