PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 boseron jak nie ogarniesz tej sprawy u tego "magika" to zapytam się Marcina albo Adama z pimbmw PiM Auto Serwis | Serwis BMW Oboje pracowali u misiaka w BMW i mają konkretne pojęcie o tej marce. Teraz mają okres urlopowy i ciężko z terminem, jadę do nich w poniedziałek i może uda mi się zamontować czujniki parkowania razem z całym oświetleniem ksenonów bo wczoraj kupiłem zestaw (led marker (ringi), ksenon H7 i pod halogeny H8)
PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Pablo dialog z Twojego koma? ;-) Moje dialogi nie nadają się do upubliczniania Bo Audi to szrot. - YouTube Co za zj**
gucio07 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Pablo dialog z Twojego koma? ;-) Moje dialogi nie nadają się do upubliczniania Bo Audi to szrot. - YouTube Co za zj** Dokładnie ale jak się nic nie ma w głowie to tak jest ciul tam z burakiem szkoda naprawde A8 :facepalm:
D4NTE Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Bry Pancie Pablo dialog z Twojego koma? ;-) Moje dialogi nie nadają się do upubliczniania Bo Audi to szrot. - YouTube Co za zj** Dokładnie ale jak się nic nie ma w głowie to tak jest ciul tam z burakiem szkoda naprawde A8 :facepalm: Nic dodać nic ująć
Cuber Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ja, idziesz na mecz? a co po meczu coś pijemy ?
huberts Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Myjnia u Wąskiego - Polecam w 100%
Krumak Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Pozdrowienia z Teneryfy Gdyby ktoś z Was chciał to mogę przywieźć oryginalne perfumy w dobrych cenach s Byłem 2 lata temu w Playa de Americas i drugi tydzień w Lost Christianos, polecam zwiedzić Wulkan i wyjechać na Maske , oraz odwiedzić Loro Park i Siam Park rewelacja , a na perfumerie uważaj bo 70 % właściceli to Turcy którzy sprzedają podróby , rozmawiałem tam z Polką która własnie w takiej perfumerii pracowała. Teneryfa bajka super klimat ani nie za gorąco ani za zimno, nie wiedzą co to kaloryfer no i ceny hoteli powalają, niskie ceny , jak sie załatwi przelot w dobrej cenie to wakacje super za psie pieniądze, ja płaciłem za tygodniowy nocleg w hotelu 3 gwiazdkowym za 4 osobowy pokój 1200 zł i warunki nie jak w Egipcie ze musi być 5 gwiazdek, tam 2 wystarczają i jest komofort ---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Udanego wypoczynku ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ---------- Panowie zastanawiam sie czy nie zabrać mojego auta od tego "magika" i zawieź do kogoś kto ma pojęcie na ten temat zapłacić 3-4 koła i mieć gwarancje rozruchową na rok czasu , szkoda kasy ale jak mam sie bujać i tyle czasu bez auta to mnie krew zalewa ..... Też jestem w Playa de Americas tyle, że hotel 5* - rezerwacje robiłem w styczniu w first minute i zaoszczędziłem kupę kasy. W poniedziałek pożyczam kabriolet i objedziemy całą wyspę łącznie z Loro parkiem, do Siam parku mam blisko. Perfumy można teraz kupić w super cenach i w 100% oryginały, we wszystkich sklepach na wyspie są teraz rabaty 25-40% na cały asortyment.
lennox Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Też jestem w Playa de Americas tyle, że hotel 5* - rezerwacje robiłem w styczniu w first minute i zaoszczędziłem kupę kasy. W poniedziałek pożyczam kabriolet i objedziemy całą wyspę łącznie z Loro parkiem, do Siam parku mam blisko. Perfumy można teraz kupić w super cenach i w 100% oryginały, we wszystkich sklepach na wyspie są teraz rabaty 25-40% na cały asortyment. W Turcji tez wszystko jest w 100% orginalne oprucz perfum. Szczegolnie ciuchy D&G, Polo laurent, Gucci, Tommy H..., itp. A jakie tam sa przeceny, to glowa mala. Nawet 95% na caly asortyment!
Krumak Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgodze się, ale nie proponowałbym Wam podróbek.
boseron Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Chciałem kupić cztery flakony w perfumerii dużej przy promenadzie i przed kasą pracownica była Polką pracuje tam 5 lat i powiedziała mi gdzie iść po oryginały że u nich same podroby są, Polak polaka za granicą szanuje i to było super z jej strony. Krumak też wziąłem auto na 2 tyg i obiechalem całą wyspę bo nie jest duża, zazdroszczę Ci Kolego chętnie bym wrócił tam ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Kup mi bulvgari okrągłe ciemno zielone jak jest i jaka cena na pw
gruszka Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Myjnia u Wąskiego - Polecam w 100% To auto masz jak nowe ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- A myjnia swoją drogą jak wszystko za co zabierze się Wąski, za***ista
Krumak Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Chciałem kupić cztery flakony w perfumerii dużej przy promenadzie i przed kasą pracownica była Polką pracuje tam 5 lat i powiedziała mi gdzie iść po oryginały że u nich same podroby są, Polak polaka za granicą szanuje i to było super z jej strony. Krumak też wziąłem auto na 2 tyg i obiechalem całą wyspę bo nie jest duża, zazdroszczę Ci Kolego chętnie bym wrócił tam ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Kup mi bulvgari okrągłe ciemno zielone jak jest i jaka cena na pw Oki, pierwsze zakupy już za mną, ale na początku tygodnia jeszcze tam looknę
OGr Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Myjnia u Wąskiego - Polecam w 100% To auto masz jak nowe ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- A myjnia swoją drogą jak wszystko za co zabierze się Wąski, za***ista Musze ja ją w koncu odwiedzic. Może Wpadne w poniedzialek / wtorek jak wroce z trasy. Naciapane z sedesu ...
huberts Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 No elegancko, pachnie, ładnie i pięknie Pewnie wrócę z poprawkowej sesji do roboty na miesiąc to wrócę z siedzeniami brudnymi znowu
Rekomendowane odpowiedzi