ruks Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Tak, będzie upalanie w koło studzienki kanalizacyjnej
gruszka Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Tak, będzie upalanie w koło studzienki kanalizacyjnej Chodzi o towarzystwo, rozmowy, relaks, śmiech, dorośniesz to zrozumiesz Wiosna
michail55 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Jak koguty Jazdaaa Wysłane z kosmosu
Wąski Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Polecam Panowie !!! https://www.facebook.com/RKart
gruszka Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Polecam Panowie !!!https://www.facebook.com/RKart Organizuj sciganie. Ja sie pisze Wiosna
boseron Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Tak, będzie upalanie w koło studzienki kanalizacyjnej Chodzi o towarzystwo, rozmowy, relaks, śmiech, dorośniesz to zrozumiesz Wiosna Te dorosły
FANTOMAS Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Tak, będzie upalanie w koło studzienki kanalizacyjnej Chodzi o towarzystwo, rozmowy, relaks, śmiech, dorośniesz to zrozumiesz Wiosna tiaaaaa... o muszkach owocówkach
nex Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 za***istych to ty masz lakierników Z tego co słyszałem to miałeś przyjechać i więcej się nie pojawiłeś . Tam chodziło o wypolerowanie? Olałeś to nie narzekaj ---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ---------- fantowski ile dźwigasz na zime auto?. Ja Ci powiem że tył wyjechałem na maksa tak żeby gwint z gwintem się schodził w pełni + oryginalne gumy na których siedzą sprężyny (na lato je ściągałem), a przód tak samo maks do góry - na gwincie gdzieś 4cm poszło w górę. Teraz wygląda jak ori koza , za to wrażenia z jazdy bez wpatrywania się z każdy kamyk bezcenne
PABLO Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Z tego co słyszałem to miałeś przyjechać i więcej się nie pojawiłeś . Tam chodziło o wypolerowanie? Olałeś to nie narzekaj Tak miałem przyjechać ale odpuściłem bo po co mam przyjechać by wypolerował?? Za polerowanie to on w ogóle nie powinien się brać, wystarczy zobaczyć jak wyglądają błotniki i maska po polerce, same hologramy na każdym miejscu, prawda jest taka że lakiernicy w ogóle nie powinni brać się za polerkę. A nie przyjechałem bo polerka nic nie da a malować jeszcze to na pewno by się nie podjął a powinien "naprawić" swoją pracę za którą nie mało zapłaciłem, przyjedziesz kiedyś na spota to zobaczysz..
nex Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 PABLO jak masz krzywdę to ostaw mu auto i Ci poprawi. Sam piszesz że odpuszczasz temat, on na pewno by Cię nie olał. Zamówiłem tarcze i klocki ATE przód/tył, jutro się biorę za wymianę :kox:
Lolo-Krk Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Witam wszystkich:hi: Mam pytanko byłby ktoś z was zainteresowany lub zna kogoś kto chciałby fele 18" z bojej A4-ki? Oddam tanio z nowymi oponami kupionymi w maju tego roku. Oddam same felgi lub same oponki lub komplet,kwestia dogadania. Parametry: FELGI ASA Revolution AR4-BLACK 8x18 et 45 otwór centrujący 72,5 + pierścienie 57,1 OPONKI Nankang NS2 215/40 wszystkie 4 sztuki
PABLO Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 PABLO jak masz krzywdę to ostaw mu auto i Ci poprawi. Sam piszesz że odpuszczasz temat, on na pewno by Cię nie olał. Spoko może kiedyś do niego podjadę jeszcze to zobaczy auto. ---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ---------- :polew:
nex Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Wąski, nie masz czasem pożyczyć klucza do wkręcania tłoczka hamulcowego na tylne zaciski?? Bo przód wystarczy wcisnąć. Potrzebuje na jutro ---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- aaaa zresztą już nic, i tak będę rozbierał tłoczki na części pierwsze
KERCZI Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Może ktoś coś gdzieś szuka małego praktycznie nowego jeździdełka??!!?? OPEL CORSA 1.4 JAK NOWA KS. SERWIS 27000KM OKAZJA (3659670218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
michail55 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Może ktoś coś gdzieś szuka małego praktycznie nowego jeździdełka??!!??OPEL CORSA 1.4 JAK NOWA KS. SERWIS 27000KM OKAZJA (3659670218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ladna sztuka ja sie zapytam bo cos ktos mi wspominal ze by chcisl cos takieho Wysłane z kosmosu
MOHITO Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 KERCZI : szukam SUZUKI SWIFT 4X4 ( lub inne małe 4x4) (FORDA KA 2009 mam do sprzedania - to aktualny żony) Gdybyś cos miał -pisz smiało .
Krumak Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Panowie szukam przełącznika świateł z funkcją AUTO z końcówką 531B lub 531D. Nie ma któryś z Was takiego zbędnego u siebie??
Me.how Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 ,kolega kupił zaciski od s4 i szuka teraz felg,najlepiej 7,5j x 17 et 45 , lub podobne zeby zacisk sie zmieściły, kto ma felgi na zbyciu to pisać
Rekomendowane odpowiedzi