Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wszystkim :hi:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wąski, nie masz czasem pożyczyć klucza do wkręcania tłoczka hamulcowego na tylne zaciski?? Bo przód wystarczy wcisnąć. Potrzebuje na jutro

---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ----------

aaaa zresztą już nic, i tak będę rozbierał tłoczki na części pierwsze

Ja mam cały zestaw do wkręcania tłoczków jak coś

Opublikowano

22 stopnie na fisie w tej chwili w A4ce :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Panowie, pytanie, może mi ktoś z was polecić romantyczna restauracje w Krakowie ? :) Chodzi mi najbardziej o to by bylo romantycznie :)

Opublikowano
Wąski, nie masz czasem pożyczyć klucza do wkręcania tłoczka hamulcowego na tylne zaciski?? Bo przód wystarczy wcisnąć. Potrzebuje na jutro

---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ----------

dzięki, poradziłem sobie bez :wink:. Cały dzień robiłem ale cały układ hamulcowy lśni, teraz będzie hamowanie :kox:

Opublikowano

Ale w d*pie ynusyqyv.jpg

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano

dzięki, poradziłem sobie bez :wink:. Cały dzień robiłem ale cały układ hamulcowy lśni, teraz będzie hamowanie :kox:

Ja muszę chyba odpowietrzyć raz jeszcze u siebie bo po zmianie na 320/288 nie widzę różnicy ale trzeba kogoś do pomocy bo samemu to ciężko :whistling:

Opublikowano

2 osoby. Wczoraj również wymieniałem cały płyn hamulcowy.

Opublikowano

No to wy***ali mi znowu RNSa

Opublikowano

KERCZI, daleko trzymasz auto od miejsca zamieszkania?? Jak niedaleko to zastosuj czujnik ruchu z powiadomieniem na odbiornik który masz w domu - taki jak ja mam działa do 100 metrów. Kładziesz w odpowiednim miejscu w aucie i nikt się nawet nie spodziewa, wykrywa każdy ruch w polu widzenia 110 stopni, a Ty od razu będziesz wiedział że ktoś wszedł do auta.

Opublikowano

Auto miałem pod oknem pod dwiema kamerami. Takie rozwiązania jak mówisz nic nie dają...

Opublikowano

no za rękę nie złapią złodzieja, ale wiesz od razu jak ktoś wejdzie do auta, a nie rano idąc do auta albo jak sąsiad zadzwoni. Każdy ma swoje sposoby

Opublikowano

Karol współczuję :(

Prawdopodobnie ten sam Qtas co poprzednio. Pewnie się spodziewał że założysz nowego masz coś na kamerze ?

Opublikowano

:hi:Panowie jak to jest z punktami karnymi tzn. kasują się po roku od wykroczenia czy datą wiążącą jest data wprowadzenia w rejestr i od tego rok?:wink:

Opublikowano

Karol moje kondolencje

Wysłane z ambasady

Opublikowano

Nie wiem bo siedzimy w Zakopanem, ale na pewno jest na kamerze bo auto stało centralnie pod. Wrócę do Krk i się będę tylko wk***ial patrząc na c**ja na kamerze, sprzedaje auto wp***u