PABLO Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Czasem staliśmy na mrozie -15 stopni i dobre było
gruszka Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Czasem staliśmy na mrozie -15 stopni i dobre było Jak ktos cale zycie na rybitwach robi to przyzwyczajony Wiosna
OGr Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Panowie, gdzie w Krakowie można sprawdzić szczelność auta ? Leje mi się woda z przodu w żony ACZY :-/ Widziałem kiedyś jak kolesiowi wsadzili do auta urządzenie wytwarzające bezzapachowy dym czy coś i po wypełnieniu całego środka od razu było widać gdzie jest nieszczelność.
fantowski Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Panowie, gdzie w Krakowie można sprawdzić szczelność auta ? Leje mi się woda z przodu w żony ACZY :-/Widziałem kiedyś jak kolesiowi wsadzili do auta urządzenie wytwarzające bezzapachowy dym czy coś i po wypełnieniu całego środka od razu było widać gdzie jest nieszczelność. mam na balkonie takiego jednorazowego grilla.. trochę brykietu też się zostało więc można sprawdzić..
OGr Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 hehehehe i będzie waliło kiełbaskami przez całą zimę hehe ;-)
Wąski Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Panowie, gdzie w Krakowie można sprawdzić szczelność auta ? Leje mi się woda z przodu w żony ACZY :-/Widziałem kiedyś jak kolesiowi wsadzili do auta urządzenie wytwarzające bezzapachowy dym czy coś i po wypełnieniu całego środka od razu było widać gdzie jest nieszczelność. Gruszka robił to w swoim S4
OGr Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Panowie, gdzie w Krakowie można sprawdzić szczelność auta ? Leje mi się woda z przodu w żony ACZY :-/Widziałem kiedyś jak kolesiowi wsadzili do auta urządzenie wytwarzające bezzapachowy dym czy coś i po wypełnieniu całego środka od razu było widać gdzie jest nieszczelność. Gruszka robił to w swoim S4 o to może będzie jakiś trop jak się odezwie ;-)
-RamzeS- Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Siema Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
FANTOMAS Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Wcale nie było tak zimno Wysłane z mojego urQuattro nie każdy ma takie ciepłe krótkie spodenki jak ty
boseron Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Tez jestem za zmianą miejsca w zimie bo stac i szczekac zębami nie usmiecha mi sie, cos zamknietego gdzie mozna wypic kawe czy herbate, Tymczasem grypa i do połowy miesiaca free, moze byc
PABLO Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Ramzes dzięki za odwiedziny ---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:38 ---------- Man punches girl, who then falls through window. - YouTube
-RamzeS- Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 W tamtym roku nie tak bylo zimno i sie stalo a po 2 zawsze mozna isc do kfc na cos cieplego Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi