fantowski Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 czy wygrywasz czy nie... i na dobre i na złe a kiedy było to wygrywasz i to dobre?? Bo jak od lat słyszę tekst: POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO!! Nie interesuje się w ogóle piłką nożną - nie jestem typowym MĘŻCZYZNĄ , wolę pooglądać boks, mma, ksw ukierunkowanie w jedną stronę i to zapewne dlatego stąd te Twoje zakasane rękawy tzn ich brak jeden plus w tym wszystkim, że masz jakieś MĘSKIE zainteresowanie ---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ---------- im dłużej będziecie ich oglądać i stadiony będą pełne, tym gorzej będą grać. Może jak by kibice się odwrócili i POLACY! zagrali kilka razy przy pustych stadionach to dało by im to do myślenia bo z tego co sie orientuje - chociaż piłką nożną się nie interesuje, to w swoich ligach są bohaterami Chodzi o to, że na mecze chodzą prawdziwi kibice (pomijając debili z Wrocławia) którzy z drużyną są na dobre i na złe... Puste trybuny naprawde niczego nie zmienią. Spójrz jaki wp***dol dostają polskie drużyny w Lidze europejskiej (na Ligę Mistrzów nie stać nas od 20 lat). Skoro nie ma u nas porządnego systemu szkolenia młodzieży - to wyniki są takie, jakie są. Jaka liga - taka kadra. Piszesz też o bohaterach w swoich ligach. Masz na myśli Lewandowskiego, Błaszczykowskiego, Piszczka i Boruca/Szczęsnego? Piszczek jest kontuzjowany. Bramkarz gra tylko jeden. Z bramkarzem, Błaszczykowskim i Lewandowskim gra jeszcze osiem miernot więc nie ma się co dziwić że przewgrywamy. Z resztą ilu ludzi, tyle punktów widzenia. Mimo wszystko: Czy wygrywasz, czy nie, zawsze ja kocham Cię. W sercu moim POLSKA i na dobre i na złe. chyba trzeba Ci polać na BT jedziesz bo nie widze Cie na liscie?
nex Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 fantowski założyłeś zimę?? poka foto
fantowski Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 fantowski założyłeś zimę?? poka foto mam Cię zawstydzić? przyjedz na spota to zobaczysz przód dzwignąłem o 1,5cm tył został na tej samej wysokości
nex Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 fantowski założyłeś zimę?? poka foto mam Cię zawstydzić? przyjedz na spota to zobaczysz przód dzwignąłem o 1,5cm tył został na tej samej wysokości 16?
fantowski Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 fantowski założyłeś zimę?? poka foto mam Cię zawstydzić? przyjedz na spota to zobaczysz przód dzwignąłem o 1,5cm tył został na tej samej wysokości 16?
Transitpower Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 chyba trzeba Ci polać na BT jedziesz bo nie widze Cie na liscie? Na jakiej liście?? Nie widziałem żadnej... Myśle że się wybiore
fantowski Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 chyba trzeba Ci polać na BT jedziesz bo nie widze Cie na liscie? Na jakiej liście?? Nie widziałem żadnej... Myśle że się wybiore skoro tak długo zajęło Ci odpisanie to pewnie grzebałeś i szukałeś listy której na razie nie ma ot taki mały żarcik z mojej strony
KERCZI Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 chyba trzeba Ci polać na BT jedziesz bo nie widze Cie na liscie? Na jakiej liście?? Nie widziałem żadnej... Myśle że się wybiore skoro tak długo zajęło Ci odpisanie to pewnie grzebałeś i szukałeś listy której na razie nie ma ot taki mały żarcik z mojej strony kolega
FANTOMAS Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Wisła żeby nie było że nie jestem prawdziwym facetem bo nie dre ryja pod oknami po kilku piwach
bodowp Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 to o której dzisiaj się widzimy bo Pablowa akcja sms jest za slaba i do mnie nie dochodzi
fantowski Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 to o której dzisiaj się widzimy bo Pablowa akcja sms jest za slaba i do mnie nie dochodzi o 19;30
KERCZI Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Wisłażeby nie było że nie jestem prawdziwym facetem bo nie dre ryja pod oknami po kilku piwach buahahah ale Ty napewno nie krzykniesz tak u mnie na osiedlu dzisiaj wieczorem
fantowski Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Wisłażeby nie było że nie jestem prawdziwym facetem bo nie dre ryja pod oknami po kilku piwach buahahah ale Ty napewno nie krzykniesz tak u mnie na osiedlu dzisiaj wieczorem
bodowp Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 to o której dzisiaj się widzimy bo Pablowa akcja sms jest za slaba i do mnie nie dochodzi o 19;30
Transitpower Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Wisłażeby nie było że nie jestem prawdziwym facetem bo nie dre ryja pod oknami po kilku piwach Znaczy się, że obecnie jesteś po kilku piwach i drzesz ryja gdzieś pod oknem??
KERCZI Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Pancie: http://a4-klub.pl/sprzedam-22/tablet-pc-windows-7-pelny-jednym-rarytas-305401/#post3905337
pawel1380 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Panowie będzie ktoś miał kompa na spocie?
fantowski Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Panowie będzie ktoś miał kompa na spocie? Wąski na pewno będzie miał. pisz do niego
pawel1380 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Podjechałbym ,muszę skasować błąd po wymianie sondy lambda.
KERCZI Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 no a Mariusz Ci go nie skasował? ---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ---------- czy sam wymieniales sonde Lambda... kompa z Vagiem zawsze ma albo Waski albo Gruszka wiec pisz albo dzwon do Nich
Rekomendowane odpowiedzi