-RamzeS- Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Szymeniu kerczi dobrze gotuje Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Jak mnie zaprosi to nie odmówię Nie czekaj na zaproszenie tylko wal od razu nawet butów nie ściągaj Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Szymek www.aquaauto.pl tam koniecznie umyj auto tylko podjedz po 12 . Na obiad owszem Zapraszam , Ew. Knajpa kolegi forumowego Gruszki... Maja tam świetna pastę O hej hejo heja, Gruszka sprzedał Murreya
_Gabriel_ Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Szymek www.aquaauto.pl tam koniecznie umyj auto tylko podjedz po 12 . Na obiad owszem Zapraszam , Ew. Knajpa kolegi forumowego Gruszki... Maja tam świetna pastę O hej hejo heja, Gruszka sprzedał Murreya ..i podobno pyszny kompot z...
szymeniu Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Szymek O FIRMIE tam koniecznie umyj auto tylko podjedz po 12 . Na obiad owszem Zapraszam , Ew. Knajpa kolegi forumowego Gruszki... Maja tam świetna pastę O hej hejo heja, Gruszka sprzedał Murreya No to odwiedzę aquaauto jutro i mam nadzieję że uda mi się z wami gdzieś zobaczyć jutro/pojutrze ? P.S dzięki za zaproszenie Kerczi
-RamzeS- Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Kerczi u nas jest jak gospodyni na plebani Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Jutro wrócę ze śląska to sie spikniemy O hej hejo heja, Gruszka sprzedał Murreya
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Jutro wrócę ze śląska to sie spikniemyO hej hejo heja, Gruszka sprzedał Murreya Gdzie jesteś ??
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Kato BEDZIN, Sosnowiec, Dąbrowa , Olkusz O hej hejo heja, Gruszka sprzedał Murreya
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Kato BEDZIN, Sosnowiec, Dąbrowa , Olkusz O hej hejo heja, Gruszka sprzedał Murreya tak..............jednoczasowo ??
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zbieram RNSy O hej hejo heja, Gruszka sprzedał Murreya
Radekst Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Panowie, ma ktos mozliwosc ogarniecia po szybkosci VIN'u?
szymeniu Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Jutro wrócę ze śląska to sie spikniemyO hej hejo heja, Gruszka sprzedał Murreya I gitarka... czekam na koordynaty
fantowski Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Jak tam po spocie , frekwencja duza... Bonarka jestem za bo mam blisko :-) a ja mam blisko do nowej Galerii Bronowickiej i moze tam przetestujemy nowe parkingi co?? ---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- Kerczi Fanta za pomoc nmzc a ja Tobie dziękuje za dzisiejszą Twoją pomoc ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- Kerczi Fanta za pomoc A proponowałem to nie O jeju jeju tańcze w Murrayu nie słowa lecz czyny ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- Witam Panów. Gdzie zjem dobrą pizze mieszkam w Qubusie na Nadwislanskiej. A i chciałbym jutro umyć gdzieś dobrze auto na ręcznej myjni. Pomożecie ? w pizzahut jedź do Wąskiego na myjnie tak jak Ci polecają
pawel1380 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam Panów. Gdzie zjem dobrą pizze mieszkam w Qubusie na Nadwislanskiej. A i chciałbym jutro umyć gdzieś dobrze auto na ręcznej myjni. Pomożecie ? Chyba najlepszą pizzę zjesz w Pizza Garden.Wystrój kiepski ale pizza znana na cały Kraków.Koło Jubilata.Po przeciwnej stronie Wisły.Wygoogluj.Drugie dobre miejsce to Trzy papryczki na poselskiej.Na obiad idź do Zazie Bistro na Józefa.(niedaleko Twojego hotelu).Bedziesz zadowolony.Gwarantuję
-RamzeS- Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Dobry wszystkim i miłego dnia Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Jol, Ramzes dzisiaj gdzie i komu poprawiasz deskę rozdzielcza? Wysłane z mojego urQuattro
Rekomendowane odpowiedzi