Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomasz twoja umiejętność dedukcji jest żywcem wyrwana z filmów o Sherlock-u Holmes-ie :wink::grin:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to może niestety tylko tak działać :kwasny:

Opublikowano

Nie sprawdzałem jeszcze

Wysłane z mojego urQuattro

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

Panowie gdyby ktoś szukał to moje audi jest ponownie do sprzedania...

Opublikowano

Pozdrowienia dla użytkownika Boseron, który bezczelnie ściemnia, że owa x3 do sprzedania ma przejechane 180 tyś km, a ma grubo ponad 300 tyś km do czego sam się przyznał - dobrze że przestudiowałem posty. Mówię że z forum i chcę wiedzieć prawdę i nie oczekuję ideału :facepalm: Mechanik na jutro umówiony, kasa przygtowana a tu takie kwiatki - powodzenia we wciskaniu ściemy dalszej - poracha :facepalm:

Opublikowano
Nie sprawdzałem jeszcze

a zapomniałem ty teraz jeździsz 40km/h to pewnie nie zgłasza :decayed:

Opublikowano

Uuuu i pewnie jeszcze płakał jak sprzedawał...

Opublikowano
to może niestety tylko tak działać :kwasny:

też mi się tak wydaje zobaczymy bo na razie sprawdziłem to tylko tak pobieżnie zobaczymy kiedyś w trasie może wrzaśnie ACHTUNG!!! KARWA Polizei in den Büschen :grin:

Opublikowano

Fantomas tak sobie czasami myśle ze Ty

Nie jesteś do końca normalny.... On da Buschem buahahahaha

Opublikowano
Pozdrowienia dla użytkownika Boseron, który bezczelnie ściemnia, że owa x3 do sprzedania ma przejechane 180 tyś km, a ma grubo ponad 300 tyś km do czego sam się przyznał - dobrze że przestudiowałem posty. Mówię że z forum i chcę wiedzieć prawdę i nie oczekuję ideału :facepalm: Mechanik na jutro umówiony, kasa przygtowana a tu takie kwiatki - powodzenia we wciskaniu ściemy dalszej - poracha :facepalm:

Na policje z nim ;-)

Opublikowano

Dokładnie z takim oszustem tylko na policję :decayed:

Opublikowano
Fantomas tak sobie czasami myśle ze Ty

Nie jesteś do końca normalny.... On da Buschem buahahahaha

w tym kraju nie można być normalnym zawsze się może znaleść dwóch co ci coś mówią albo jeden z uranem a przed chwilą mi przyszedł mejl w Urzędu Marszałkowskiego że podałem nie dokładną wartość produkcji odpadów medycznych. Chcą żebym podał z dokładnością 0,1Mg (jakby nie mogli napisać 100kg :facepalm:) chcą żebym podawał z dokładnością do 3 miejsc po przecinku czyli do 10dag no chyba sobie będę musiał kupić jakąś wagę jubilerską żeby ważyć 15 kilogramowe worki z dokładnością do 10 deko :facepalm: co za popiep...system

Opublikowano

Cieszę sie ze nie każą Ci ważyć

Uranu...

Opublikowano

Dzwonisz sto tysiecy razy, chciales nr vin podalem Ci bez wachania, masz możliwość sprawdzaj, to ze z forum jesteś.... Mozesz byc od wczoraj zalogowany zaden to forumowicz zaufany, nie znam Cie nie wiem kto dzwoni, chcesz kupuj nie chcesz nie zawracaj mi d*py i nie smaruj na forum bo.... Co Ci to dalo a moze kiedys Cie spotkam...wyjasnimy

Wysłane z mojego GT-I9300

---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ----------

Pytales ile ma na liczniku wiec uslyszales zgodnie z prawdą... Nie ile przejechane

Opublikowano

Ok to zaczynamy teraz kolejne 20 stron o X3 :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

I po raz kolejny wychodzi sprzedaz auta na forum to nieporozumienie!!!

Opublikowano

Dzwonisz sto tysiecy razy, chciales nr vin podalem Ci bez wachania, masz możliwość sprawdzaj, to ze z forum jesteś.... Mozesz byc od wczoraj zalogowany zaden to forumowicz zaufany, nie znam Cie nie wiem kto dzwoni, chcesz kupuj nie chcesz nie zawracaj mi d*py i nie smaruj na forum bo.... h*j Ci to dalo a moze kiedys Cie spotkam... Nie chcialbys

---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ----------

Pytales ile ma na liczniku wiec uslyszales zgodnie z prawdą... Nie ile przejechane

Uuuu... Powiało grozą :decayed:

Opublikowano

Pewnie i tak to X3 kradzione :grin:

Opublikowano

RacZej przejęte...

Opublikowano

Boseron i quwertykk , dyskusję przenieście sobie na PW!

Łukasz bardzo Cię proszę nie pisz wiecej takich postów na forum :whistling: