ozi_wells Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tomasz twoja umiejętność dedukcji jest żywcem wyrwana z filmów o Sherlock-u Holmes-ie
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nie sprawdzałem jeszcze Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- Panowie gdyby ktoś szukał to moje audi jest ponownie do sprzedania... Wysłane z mojego urQuattro
qwertykk Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pozdrowienia dla użytkownika Boseron, który bezczelnie ściemnia, że owa x3 do sprzedania ma przejechane 180 tyś km, a ma grubo ponad 300 tyś km do czego sam się przyznał - dobrze że przestudiowałem posty. Mówię że z forum i chcę wiedzieć prawdę i nie oczekuję ideału Mechanik na jutro umówiony, kasa przygtowana a tu takie kwiatki - powodzenia we wciskaniu ściemy dalszej - poracha
FANTOMAS Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nie sprawdzałem jeszcze a zapomniałem ty teraz jeździsz 40km/h to pewnie nie zgłasza
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Uuuu i pewnie jeszcze płakał jak sprzedawał... Wysłane z mojego urQuattro
FANTOMAS Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 to może niestety tylko tak działać też mi się tak wydaje zobaczymy bo na razie sprawdziłem to tylko tak pobieżnie zobaczymy kiedyś w trasie może wrzaśnie ACHTUNG!!! KARWA Polizei in den Büschen
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Fantomas tak sobie czasami myśle ze Ty Nie jesteś do końca normalny.... On da Buschem buahahahaha Wysłane z mojego urQuattro
ozi_wells Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pozdrowienia dla użytkownika Boseron, który bezczelnie ściemnia, że owa x3 do sprzedania ma przejechane 180 tyś km, a ma grubo ponad 300 tyś km do czego sam się przyznał - dobrze że przestudiowałem posty. Mówię że z forum i chcę wiedzieć prawdę i nie oczekuję ideału Mechanik na jutro umówiony, kasa przygtowana a tu takie kwiatki - powodzenia we wciskaniu ściemy dalszej - poracha Na policje z nim ;-)
PABLO Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dokładnie z takim oszustem tylko na policję
FANTOMAS Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Fantomas tak sobie czasami myśle ze TyNie jesteś do końca normalny.... On da Buschem buahahahaha Wysłane z mojego urQuattro w tym kraju nie można być normalnym zawsze się może znaleść dwóch co ci coś mówią albo jeden z uranem a przed chwilą mi przyszedł mejl w Urzędu Marszałkowskiego że podałem nie dokładną wartość produkcji odpadów medycznych. Chcą żebym podał z dokładnością 0,1Mg (jakby nie mogli napisać 100kg ) chcą żebym podawał z dokładnością do 3 miejsc po przecinku czyli do 10dag no chyba sobie będę musiał kupić jakąś wagę jubilerską żeby ważyć 15 kilogramowe worki z dokładnością do 10 deko co za popiep...system
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Cieszę sie ze nie każą Ci ważyć Uranu... Wysłane z mojego urQuattro
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pozdrowienia dla użytkownika Boseron, który bezczelnie ściemnia, że owa x3 do sprzedania ma przejechane 180 tyś km, a ma grubo ponad 300 tyś km do czego sam się przyznał - dobrze że przestudiowałem posty. Mówię że z forum i chcę wiedzieć prawdę i nie oczekuję ideału Mechanik na jutro umówiony, kasa przygtowana a tu takie kwiatki - powodzenia we wciskaniu ściemy dalszej - poracha Dzwonisz sto tysiecy razy, chciales nr vin podalem Ci bez wachania, masz możliwość sprawdzaj, to ze z forum jesteś.... Mozesz byc od wczoraj zalogowany zaden to forumowicz zaufany, nie znam Cie nie wiem kto dzwoni, chcesz kupuj nie chcesz nie zawracaj mi d*py i nie smaruj na forum bo.... Co Ci to dalo a moze kiedys Cie spotkam...wyjasnimy Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ---------- Pytales ile ma na liczniku wiec uslyszales zgodnie z prawdą... Nie ile przejechane Wysłane z mojego GT-I9300
PABLO Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ok to zaczynamy teraz kolejne 20 stron o X3 :decayed:
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 I po raz kolejny wychodzi sprzedaz auta na forum to nieporozumienie!!! Wysłane z mojego GT-I9300
Transitpower Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pozdrowienia dla użytkownika Boseron, który bezczelnie ściemnia, że owa x3 do sprzedania ma przejechane 180 tyś km, a ma grubo ponad 300 tyś km do czego sam się przyznał - dobrze że przestudiowałem posty. Mówię że z forum i chcę wiedzieć prawdę i nie oczekuję ideału Mechanik na jutro umówiony, kasa przygtowana a tu takie kwiatki - powodzenia we wciskaniu ściemy dalszej - poracha Dzwonisz sto tysiecy razy, chciales nr vin podalem Ci bez wachania, masz możliwość sprawdzaj, to ze z forum jesteś.... Mozesz byc od wczoraj zalogowany zaden to forumowicz zaufany, nie znam Cie nie wiem kto dzwoni, chcesz kupuj nie chcesz nie zawracaj mi d*py i nie smaruj na forum bo.... h*j Ci to dalo a moze kiedys Cie spotkam... Nie chcialbys Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ---------- Pytales ile ma na liczniku wiec uslyszales zgodnie z prawdą... Nie ile przejechane Wysłane z mojego GT-I9300 Uuuu... Powiało grozą
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 RacZej przejęte... Wysłane z mojego urQuattro
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 Boseron i quwertykk , dyskusję przenieście sobie na PW! Łukasz bardzo Cię proszę nie pisz wiecej takich postów na forum
Rekomendowane odpowiedzi