boseron Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Looz, bez spinania Wysłane z mojego GT-I9300
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Panowie zmiencie temat bo nudno, Wysłane z mojego GT-I9300
qwertykk Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Boseron i quwertykk , dyskusję przenieście sobie na PW! Łukasz bardzo Cię proszę nie pisz wiecej takich postów na forum Nie chciałem tego ruszać na ogólnym, ale piszę dla potomnych, aby wiedzieli, że gość kładzie ścieme - zresztą sam się do przyznał do tego przebiegu ale z tego co widzę to już był edytowany z tym wpisem... Teraz dostałem smsa, że nie miał o tym pojęcia :facepalm: sorry za OT
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Gosciu pytales co jest do roboty w aucie wiec Ci powiedzialem ze maglownica ze spuszcze z ceny tysiac, ze opony srednie spuszcze 2 kola, mechanika umowiles jakbym mial cos do ukrycia to bym sie nie godzil, poza tym w ogloszeniu nie ma ani jednego slowa o przebiegu, zastanów sie co piszesz. Wysłane z mojego GT-I9300
qwertykk Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Gosciu pytales co jest do roboty w aucie wiec Ci powiedzialem ze maglownica ze spuszcze z ceny tysiac, ze opony srednie spuszcze 2 kola, mechanika umowiles jakbym mial cos do ukrycia to bym sie nie godzil, poza tym w ogloszeniu nie ma ani jednego slowa o przebiegu, zastanów sie co piszesz. Wysłane z mojego GT-I9300 O mechanice nic nie mowię, tego byłem świadomy. W ogłoszeniu nie ma, ale wyraźnie mówiłeś parokrotnie, że ma 180 tyś, a w starych TWOICH POSTACH już jest, że auto ma ponad 300 k- a raczej było - bo chyba je edytowałeś z tego co widzę... ktoś tam pisał o tym również, znajdę to specjalnie i wrzucę, żeby nie było, że jestem niewiarygodny...Mogłeś powiedzieć ma na budziku 180, ale wiem, że tak naprawdę 300 tk, ja bym nie robił z tego problemu, bo wiem, ze kupuję używane auto i zawsze jest jakaś dokładka, piję tylko do tego, że trzeba było powiedzieć prawdę a nie walić kłamstwa i dalej się ich trzymać. Koniec.
Krumak Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kolega qwertykk chyba chce się na kimś wyżyć
Transitpower Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Panowie... To może z okazji tych przepychanek z BMW w tle - zaczniemy niwą zabawe? Wymyślamy co może znaczyć skrót BMW (typu Będę Miał Wydatki, Będę Miał Wypadek)... Może ja zacznę: Boseron Miej Wyjebane
nex Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kolega qwertykk chyba chce się na kimś wyżyć Ty bys sie nie wkurwił?
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Stary jakbys uczeztniczyl w zyciu krakowskich spotow to bys wiedzial ile ma realnie a ze jestes tylko z zarejestrowania sie uczestnikiem tego forum to nie wiesz nic. Dla mnie jestes obcy powtorze obcy, w zyciu cie nie widzialem i nie trakruje jak forumowicza bo nie uczestniczysz w zyciu tego forum. A ze kazdy chce sprzedac auto zwlaszcza obcemu, choc pewnie bym plakal jak bym sprzedal.... Wysłane z mojego GT-I9300
Krumak Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kolega qwertykk chyba chce się na kimś wyżyć Ty bys sie nie wkurwił? Ale czym??
nex Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Stary jakbys uczeztniczyl w zyciu krakowskich spotow to bys wiedzial ile ma realnie a ze jestes tylko z zarejestrowania sie uczestnikiem tego forum to nie wiesz nic. Dla mnie jestes obcy powtorze obcy, w zyciu cie nie widzialem i nie trakruje jak forumowicza bo nie uczestniczysz w zyciu tego forum. A ze kazdy chce sprzedac auto zwlaszcza obcemu, choc pewnie bym plakal jak bym sprzedal.... Wysłane z mojego GT-I9300 No chociaż teraz dobrze godosz
michail55 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 I po raz kolejny wychodzi sprzedaz auta na forum to nieporozumienie!!! Wysłane z mojego GT-I9300 ty to masz szczescie hehe
nex Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kolega qwertykk chyba chce się na kimś wyżyć Ty bys sie nie wkurwił? Ale czym?? Jak byś miał kasę na auto, tylko rutynowy przegląd i chcesz auto brać, a tu nagle kuku auto 2x przebieg
michail55 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Gosciu pytales co jest do roboty w aucie wiec Ci powiedzialem ze maglownica ze spuszcze z ceny tysiac, ze opony srednie spuszcze 2 kola, mechanika umowiles jakbym mial cos do ukrycia to bym sie nie godzil, poza tym w ogloszeniu nie ma ani jednego slowa o przebiegu, zastanów sie co piszesz. Wysłane z mojego GT-I9300 O mechanice nic nie mowię, tego byłem świadomy. W ogłoszeniu nie ma, ale wyraźnie mówiłeś parokrotnie, że ma 180 tyś, a w starych TWOICH POSTACH już jest, że auto ma ponad 300 k- a raczej było - bo chyba je edytowałeś z tego co widzę... ktoś tam pisał o tym również, znajdę to specjalnie i wrzucę, żeby nie było, że jestem niewiarygodny...Mogłeś powiedzieć ma na budziku 180, ale wiem, że tak naprawdę 300 tk, ja bym nie robił z tego problemu, bo wiem, ze kupuję używane auto i zawsze jest jakaś dokładka, piję tylko do tego, że trzeba było powiedzieć prawdę a nie walić kłamstwa i dalej się ich trzymać. Koniec. co wy macie wszyscy z tymi przebiegami w polsce to chory temat auto moze miec i 500 albo 1mln bo auta 10 letnie i do tego diesele tak maja myslisz ze jak kupisz od niemca to bedziesz miec orginalny przebieg jesli tak to lepiej idz do salonu a nie zasmiecaj nam watku
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nex Brutusie Wysłane z mojego GT-I9300
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 boseron, ty masz dawać przykład :grin: Przeciez daje, tanio kupic drogo sprzedać Wysłane z mojego GT-I9300
miodzio Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 boseron, ty masz dawać przykład :grin: Przeciez daje, tanio kupic drogo sprzedać Wysłane z mojego GT-I9300 a widzisz michail55 ....
Rekomendowane odpowiedzi