Cuber Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 faktycznie te cytyrny ceny mają dobre CITROEN C5 2.0HDI_163KM_EXCLUSIVE_MAX FV VAT 23% (3789041709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
KERCZI Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 I ładne to to ale koniecznie w Combi Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- Nie, czekaliśmy pod gk aż wrócisz Wysłane z mojego urQuattro
boseron Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 A jak kiedys szukalem c5 i pisalem o tym to kazdy mówił weź przestan citroen, a ja odrazu mowilem ze to konkret fura i dobra cenowo, pytanie jak awaryjnosc Wysłane z mojego GT-I9300
Marcin_K Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam Wesołych Świąt Wszystkim Życzę
8artosh Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Hej wszystkim, obowiązki przedświąteczne wzięły górę, nie dałem rady się pojawić. Tzn w gk byłem, ale niestety w tym mniej przyjemnym celu... Zdrowia dla Waszych Aczwórek życzę. Niech zawsze dowiozą gdzie trzeba. Chociażby na porządnego sylwestra, którego również wszystkim życzę! Pozdro! Do Nowego Roku Pisząc tę wiadomość nie prowadziłem samochodu
team111 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 witam! Wszystkim klubowiczom krakowskim życze zdrowych wesołych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego dobrego w nadchodzacym 2014 Roku
FANTOMAS Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dzieki za spota Kerczi z Fantomasem wzieliście kubki ? No czekaliśmy na ciebie jak Kerczi pisał ale nie wróciłeś chyba cię speszyliśmy W każdym razie schowaliśmy je dla ciebie następnym razem dostaniesz. Mohito dzięki za szkło.
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Takie małe Spy photo z nowej Zabawki na gwiazdkę... Wysłane z mojego urQuattro
themOn Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zdrowych i Wesołych Świąt Dziewczęta i Chłopcy and Happy New Year
werbel Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dobry wszystkim. Nieobecność na spocie z powodu auta w trybie awaryjnym bo przetopiony DPF zakończył żywot. Czas na wymianę, więc może ktoś sprzeda jakiegoś tipa: * Szukać używki, która nigdy nie będzie świeża, bo BKN-ASB dawno się skończyło * Zamiennik? Poza tym oczywiście wesołych dni i lat bezawaryjnej jazdy.
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA I KONKRET GŁOŚNEGO SYLWESTRA!
FANTOMAS Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dobry wszystkim.Nieobecność na spocie z powodu auta w trybie awaryjnym bo przetopiony DPF zakończył żywot. Czas na wymianę, więc może ktoś sprzeda jakiegoś tipa: * Szukać używki, która nigdy nie będzie świeża, bo BKN-ASB dawno się skończyło * Zamiennik? Poza tym oczywiście wesołych dni i lat bezawaryjnej jazdy. wytnij nowotwora i upajaj się dalszą jazdą z gryzącym smrodkiem
Trzastek Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zdrowych i spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku życzy dla całej krakowskiej ekipy - Trzastek
_Gabriel_ Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 wytnij nowotwora i upajaj się dalszą jazdą z gryzącym smrodkiem :thumbup1:
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zdrowych i spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku życzy dla całej krakowskiej ekipy - Trzastek Pozdrawiamy
ozi_wells Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zdrowych, spokojnych i rodzinnych swiat wszystkim. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Lolo-Krk Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam wszystkich, na wstępie przepraszam że nie dałem rady wczoraj ale rodzinka zasypała mnie obowiązkami:( Zatem ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH WIĘKSZYCH I TYCH MNIEJSZYCH ORAZ UDANEGO WJAZDU W NOWY 2014:)
Krzysiek29 A4 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 witam pany witam a mam newsa może ktoś już wie że nam się Policja rozwija 300koni V6 tylko sponsora na bęzyne potrzebują(na szczęscie dla lubiących prędkość nie dostaną ich wiele"narazie":Policja będzie jeździć nieoznakowanymi Passatami
Rekomendowane odpowiedzi