KERCZI Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 o w d*pie - to ja mam strasznie dluga to liste, albo mam lepszy pomysl - dalbys mi Cuber na chwile haslo do Twojego konta...tak tylko dzisiaj na sylwestra - i tak nie bedziesz siedzial na forum
FANTOMAS Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 moglem pociagnac dalej temat jak w tym kawaleDiabeł mówi: Polak Ty nawet ch*jem nie jestes Polak: Ale że co? Ja ch*jem nie jestem?! Na to mówią odwrócona psychologia
OGr Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 mówisz i masz Kerczi Pablo ma nowego nicka pasuje mu ;-)
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 o w d*pie - to ja mam strasznie dluga to liste, albo mam lepszy pomysl - dalbys mi Cuber na chwile haslo do Twojego konta...tak tylko dzisiaj na sylwestra - i tak nie bedziesz siedzial na forum Nie wiem ....czy to by było rozsądne.....Ty jesteś zbyt uległy ............ .....i pewnie lista zamiast u Cubra mogła by wylądować na Twoim pw.....
KERCZI Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Arturro przeciez poradzilibysmy sobie z nia... ---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- p.s. mozesz nawet rzucic temat chlopakom na Slaskim czy ktos czegos nie potrzebuje - Miron pewnie tez ma kilka spraw do zlatwienia - do za flache mozemy Mu pomoc....
nex Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 śmiejecie się z el Pomidore, a on pisał mi na PW, że z solara to korzysta wyłącznie na wysuszenie wulkanów na mordzie (młodzieńczy trądzik)
Cuber Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 śmiejecie się z el Pomidore, a on pisał mi na PW, że z solara to korzysta wyłącznie na wysuszenie wulkanów na mordzie (młodzieńczy trądzik) ot i akurat dzień przez Sylwestrem
nex Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 śmiejecie się z el Pomidore, a on pisał mi na PW, że z solara to korzysta wyłącznie na wysuszenie wulkanów na mordzie (młodzieńczy trądzik) ot i akurat dzień przez Sylwestrem sylwestrowa wysuszka, ponoć jaki ostatni dzień taki cały przyszły rok, tak mu powiedziała wróżka :polew:
nex Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Cuber, podejrzewasz że Ona telefonuje do el Pomidore
FANTOMAS Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 KOLEDZY dajcie już spokój wiecie jak on musi się tam denerwować i czerwienić jak to czyta w tej bonarce
D4NTE Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 http://img841.imageshack.us/img841/9052/milg.jpg ---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:25 ---------- KOLEDZY dajcie już spokój wiecie jak on musi się tam denerwować i czerwienić jak to czyta w tej bonarce Pablo ma mocną psyche i na pewno wziął to na klatę
FANTOMAS Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 No nie wiem wczoraj ten bank widziałem że go załamał nawet wydawało mi się że trochę pobladł jak zobaczył wyciąg w telefonie też to zauważyliście czy się mi tylko tak wydawało tyle naraz to może mu tak ciśnienie skoczyć że nawet olejek kercziego nie pomoże
Lukasz_mk2 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Witam wszystkich, niestety mimo szczerych chęci nie udało mi się wczoraj wpaść na ostatniego spota w tym roku (niestety koniec roku w mojej pracy jest przej..ny). Ale pragnę wam wszystkim życzyć: wszystkiego najlepszego, brak awaryjności OOOO, taniego paliwa, braku korków, i na koniec - ZOSTAWCIE KOLEGA PABLA W SPOKOJU Pozdrawiam
Cuber Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 Panowie i Panie , Dużo szczęścia i Miłości w Nowym 2014 roku Wam życzę
Lolo-Krk Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Siemka elita:) mam prośbę: ma ktoś numer do Daniela z TTC ? pilnie bym potrzebował z góry dzięki Daniel TTC 602 355 117 Dzięki wielkie masz u mnie czteropak:) umówiłem się z Danielem na sofcik:) ---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ---------- Szczęśliwego nowego roku i udanej imprezki życze całej ekipie z Krakowa:) I do zobaczenia w nowym 2014 roku
Rekomendowane odpowiedzi