Gość Trzeniu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Panowie macie GG? czy tylko u mnie nawaliło?
Tukan Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Cholerne Niemcory...Szkoda Portugali...... ;(
Cuber Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 cholerny ale Ballack sie rozpycha :gwizdanie: Polakom by bramki nie uznali i jeszcze pewnie kartke by dali za coś takiego ehhhh szkoda gadac
sokolnh Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 http://www.joemonster.org/filmy/9467/Pani-Barbara-i-jej-przygoda-w-windzie
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Panowie co jest przyczyną że mam problemy z otwieraniem stron ( objaw taki jakby wogóle nie było neta) a GG chodzi normalnie? już mnie kurwica chwyta.... miał ktoś z Was coś takiego? tylko bez tekstów : trzeba było zapłacić JEST ZAPŁACONE
Cuber Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 Trzenislawie , tez tak czasami miewam , goscie z serwisu osiedlowego netu mi mówili ze jak coś robią to tak czasmi jest ze tylko gadacz chodzi , dziwne no ale takie dostalem raz info
mega13 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 http://www.dsl.cz/mereni-rychlosti sprawdź swoje łącze. Kur.a nie mam nic przeciwko niemcom dopuki siedzą u siebie, ale mógłby im ktoś w końcu wpierd.l spuścić zasrańcom.... :thumbdown: :thumbdown:
sokolnh Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 ja miałem takie problemy na "osiedlówce" ale przerzuciłem sie na chello i jest git :th:
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2008 dziś wielki dzień hehehe dobieram furmanke po przeglądzie i wymianie zawiechy oraz amorków wybiera sie dzisiaj ktos gdzies pozwiedzac kanjpki w Krakowie
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zobaczymy czy będzie różnica w jezdzie
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zobaczymy czy będzie różnica w jezdzie różnica napewno będzie mnie zastanawia ile pójdzie do góry zaiwecha na nowych amorkach ....mam nadzieje ze jak najmniej
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 nie pójdzie bo amortyzator nie określa wysokości tylko sprężyna.Tak mnie uczono
Gość TrueOgre Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zobaczymy czy będzie różnica w jezdzie różnica napewno będzie mnie zastanawia ile pójdzie do góry zaiwecha na nowych amorkach ....mam nadzieje ze jak najmniej koło 2 cm widziałeś u mnie przecież :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi