PABLO Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Transit miałem takiego merca S500 z 89r, starszy kupił w 93r. 100l bak lpg i 80l Pb pamiętam że z bagażami i 4 osobami na pokładzie zrobiła się dobra gleba Objechalo się nad morze i z powrotem i jeszcze zostało paliwo, ogolnie dobrze wspominamy ''eske'' w 95r brat jechał nią do ślubu
nex Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 ogolnie dobrze wspominamy ''eske'' w 95r brat jechał nią do ślubu który brat?? ten z taxi? czy masz jeszcze innych braci
-RamzeS- Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Siema krakowskie dupeczki jade dzisiaj do warszawy i siedzę tam do środy jak cos to pisac Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
gucio07 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Tranzit to jak ceny takich merców masz to nic tylko brać ,bo u nas w polsce za ładnego merca klasyka musisz troszkę dać ,co do ceny Audi znajomego myślę że jest dobra ,bo za super stan musisz dać 2 razy tyle ,prędzej czy później kupiec sie zawsze znajduje na takie auta .
Wąski Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 LENOX dzięki za karty ---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ---------- kotlet
fantowski Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 LENOX dzięki za karty---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ---------- kotlet fajnie Wam że mogliście pojeździć odsmażyłbym tego kotleta.. zresztą wiesz bo Ci mówiłem jeszcze z 2 godzinki i powrót na krk
lennox Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 LENOX dzięki za karty Rowniez dzieki. Ciezko sie jezdzi jak sie nie ma konkurencji w swojej klasie Hehe
KERCZI Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Siema krakowskie dupeczki jade dzisiaj do warszawy i siedzę tam do środy jak cos to pisacWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Kobita to ma kiepsko z Toba Ramzesik Jakby potrzebowala pomocy jak Cie nie bedzie to daj Jej do mnie numer
-RamzeS- Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Juz jej dalem ma na lodówce Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Juz jej dalem ma na lodówceWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka a to już wiem co to za nieznany numer dobija się od rana
bodowp Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Ktoś może się podzielić swoimi odczuciami po korzystaniu z telefonu z Windowsem ? bo obecnie się zastanawiam Windows czy Android?
nex Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Ktoś może się podzielić swoimi odczuciami po korzystaniu z telefonu z Windowsem ? bo obecnie się zastanawiam Windows czy Android? java najlepsza
boseron Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Tranzit poszukaj tych audi na tej stronie... Merole miód malina
ruks Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 kotlet Bywają gorsze śmietniki ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Ktoś może się podzielić swoimi odczuciami po korzystaniu z telefonu z Windowsem ? bo obecnie się zastanawiam Windows czy Android? Teraz tylko Antek o windzie w telefonie nie ma co nawet myśleć
nex Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 PABLO, jak nie masz jeszcze podłokietnika w bmw to tanim kosztem sobie strzelisz
Transitpower Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Tranzit poszukaj tych audi na tej stronie... Merole miód malina To właśnie Merole z "tej" strony... I w takich cenach jak pisałem... Więc moim zdaniem cena za Audice totalnie z d*py...
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 PABLO, jak nie masz jeszcze podłokietnika w bmw to tanim kosztem sobie strzeliszhttp://img05.tablica.pl/images_tablicapl/123403963_1_644x461_sprzedam-opla-vectre-cdx-lpg-lomza_rev001.jpg I to jest to co szukałem
Rekomendowane odpowiedzi