PABLO Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Znamy listę gier, które trafią do Biedronki w ramach promocji CDP.pl Dobrze że mam na miejscu Biedronkę Painkillera bym przygarnął
michail55 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 na jakie platformy beda te gry? ---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ---------- o rany
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 michail ja po 10zł to chyba nie na ps3/x360... PC
FANTOMAS Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 padła mi właśnie drukarka w tym momencie a mam kufa faktury do wydrukowania co polecacie z atramentówek w kombajnie ze skanerem i tak żeby nie płacić potem za tusze dwa razy tyle co warta drukarka
_Gabriel_ Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 urzadzenie wielofuncyjne za 400zl z tonerem(1000stron do druku) -cena tonera okolo 120zl ---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:25 ---------- np TOMASZU takie cuś Brother DCP-1512E albo DCP-7055
FANTOMAS Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 dzięki ale ja muszę mieć kolor bo ma trochę takich dokumentów w które raczej muszę drukować w kolorze. Laser kolor raczej odpada bo ceny są z kosmosu dlatego wolałbym atrament. Nie drukuję dużych ilości ale nie które drukarki mają ceny tuszy z pupy wyjęte (tanie pudełko a potem drogie tusze). Teraz miałem HP K209a ale zaczęła wydawać odgłosy jak z pepeszy i zdechła A ma ktoś coś takiego Brother DCP-J152?
lennox Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 dzięki ale ja muszę mieć kolor bo ma trochę takich dokumentów w które raczej muszę drukować w kolorze. Laser kolor raczej odpada bo ceny są z kosmosu dlatego wolałbym atrament. Nie drukuję dużych ilości ale nie które drukarki mają ceny tuszy z pupy wyjęte (tanie pudełko a potem drogie tusze). Teraz miałem HP K209a ale zaczęła wydawać odgłosy jak z pepeszy i zdechła A ma ktoś coś takiego Brother DCP-J152? Tomek, polecam HP Officejet Pro 8100 (około 300zł). Zamienniki każdego z 4 tuszy są po około 50zł. Wydajność czarnego około 2000 stron, koloru około 1000. Jeśli laser to wszystko x2 ---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:28 ---------- Oczywiście oprócz wydajności, chodziło o cenny x2.
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 na jakie platformy beda te gry?---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ---------- o rany o ja pier......
ruks Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 byłby ktoś chętny na wyjazd na F1 GP Węgier? Kiedy to? Jaka cena? ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:01 ---------- no to orientuj się i dawaj znać bo trzeba by było bilety organizować Znamy listę gier, które trafią do Biedronki w ramach promocji CDP.pl Chyba wezmę sobie symulator kamieniołomu
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Jakies plany kulinarne na dzisiejszego spota ?
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 hahahah a Jest w GK pizza dominium ?
gregfr Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 bry z okazji dlugiego urlopu zjawie sie wreszcie na spocie! przy okazji, jezeli mialby ktos na zbyciu piny to byloby super. chce podlaczyc juz do konca Bose, a brakuje mi malych pinow do kabli sygnalowych w kostce C w RNS-E oraz duzych pinow do przednich glosnikow w kostce w zmacniaczu....
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Jakies plany kulinarne na dzisiejszego spota ? Może kiełbaski pod halą, tragedii nie ma z pogodą
Redjasper Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 łups... nie ma... a wydawało mi się ostatnio, że na górze jest dominium
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 hahahah a Jest w GK pizza dominium ? Ni uja Restauracje Kraków na PizzaPortal.pl - Zamów online z dostawą! ---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:22 ---------- łups... nie ma... a wydawało mi się ostatnio, że na górze jest dominium W Krokusie (dawny Geant)
Redjasper Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 w bonarce... zawsze możemy się rozgościć w kazimierz zamawiając pizze z bonarki - bądź z rynku
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 pizze w sumie zawsze mozna zamówić hehehehe
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 -Gdzie pan zamawia pizze? - GALERIA KAZIMIERZ PARKING-POZIOM NIEBIESKI w każdy WTOREK godz.20-sta Na hasło PABLO - będą oliwki w gratisie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi