Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema foczki

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Siema wielorybie :naughty:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siema foczki

Chcesz mieć nasienie na tapicerce

Opublikowano

Transit dużo wypiłeś? :decayed:

Czy ja muszę coś pić żeby głupote napisać?? Ty w ogromnej części piszesz głupoty i jesteś trzeźwy :decayed:

---------- Post dopisany at 11:31 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ----------

Siema foczki

Chcesz mieć nasienie na tapicerce

Pewnie że chcę.. Dajesz :naughty:

Opublikowano

Panowie moja praca z wannami dobiega konca. Chetnie podejmę pracę jako kierowca gdyby ktos coś słyszał dajcie znac

Opublikowano

siemka :hi:

Panowie moja praca z wannami dobiega konca. Chetnie podejmę pracę jako kierowca gdyby ktos coś słyszał dajcie znac

A cużta? Przecież jesteś tam prezesem?

Opublikowano

I doprowadzilem do bankructwa :-D

Opublikowano

Transit dużo wypiłeś? :decayed:

Czy ja muszę coś pić żeby głupote napisać?? Ty w ogromnej części piszesz głupoty i jesteś trzeźwy :decayed:

sranie w banie widocznie jeszcze nie do końca poznałeś Krakowski humor :naughty:

Za 3 dni premiera S5.

:arrow2:Samsung zaprasza na premierę Galaxy S5. To już w tym miesiącu! | Komórkomania.pl

Opublikowano

sportback, czy coupe? :wink:

Opublikowano

Kombi ze ściętym tyłem, 8 turbinami, 4 intercoolerami i 20,4 cala felunkiem :decayed:

Opublikowano

slyszalem, ze podobno ma miec ten sam silnik co 3.0, tylko ze 2.5 :decayed:

Opublikowano

O tej samej konstrukcji a nie dosłownie ten sam :decayed:

Opublikowano
slyszalem, ze podobno ma miec ten sam silnik co 3.0, tylko ze 2.5 :decayed:

:grin:

i te same 193 konie, tylko ze 162 :decayed:

Ty to Pablo jestes.. :grin:

Opublikowano

Zrobię program i będzie nawet więcej :grin:

:decayed:

Jak coś to 184KM było w 3.0 a po lifcie 192KM.

---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------

Niektórzy sobie wzięli zbyt dosłownie do siebie widzę jak mówiłem że to ten sam silnik, mówiłem że konstrukcja jest praktycznie taka sama, moc, moment, przedział momentu wiadomo że jest inny w 3.0D, spalanie większe, nawet średnica tłoka jest parę milimetrów inna :wink:

Opublikowano

sranie w banie widocznie jeszcze nie do końca poznałeś Krakowski humor :naughty:

No tak... Nie poznałem jeszcze krakowskiego humoru :facepalm:

Zrobię program i będzie nawet więcej :grin:

:decayed:

Jak coś to 184KM było w 3.0 a po lifcie 192KM.

---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------

Niektórzy sobie wzięli zbyt dosłownie do siebie widzę jak mówiłem że to ten sam silnik (1), mówiłem że konstrukcja jest praktycznie taka sama (2), moc, moment, przedział momentu wiadomo że jest inny w 3.0D, spalanie większe, nawet średnica tłoka jest parę milimetrów inna :wink:

Pablo... Ty już sam nie wiesz co mówisz, nie wiesz co piszesz a czasem mam wrażenie że nie wiesz co myślisz. Porównaj sobie to co mówiłeś (1) z to co mówiłeś (2). Na Twoje nieszczęście byłem na tym spocie i słyszałem dokładnie co wtedy mówiłeś. Było to stwierdzenie (1) a nie (2)...

---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ----------

Jeszcze jedno: Let me google that for you

Ciekawe co to takiego ten "przedział momentu" :mysli:

Opublikowano

Dobra koniec pierdolenia bo widzę że nie ma sensu bo są tu "mądrzejsi" :whistling:

---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

Jak byś nie wiedział to inaczej najwyższy moment obrotowy i zakres obrotów w którym jest najwyższy moment np. (350 Nm przy 2000-2500 obr/min)

Opublikowano

Powitać panowie rady potrzebuje odnośnie opon czy ktoś z was jeździł na takich jaka przyczepność hałas i czy śliskie czy nie ogónie czy warto się pchać w w takie gumy Toyo Proxes T1 Sport 225/45R17

Opublikowano
Dobra koniec pierdolenia bo widzę że nie ma sensu bo są tu "mądrzejsi" :whistling:

---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

Jak byś nie wiedział to inaczej najwyższy moment obrotowy i zakres obrotów w którym jest najwyższy moment np. (350 Nm przy 2000-2500 obr/min)

Aha... No po takiej porcji informacji to ja teraz mądry jestem :whistling:

Opublikowano

Jestem w pracy i akurat mam przedział momentu na kupe

Opublikowano

powitać :hi: