lennox Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ale wczoraj jak zagotowal pod maską walilo plynem chlodniczymWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- sprzedam audi b7 super stan obiecuje ze będę płakał przy sprzedaży A termostat wymieniał? Może się wiesza, zamknął obieg i wtedy zagotował.
-RamzeS- Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Jutro odbieram termostat zobaczymy co sie bedzie działo Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ale wczoraj jak zagotowal pod maską walilo plynem chlodniczymWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- sprzedam audi b7 super stan obiecuje ze będę płakał przy sprzedaży
michail55 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 pany jak dobrac srednice montazowa koncowki wydechu do wydechu? ja mam po zmierzeniu u siebie 30cm a przy zakupie koncowek jest 45mm 50mm 55mm i 60mm i nie wiem jak to ogarnac
FANTOMAS Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Rano zawiozlem auto do mechanika i nic sie po drodze nie działo. Po wymianie czujnika temp. Wskazówka dalej pokazuje raz 50 raz 90Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Moze zegary no fakt może się kukułka zacięła
miodzio Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Miałby ktoś pożyczyć na dzień dysk przenośny??? Nie dość że padł mi dysk w Lapie to jeszcze zewnętrzny a muszę zgrać wszystko z laptopa zanim oddam na gwarancję
D4NTE Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 dużo wolnych GB potrzebujesz? Bo mam dysk ale nie wiem czy starczy Ci miejsca
_Gabriel_ Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 dużo wolnych GB potrzebujesz? Bo mam dysk ale nie wiem czy starczy Ci miejsca pewnie 256mb wystarczy. widziales jego "laptopa"?
D4NTE Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 dużo wolnych GB potrzebujesz? Bo mam dysk ale nie wiem czy starczy Ci miejsca pewnie 256mb wystarczy. widziales jego "laptopa"?
miodzio Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 dużo wolnych GB potrzebujesz? Bo mam dysk ale nie wiem czy starczy Ci miejsca pewnie 256mb wystarczy. widziales jego "laptopa"? hahahah:grin: Ten przynajmniej nie zawodny potrzebuje tak z 150GB a fajnie było by 250GB:whistling:
miodzio Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 No to Zlot w BT 2014 zapłacony To jak w końcu jedziesz sam czy ...?
Transitpower Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 No to Zlot w BT 2014 zapłacony To jak w końcu jedziesz sam czy ...? No oczywiście że sam
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Miodek jak chcesz to moge Ci pozyczyc 500gb lub 1tb... ---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ---------- No to Zlot w BT 2014 zapłacony To jak w końcu jedziesz sam czy ...? No oczywiście że sam a podobno przekonałem Ewcie....powiedz Jej że :whistling:foch...
Transitpower Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 a podobno przekonałem Ewcie....powiedz Jej że :whistling:foch... Heh... Przypaliła się troche, ale jak już emocje opadły, to stwierdziła że nie chce oglądać mojej zapijaczonej mordy
miodzio Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 a podobno przekonałem Ewcie....powiedz Jej że :whistling:foch... Heh... Przypaliła się troche, ale jak już emocje opadły, to stwierdziła że nie chce oglądać mojej zapijaczonej mordy Ja Cię przypilnuje:decayed:
Transitpower Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 a podobno przekonałem Ewcie....powiedz Jej że :whistling:foch... Heh... Przypaliła się troche, ale jak już emocje opadły, to stwierdziła że nie chce oglądać mojej zapijaczonej mordy Ja Cię przypilnuje:decayed: Taaa... Musiałbyś przykuć mnie kajdankami do kierownicy... A na to jest paragraf w K.K.
Yoghurt Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Miałby ktoś pożyczyć na dzień dysk przenośny??? Nie dość że padł mi dysk w Lapie to jeszcze zewnętrzny a muszę zgrać wszystko z laptopa zanim oddam na gwarancję chcesz to Ci pozycze 1TB zewnetrzny 3,5 cala + mostek usb. jak cos to dzwon i podejdz
Rekomendowane odpowiedzi