Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

Miałby ktoś pożyczyć na dzień dysk przenośny???:whistling: Nie dość że padł mi dysk w Lapie to jeszcze zewnętrzny a muszę zgrać wszystko z laptopa zanim oddam na gwarancję :kwasny:

chcesz to Ci pozycze 1TB zewnetrzny 3,5 cala + mostek usb. jak cos to dzwon i podejdz

:kox: Pw

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miałby ktoś pożyczyć na dzień dysk przenośny???:whistling: Nie dość że padł mi dysk w Lapie to jeszcze zewnętrzny a muszę zgrać wszystko z laptopa zanim oddam na gwarancję :kwasny:

chcesz to Ci pozycze 1TB zewnetrzny 3,5 cala + mostek usb. jak cos to dzwon i podejdz

pw do pw :D

Opublikowano

pw do pw :D

pw do pw do pw :)

Opublikowano

:hi:ja zarzucę kapelonem bez pw :decayed:

Opublikowano

dobry wieczor spotersi :wink:

Opublikowano

Witam Maniaków Audi.Mam pytanko czy ktoś z krk montował pdc ori do a4 b7 avant.Mam mały problemik bo ktoś niedawno mi zaparkował w tył :kwasny: kupiłem juz moduł z całą ori wiązką od kierownicy do modułu.Mam juz na oku zderzak w kolorze razem z czujnikami.Moje pytanko czy ktoś chętny do pomocy albo montażu?Nie mam nawet jak narazie podjechać na spocik poznać sie z ludzmi ale coś wymyśle może dorwę jakiś zastępczy zderzak i podjadę.Pozdrawiam:wink:

Opublikowano

Który to podbiegł do brata gdy jechał z klientem, otworzył drzwi i tekstem ''pozdrow Pabla'' :grin:

Opublikowano
Ale wczoraj jak zagotowal pod maską walilo plynem chlodniczym

Trzeba było napisać że zagotował, to zmienia postać rzeczy :kwasny: Zerknij na wentylator i koniecznie sprawdź węże zanim zdecydujesz wymieniać termostat. Poza tym jak zagotował to na zegarach dalej było 90*?

Opublikowano

A nie pisalem na początku ze zagotowal? Zegary pokazywaly 120 stopni

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Opublikowano

Powitać :hi:

---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ----------

dużo wolnych GB potrzebujesz? Bo mam dysk ale nie wiem czy starczy Ci miejsca :decayed:

pewnie 256mb wystarczy. widziales jego "laptopa"? :grin:

hahahah:grin: Ten przynajmniej nie zawodny :facepalm:

potrzebuje tak z 150GB a fajnie było by 250GB:whistling:

dzwoń jak coś tyle będzie miejsca :wink:

Opublikowano
:hi: miłego dzionka :wink: coś zimno dziś :kwasny:
Opublikowano
:hi: miłego dzionka :wink: coś zimno dziś :kwasny:

sks... wolniejsze krążenie to i zimno odczuwasz :decayed:

Opublikowano

:decayed:

---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ----------

btw ....odważnie z rozpoznaniem pojechałeś :decayed:

Opublikowano
:decayed:

---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ----------

btw ....odważnie z rozpoznaniem pojechałeś :decayed:

kolega :decayed:

---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ----------

zabawię się w Pabla

:facepalm:

---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ----------

przerabiał ktos ten patent :whistling:

http://a4-klub.pl/nadwozie-14/automatyczne-zdalne-otwieranie-zamykanie-klapy-bagaznika-avant-304596/

Opublikowano

Wąski nie kradnij filmików od wrclaguny :decayed:

:siema:

No to spotujemy dzisiaj :kox:

Opublikowano

do zobaczenia wieczorem :wink:

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

Ostrzegam !!! Ze

Jak złapie gnoja który włamał mi się do samochodu to

Nie ręcze!!! Skurwiała mendo miej się na baczności bo twoje dni od

Tego momentu są policzone .........

​Dzisiaj włamali się Hubertowi (DJ Hubertuse z energy 2000) w B8 na Bieżanowie ale tylko pogrzebali w aucie.

Natomiast biała śnieżynka B8 sąsiada dzisiaj została puknięta w tył przez jakieś bmw na mieście :decayed:

Opublikowano

gruszka z tyłu to Ty?

1925261_295812850570258_1394176072_n.jpg

---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ----------

Ostrzegam !!! Ze

Jak złapie gnoja który włamał mi się do samochodu to

Nie ręcze!!! Skurwiała mendo miej się na baczności bo twoje dni od

Tego momentu są policzone .........

​Dzisiaj włamali się Hubertowi (DJ Hubertuse z energy 2000) w B8 na Bieżanowie ale tylko pogrzebali w aucie.

Natomiast biała śnieżynka B8 sąsiada dzisiaj została puknięta w tył przez jakieś bmw na mieście :decayed:

Nooo PABLO zawiało grozą, aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałem