miodzio Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Miałby ktoś pożyczyć na dzień dysk przenośny??? Nie dość że padł mi dysk w Lapie to jeszcze zewnętrzny a muszę zgrać wszystko z laptopa zanim oddam na gwarancję chcesz to Ci pozycze 1TB zewnetrzny 3,5 cala + mostek usb. jak cos to dzwon i podejdz Pw
Yoghurt Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Miałby ktoś pożyczyć na dzień dysk przenośny??? Nie dość że padł mi dysk w Lapie to jeszcze zewnętrzny a muszę zgrać wszystko z laptopa zanim oddam na gwarancję chcesz to Ci pozycze 1TB zewnetrzny 3,5 cala + mostek usb. jak cos to dzwon i podejdz Pw pw do pw
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Miałby ktoś pożyczyć na dzień dysk przenośny??? Nie dość że padł mi dysk w Lapie to jeszcze zewnętrzny a muszę zgrać wszystko z laptopa zanim oddam na gwarancję chcesz to Ci pozycze 1TB zewnetrzny 3,5 cala + mostek usb. jak cos to dzwon i podejdz Pw pw do pw pw do pw do pw
remikrk Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Witam Maniaków Audi.Mam pytanko czy ktoś z krk montował pdc ori do a4 b7 avant.Mam mały problemik bo ktoś niedawno mi zaparkował w tył kupiłem juz moduł z całą ori wiązką od kierownicy do modułu.Mam juz na oku zderzak w kolorze razem z czujnikami.Moje pytanko czy ktoś chętny do pomocy albo montażu?Nie mam nawet jak narazie podjechać na spocik poznać sie z ludzmi ale coś wymyśle może dorwę jakiś zastępczy zderzak i podjadę.Pozdrawiam:wink:
PABLO Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Który to podbiegł do brata gdy jechał z klientem, otworzył drzwi i tekstem ''pozdrow Pabla''
ruks Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ale wczoraj jak zagotowal pod maską walilo plynem chlodniczym Trzeba było napisać że zagotował, to zmienia postać rzeczy Zerknij na wentylator i koniecznie sprawdź węże zanim zdecydujesz wymieniać termostat. Poza tym jak zagotował to na zegarach dalej było 90*?
-RamzeS- Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 A nie pisalem na początku ze zagotowal? Zegary pokazywaly 120 stopni Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Powitać ---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- dużo wolnych GB potrzebujesz? Bo mam dysk ale nie wiem czy starczy Ci miejsca pewnie 256mb wystarczy. widziales jego "laptopa"? hahahah:grin: Ten przynajmniej nie zawodny potrzebuje tak z 150GB a fajnie było by 250GB:whistling: dzwoń jak coś tyle będzie miejsca
fantowski Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 miłego dzionka coś zimno dziś sks... wolniejsze krążenie to i zimno odczuwasz
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- btw ....odważnie z rozpoznaniem pojechałeś
Wąski Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- btw ....odważnie z rozpoznaniem pojechałeś kolega ---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- zabawię się w Pabla ---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ---------- przerabiał ktos ten patent http://a4-klub.pl/nadwozie-14/automatyczne-zdalne-otwieranie-zamykanie-klapy-bagaznika-avant-304596/
PABLO Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Wąski nie kradnij filmików od wrclaguny No to spotujemy dzisiaj
PABLO Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ostrzegam !!! Ze Jak złapie gnoja który włamał mi się do samochodu to Nie ręcze!!! Skurwiała mendo miej się na baczności bo twoje dni od Tego momentu są policzone ......... Dzisiaj włamali się Hubertowi (DJ Hubertuse z energy 2000) w B8 na Bieżanowie ale tylko pogrzebali w aucie. Natomiast biała śnieżynka B8 sąsiada dzisiaj została puknięta w tył przez jakieś bmw na mieście
nex Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 gruszka z tyłu to Ty? ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ---------- Ostrzegam !!! ZeJak złapie gnoja który włamał mi się do samochodu to Nie ręcze!!! Skurwiała mendo miej się na baczności bo twoje dni od Tego momentu są policzone ......... Dzisiaj włamali się Hubertowi (DJ Hubertuse z energy 2000) w B8 na Bieżanowie ale tylko pogrzebali w aucie. Natomiast biała śnieżynka B8 sąsiada dzisiaj została puknięta w tył przez jakieś bmw na mieście Nooo PABLO zawiało grozą, aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałem
Rekomendowane odpowiedzi