Wąski Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 ul. Oboźna 29B, taki adres. 2 szt opon więc tragedii chyba nie będzie. To powiedz mu aby przywiózł na Drewniana 11 do sklepu PHU CRASH CAR a ja Ci wyśle do Ciebie więc tragedii chyba nie będzie
boseron Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Koledzy! dobra wiadomość jest taka ze tomografia nie wykazała żadnych zmian w głowie.!!! dziś wychodzę że szpitala, odrazu jadę na komory hiperbaryczne
Arturoo Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Koledzy! dobra wiadomość jest taka ze tomografia nie wykazała żadnych zmian w głowie.!!! dziś wychodzę że szpitala, odrazu jadę na komory hiperbaryczne
boseron Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Arturo Dziękuję za informacje, pije dużo
Shadow Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Z takim popraciem nie mogło być inaczej. Szybkiego powrotu do formy boseron
Wąski Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Panowie zapraszam nowa usługa .prostowanie felg aluminiowych ,malowanie proszkowo ,czas prostowania ok 24h używane i nowe opony , chętnych zapraszam na pv
pawel1380 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Koledzy! dobra wiadomość jest taka ze tomografia nie wykazała żadnych zmian w głowie.!!! dziś wychodzę że szpitala, odrazu jadę na komory hiperbaryczne A słuch coś wrócił?
OGr Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Siema:hi:Robert, ile chcesz za tego acera aspire? Może być na pw Dopiero teraz przeczytałem. Krzyczałęm tyle za ile poszedł na Allegro. ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ---------- Panowie zapraszam nowa usługa .prostowanie felg aluminiowych ,malowanie proszkowo ,czas prostowania ok 24h używane i nowe opony , chętnych zapraszam na pv oooo cudnie ;-) Przyjadę z zimówkami ;-) Zakłądasz też opony ?
Dzekson Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 panowie zapraszam nowa usługa .prostowanie felg aluminiowych ,malowanie proszkowo ,czas prostowania ok 24h Używane i nowe opony , Chętnych zapraszam na pv pw
nex Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Panowie znajomy potrzebuje ori fele jakieś audi do b6 16-ki, ma ktoś coś?? pisać PW
-RamzeS- Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Siema foczki. Dante wielkie dzięki za pomoc w końcu audiczka zrobiona jak należy. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 siemka Siema foczki. Dante wielkie dzięki za pomoc w końcu audiczka zrobiona jak należy. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Nie ma sprawy, jak coś to wiesz już gdzie uderzyć w razie W. Myśmy mojego paścia skończyli przed północą
OGr Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Fanta gdzie przemywasz gwint po zimie ? Zafajdany mam w tym roku tak że aż strach ruszać ;-)
Wąski Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Fanta gdzie przemywasz gwint po zimie ? Zafajdany mam w tym roku tak że aż strach ruszać ;-) w AQUAAUTO
OGr Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Fanta gdzie przemywasz gwint po zimie ? Zafajdany mam w tym roku tak że aż strach ruszać ;-) w AQUAAUTO Nie chciałem Ci pierdołami głowy zawracać. To nie jest pilne bo narazie i tak zimówki leżą. Daj tel do siebie na PW jak możesz.
Rekomendowane odpowiedzi