Yoghurt Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam, panowie, montowal ktos w krakowie blokade skrzyzni typu bear lock (niedzwiedz lock)? moze ktos polecic jakis zaklad?
KERCZI Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam,panowie, montowal ktos w krakowie blokade skrzyzni typu bear lock (niedzwiedz lock)? moze ktos polecic jakis zaklad? A ma to sens? Bo moim zdaniem nie..
Yoghurt Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam,panowie, montowal ktos w krakowie blokade skrzyzni typu bear lock (niedzwiedz lock)? moze ktos polecic jakis zaklad? A ma to sens? Bo moim zdaniem nie.. a dlaczego nie? nie uwazam, zeby to bylo idealne zabezpieczenie ale zawsze takie lepsze niz zadne. jesli masz jakas lepsza propozycje to chetnie skorzystam.
fantowski Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Marek jak przejeżdża u mnie pod blokiem przez progi to zdeka musi bokiem przejść jak ją nie podniesie Air'em :decayed:j dobrze, że ja z progami nie mam problemu Bo jeździsz sam, wpakuj 4 rosłych chłopaków do furki i jedź przez próg BTW. Powitać a skąd ta pewność że jeżdże sam ? Ty masz gwint skręcony o 3cm wyżej niż ja więc jak Ci wejdzie 3 pasażerów to pewnie masz tak jak ja teraz a jeśli ja w tym momencie dociąże auto to mam jeszcze niżej ---------- Post dopisany at 15:09 ---------- Poprzedni post napisany at 15:08 ---------- dobrze, że ja z progami nie mam problemu nex zaraz by pocisnął obrazkiem i tekstem typu "bo ty masz" http://img.sadistic.pl/pics/e36bb4e2cef4.jpg :grin: taaa za to u Ciebie sprawa wygląda następująco widać że solara Ci służy i że z telefonem nie możesz rozstać się
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam,panowie, montowal ktos w krakowie blokade skrzyzni typu bear lock (niedzwiedz lock)? moze ktos polecic jakis zaklad? A ma to sens? Bo moim zdaniem nie.. a dlaczego nie? nie uwazam, zeby to bylo idealne zabezpieczenie ale zawsze takie lepsze niz zadne. jesli masz jakas lepsza propozycje to chetnie skorzystam. AC
KERCZI Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 YOUGURTH looknij na Zeder ---------- Post dopisany at 15:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:13 ---------- Chodzi mi o to ze wydasz trochę kasy a rozmontuja to w 5 minut
-RamzeS- Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Siemka. Ja będę w GK za kardy dziękuję Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Transitpower Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Siemka. Ja będę w GK za kardy dziękujęWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Tyś jest "kardy" ---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- A w najbliższej przyszłości możnaby rozważyć jakiegoś klubowego grilla. Wszak długi weekend się zbliża... Możeby tak w sobote??
-RamzeS- Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Siemka. Ja będę w GK za kardy dziękujęWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Tyś jest "kardy" ---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- A w najbliższej przyszłości możnaby rozważyć jakiegoś klubowego grilla. Wszak długi weekend się zbliża... Możeby tak w sobote?? Ale z tobą nikt nie chce grillować Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dzięki za spota było jak zwykle wesoło
Rekomendowane odpowiedzi