PABLO Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 8 może i jest warta ale z neonami i alu dywanikami, a wartość mojego paska przewyższa wszystkie twoje auta w kupie Ale ty jesteś Guptok ---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- Nikt Ci nie odda za instalacje ale możę trafi sie klient ;-)Narazie będę czekał na info od mechanika. Ale jest to atut zwłaszcza że nie cały rok temu została założona, dużo ludzi do tego przywiązują uwagę.
OGr Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 8 może i jest warta ale z neonami i alu dywanikami, a wartość mojego paska przewyższa wszystkie twoje auta w kupie Ale ty jesteś Guptok ---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- Nikt Ci nie odda za instalacje ale możę trafi sie klient ;-)Narazie będę czekał na info od mechanika. Ale jest to atut zwłaszcza że nie cały rok temu została założona, dużo ludzi do tego przywiązują uwagę. no przywiązują przywiązują
PABLO Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ale nudy dzisiaj w pracy Przynajmniej na miejscu sprzedałem X360 ---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ---------- Zmieniłem dzisiaj na nową Formułę Play na kartę, najlepsza jak do tej pory oferta Oferta - Play na Kartę - FORMUŁA Play na Kartę | Play 21zł miesięcznie
rocco26l Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki Shadow za ramki. Musowo zajadę na zlota. Będziemy w kontakcie. Pozdrawiam.
-RamzeS- Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 spoty sa dalej w galerii kaziemierz? jeszcze tak:wink:
masterp84 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Pany przyjmiecie na spota w sierpniu jak sie uda chlopa z zachodniopomorskiego?
boseron Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Pany przyjmiecie na spota w sierpniu jak sie uda chlopa z zachodniopomorskiego? nie ma mowy , za mały parking mamy ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- zdrowie wszystkim , musze sie zresetować
-RamzeS- Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Pany przyjmiecie na spota w sierpniu jak sie uda chlopa z zachodniopomorskiego? nie ma mowy , za mały parking mamy ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- zdrowie wszystkim , musze sie zresetować Boseron gdzie ty sie chłopie ukrywasz coś mało cie ostatnio
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Szkoda:cry: Luz......on żartował bo ma taki zwyczaj
Rekomendowane odpowiedzi