Tytus Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Tanio sprzedam paścia a4 b5 :!: Ktoś chętny :?: Znowu mi się coś kuźwa tłucze w zawieszniu A jutro zapodam wątek co koleś znalazł w misce olejowej jak ja wymieniał - dramat ... źle się dzieje w grodzie kraka, coraz więcej osób narzeka Jarko będziesz miał dla mnie koszulkę na spocie? Rozmiar M
Wąski Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 E jak tam jestem zadowolony mogę zmienić TYLKO na RS4 chętnie
jarko Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 E jak tam jestem zadowolony mogę zmienić TYLKO na RS4 chętnie To wtedy będziesz mówił że byłeś zadowolony :gwizdanie: Jarko będziesz miał dla mnie koszulkę na spocie? Rozmiar M Tak, przywiozę koszulki na spota. Kto będzie chciał to sobie weźmie
jarko Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Przecież Sam dobrze wiesz jak jest :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 No i jak sie podobają koszulki ? jarko Ja chyba poprosze o jeszcze jedną sztukę i myśle co Byś białe zrobił :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 Koszulki są :kox: :kox wiem , ale wiesz czemu się tak prezentują extra ? Bo CUBER jest modelem :polew:
Cuber Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Opublikowano 3 Lipca 2008 o kurfa ale narcyz :polew: narcyz sie nazywam , przepraszam i dziękuję Ja tych słów nie używam :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 dobra bąki idę w kimę , jutro odbieram pażdziocha
Wąski Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 dobra bąki idę w kimę , jutro odbieram pażdziocha Oj będzie się działo
jarko Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 jarko Ja chyba poprosze o jeszcze jedną sztukę i myśle co Byś białe zrobił :gwizdanie: Koszulek nigdy dość... :gwizdanie: Też się nad tym zastanawiam co by jeszcze białe zrobić, ale na lepszej koszulce i mniejszą ilość bym zamówił - coś na zasadzie limited edition tak jak damskie będę robił A może lepiej by się zastanowić nad czymś z długim rękawem - bo się już lato kończy
Wąski Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 No to specjalna kolekcja :gwizdanie: dobry pomysł [br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 09:52 _________________________________________________Białe tylko dla Klubowiczów :gwizdanie:
Tytus Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Białe tylko dla Klubowiczów :gwizdanie: E tam białe... takie różowo-pomarańczowe jak wasze "barwy" Będą pasować do czarny i niebieskich a4-ek
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Opublikowano 4 Lipca 2008 A może lepiej by się zastanowić nad czymś z długim rękawem - bo się już lato kończy no kurde nie przesadzajmy.... albo inaczej zróbmy spodnie czapki kurtki skarpetki i majtki i cały kompleci do cyrku
jarko Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 A może lepiej by się zastanowić nad czymś z długim rękawem - bo się już lato kończy no kurde nie przesadzajmy.... albo inaczej zróbmy spodnie czapki kurtki skarpetki i majtki i cały kompleci do cyrku Aha - już widzę jak będzie chłodniej że na spota w t-shircie pomykasz :gwizdanie: Myślę że wówczas byś wolał mieć jakąś bluzę lub polar
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Opublikowano 4 Lipca 2008 ale k**wa po co mi to Jarko ..... po CH... mi polar ? Wole jechac do Adasia i kupic sobie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi