bodowp Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 http://otomoto.pl/audi-a4-2-0-tdi-limuzyna-nowy-model-C10427175.html do poprawek lakierniczych....... co do auta z 2014 roku , sprzedający nie odbiera, ale obawiam sie ze skoro to Q i dostałą spodem to moze być cos nie halo z napędem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 http://otomoto.pl/audi-a4-2-0-tdi-limuzyna-nowy-model-C10427175.html do poprawek lakierniczych....... co do auta z 2014 roku , sprzedający nie odbiera, ale obawiam sie ze skoro to Q i dostałą spodem to moze być cos nie halo z napędem..... Pany nie osłabiajcie mnie....to auto stało koło Quattro, tak jak jest do sprzedania w tej cenie, tak samo jak jest srebrne itd itd....co Wami ludzie kieruje żeby choć przez sekundę pomyśleć że to prawdziwe ogłoszenie i zastanowiać się nad nim.... potem nie dziwota że ludzie nie dzwonią i nie są zainteresowani samochodami....w ludzkim stanie za troche wyższą kwotę (czyt. normalną) zobaczcie ile kosztuje auto z małym przebiegiem... http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-echte-19-631-km-elberfeld-west/202558910.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPrice=7000&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=30000&noec=1 a tu zobaczcie auto rozsądne....ale z dużym przebiegiem w B7 i za ile pieniedzy... http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-avant-2-0-tdi-dpf-neum%C3%BCnster/203167175.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=13&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&minPrice=8000&maxPrice=9000&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 ale jak to w naszym kraju jest po przekroczeniu granicy do auta dopłacają....ROBIN HOODY jedne !!! )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kerczi no Ty masz doswiadczenie a my zieleni..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kerczi no Ty masz doswiadczenie a my zieleni..... nie mam doświadczenia...tylko logiczne rozumowanie...a to subtelna różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Panowie pomóżcie Ślązakowi, gdzie sprawdzę kompresję w aucie w Mogillanach, mam tam silnik do kupienia, na szczęście jest jeszcze na aucie i chciałbym tam podjechać w sobotę i go sprawdzić. Pomożecie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Panowie pomóżcie Ślązakowi, gdzie sprawdzę kompresję w aucie w Mogillanach, mam tam silnik do kupienia, na szczęście jest jeszcze na aucie i chciałbym tam podjechać w sobotę i go sprawdzić. Pomożecie coś ? dokładnie w mogilanach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Panowie pomóżcie Ślązakowi, gdzie sprawdzę kompresję w aucie w Mogillanach, mam tam silnik do kupienia, na szczęście jest jeszcze na aucie i chciałbym tam podjechać w sobotę i go sprawdzić. Pomożecie coś ? dokładnie w mogilanach ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 to nie mam Pytanie do mądrych Audi A6 C6 sedan lampy tył z ledami były-zakładam zwykłe wyskoczy błąd ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 a najbliżej ? albo może ma ktoś z Was jakiegoś mechanika z KRK i okolic, który by się mógł ze mną tam przejechać i sprawdzić kompresję ? oczywiście zawiozę,odwiozę i nawet zapłacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 blad i lampy moga nie swiecicOri byly ledowe czy dokladane?jesli dokladane, to pewnie byly dawane rezystory, jak wywalisz rezystory to beda dzialacchyba nikt jeszcze nie robil takiej modyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 blad i lampy moga nie swiecic Ori byly ledowe czy dokladane? jesli dokladane, to pewnie byly dawane rezystory, jak wywalisz rezystory to beda dzialac chyba nikt jeszcze nie robil takiej modyfikacji Jak nie ? A handlarz Mirek ? ;-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kerczi no Ty masz doswiadczenie a my zieleni..... Z tego co wiem to pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 blad i lampy moga nie swiecic Ori byly ledowe czy dokladane? jesli dokladane, to pewnie byly dawane rezystory, jak wywalisz rezystory to beda dzialac chyba nikt jeszcze nie robil takiej modyfikacji Odpowiedz już mam http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news-policja-dostala-325-konne-radiowozy-z-radarami-iskra,nId,1576762#iwa_item=3&iwa_img=1&iwa_hash=13909&iwa_block=automotive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 to nie mam Pytanie do mądrych Audi A6 C6 sedan lampy tył z ledami były-zakładam zwykłe wyskoczy błąd ??? na 100% tak jest inne kodowanie w zwykłych lampach świecą te same żarówki na postoju jak i na stopie w led-ach masz postojówki na zwykłych zarówkach a stop jest na ledach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 blad i lampy moga nie swiecic Ori byly ledowe czy dokladane? jesli dokladane, to pewnie byly dawane rezystory, jak wywalisz rezystory to beda dzialac chyba nikt jeszcze nie robil takiej modyfikacji Odpowiedz już mam http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news-policja-dostala-325-konne-radiowozy-z-radarami-iskra,nId,1576762#iwa_item=3&iwa_img=1&iwa_hash=13909&iwa_block=automotive lece jutro do stolnicy i mam nadzieje ze mnie nie namierzy z iskry.. Gabriel miales cos na poczte rzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 blad i lampy moga nie swiecic Ori byly ledowe czy dokladane? jesli dokladane, to pewnie byly dawane rezystory, jak wywalisz rezystory to beda dzialac chyba nikt jeszcze nie robil takiej modyfikacji Odpowiedz już mam http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news-policja-dostala-325-konne-radiowozy-z-radarami-iskra,nId,1576762#iwa_item=3&iwa_img=1&iwa_hash=13909&iwa_block=automotive lece jutro do stolnicy i mam nadzieje ze mnie nie namierzy z iskry.. Gabriel miales cos na poczte rzucic Nie musisz się obawiać Na tym twoim zawiasie to przypuszczam że nawet prędkości nie jesteś w stanie przekroczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 blad i lampy moga nie swiecic Ori byly ledowe czy dokladane? jesli dokladane, to pewnie byly dawane rezystory, jak wywalisz rezystory to beda dzialac chyba nikt jeszcze nie robil takiej modyfikacji Odpowiedz już mam http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news-policja-dostala-325-konne-radiowozy-z-radarami-iskra,nId,1576762#iwa_item=3&iwa_img=1&iwa_hash=13909&iwa_block=automotive lece jutro do stolnicy i mam nadzieje ze mnie nie namierzy z iskry.. Gabriel miales cos na poczte rzucic Nie musisz się obawiać Na tym twoim zawiasie to przypuszczam że nawet prędkości nie jesteś w stanie przekroczyć ale ja lece służbowym więc wiesz jak jest jakby ktoś szukał to jest na sprzedaż Fiat Ducato Maxi 3.0 160KM L5H3, 160tys przebiegu ori od 1 właściciela, 2010 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 jakby ktoś szukał to jest na sprzedaż Fiat Ducato Maxi 3.0 160KM L5H3, 160tys przebiegu ori od 1 właściciela, 2010 rok sprzedaje bo musi i będzie płakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 pływak http://www.motor-talk.de/news/dieser-ferrari-strahlt-selbst-unter-wasser-noch-t5149967.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi