miodzio Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 jade po pracy do Tranzita , zobaczymy co i jak a jest więcej chętnych ? A gdzie ten tranzit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieto Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jeśli nowi mile widziani też bym zajrzał sie poslizgać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja będe o 19:30 pod Tesco na Wielickiej muszę d*pę z domu ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Pod Tesco za daleko nie chce mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 kuzwa ale te audice tanieja, B8ki pewniaki po 35k, B7 Q po serwisie za 24k a ja szukam B6 do 30k i nic ciekawego znalezc nie moge taaa bo wybredny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 a moze Tesco na kapelance od Tranzita mamy rzut beretem Radekst bierz B6 od Fantowskiego masz sprawdzony wózek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) kuzwa ale te audice tanieja, B8ki pewniaki po 35k, B7 Q po serwisie za 24k a ja szukam B6 do 30k i nic ciekawego znalezc nie moge taaa bo wybredny jesteś nie mam duzych wymagan, Q, rnse, bose, grzane polskory, full sline, xenon, 4xele.szyby tylko tyle, wiecej mi do szczescia niepotrzebne a najlepiej jakby jeszcze sie jakas okazja trafila, tak za np 20k, bo jak widac okazje sie zdarzają Radekst bierz B6 od Fantowskiego masz sprawdzony wózek. myslimy, myslimy.. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Pany nie chce ktoś xbox 360 najnowsza przeróbka Lt 3.0 + 20 gier,chodza piraty , dużo nowości, w komplecie dwa pady , stan bardzo dobry , sprawna 100 % oddam za 3 stówy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Za 20k mogę Ci mój puścić ;-) też pewny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Pany nie chce ktoś xbox 360 najnowsza przeróbka Lt 3.0 + 20 gier,chodza piraty , dużo nowości, w komplecie dwa pady , stan bardzo dobry , sprawna 100 % oddam za 3 stówy na serwisy zbieramy? Za 20k mogę Ci mój puścić ;-) też pewny ;-) zartownis.. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Pany nie chce ktoś xbox 360 najnowsza przeróbka Lt 3.0 + 20 gier,chodza piraty , dużo nowości, w komplecie dwa pady , stan bardzo dobry , sprawna 100 % oddam za 3 stówy na serwisy zbieramy? Za 20k mogę Ci mój puścić ;-) też pewny ;-) zartownis.. No co ? Koła lato/zima warte tyle co auto ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Radekst zbieram żeby Ci dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 kuzwa ale te audice tanieja, B8ki pewniaki po 35k, B7 Q po serwisie za 24k a ja szukam B6 do 30k i nic ciekawego znalezc nie moge taaa bo wybredny jesteś nie mam duzych wymagan, Q, rnse, bose, grzane polskory, full sline, xenon, 4xele.szyby tylko tyle, wiecej mi do szczescia niepotrzebne a najlepiej jakby jeszcze sie jakas okazja trafila, tak za np 20k, bo jak widac okazje sie zdarzają wszystko wyrezać możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieto Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Parking Tesco na wielickiej zamkniety :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja jestem pod carrefourem na Witosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coralgol85 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jak cos to mam kierownice multifunkcyjna do Niej Dzięki pomyśle.. Najpierw i tak serwis i decyzja przede mną.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Kieto sorki nie sądziłem że będzie zamknięte tym bardziej że jest tam myjka 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieto Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Na zakopiance sa normalnie pelne parkingi :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Panowie mam iPhone 4 do sprzedania w bardzo ładnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Na zakopiance sa normalnie pelne parkingi :-D ale wszyscy stoja czy lataja bokami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi