michail55 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 U wąskiego hehe potwierdzam niedrogo i solidnie
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 panowie jak wyslac felgi 18stki z oponami kurierem? oni tam maja limity itd prosze o pomocJa wysyłałem DPD przez www.sendit.pl, nadałem dwie paczki po dwa koła w każdejdokladnieNaciapane z kanalu...
michail55 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 panowie jak wyslac felgi 18stki z oponami kurierem? oni tam maja limity itd prosze o pomocJa wysyłałem DPD przez www.sendit.pl, nadałem dwie paczki po dwa koła w każdejdokladnieNaciapane z kanalu... Juz znalazłem paczke do 50kg obsługuje tylko ups koszt całości 100zl na sendit . pl
-RamzeS- Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gdzie w Krakowie wymienią mi szybę w aucie w przyzwoitej cenie? Może ktoś coś polecić ? Fantomas dobrze wymienia
Krumak Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Mógłbyś puścić jako 4 paczki standardowe, łącznie 70 zł
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Pany... Brać póki jest http://olx.pl/oferta/zegarek-z-logo-audi-CID87-ID8k9aP.html#64b404ea83 jeszcze nie jestem na tym etapie
ruks Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gdzie w Krakowie wymienią mi szybę w aucie w przyzwoitej cenie? Może ktoś coś polecić ? MarcoPolo Przewóz Pilkington Portowa a jutro jak mi się przypomnisz to mogę Ci dać jeszcze kontakt do gości którzy przyjeżdżają na miejsce i są jeszcze tańsi
miodzio Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gdzie w Krakowie wymienią mi szybę w aucie w przyzwoitej cenie? Może ktoś coś polecić ? MarcoPolo Przewóz Pilkington Portowa a jutro jak mi się przypomnisz to mogę Ci dać jeszcze kontakt do gości którzy przyjeżdżają na miejsce i są jeszcze tańsi ok
boseron Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 mihail ja wysyłałem 18 stki z oponami chciałem wysłac jako dwie paczki ale felga z opną okazało sie ze przekracza wymir standardowy i była duza dopłata, więc spakowałem po 2 felgi osobno jako dwie paczki i po dwie opny jko kolejne dwie i wyszło koło stówy , proponowali mi palete ale to koszt 150 zł wiec juz wogóle sie nie opłacało, a brałem z kexxem
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jakby ktoś, coś na śląsk chciał podrzucić to koło 10 będę u Was...załatwie swoje sprawy(1,5-2h) i wracam do siebie
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jakby ktoś, coś na śląsk chciał podrzucić to koło 10 będę u Was...załatwie swoje sprawy(1,5-2h) i wracam do siebie zostałbyś na spota
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie dam rady ...a chętnie bym tak zrobił .... Jestem w pracy pod telefonem od 18...sam rozumiesz ...auto bez softu...nie dojadę w razie gdyby mnie ściągali ....teraz siedzi ake...ale to dalej za mało jak na 150 km i godzinę na dojazd od wezwania
Fugi Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, ma ktoś może czarne ramki klubowe pod tablicę? Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Fugi
michail55 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 mihail ja wysyłałem 18 stki z oponami chciałem wysłac jako dwie paczki ale felga z opną okazało sie ze przekracza wymir standardowy i była duza dopłata, więc spakowałem po 2 felgi osobno jako dwie paczki i po dwie opny jko kolejne dwie i wyszło koło stówy , proponowali mi palete ale to koszt 150 zł wiec juz wogóle sie nie opłacało, a brałem z kexxemTak właśnie zrobiłem lecz i tak przekraczało o 10kg. Jedna firma chyba tylko robi przesyłki do 50kg i jest to ups a za pośrednictwem sendit pl wyjdzie 100zl okaże się jutro wszystko czy pójdzie jak kurier się pojawi. A tak na marginesie to kiedy mu pokażesz swoje b8[emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi