electrofinger Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Powitać Kompresor w B5 nie włącza się poniżej +5 stopni . racja, to pamietam na stowe....u mnie już , siedzi nowe koło, jak zwykle Miodzio ukłony A to dres, czy piżama ? ? ?
_Gabriel_ Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 NWPMBBR - Minimum RPM for acc pedal value lockout on brake operation VWPMBBR - Minimum speed for acc pedal value lockout on brake operation Tutaj macie mapy do hamowania lewa noga. krzysiek sobie odszuka i Wam zrobi
sarin Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 cześć, jestem u Was nowy zwracam się z pytaniem, czy moglibyście się podzielić jakimiś opiniami nt. komisów samochodowych na rybitwach (christo botewa)... http://autokomisrybitwy.otomoto.pl/
boseron Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Powitać Kompresor w B5 nie włącza się poniżej +5 stopni . racja, to pamietam na stowe....u mnie już , siedzi nowe koło, jak zwykle Miodzio ukłony A to dres, czy piżama ? ? ?To garnitur ze studniówki Thx za spota i darmowe sprawdzenie powłoki lakierniczej,zawsze byliście Kolegami ,wszystko za free rewelacja ! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gt4r Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 sorki koledzy ze tak pisze ale nie chce mi się wertować 5267 stron;p apropo spocików to gdzie się odbywają bo słyszałem o galerii kazimierz i pod Qserwis? co jest aktualne i kiedy i jakie godziny? byłem dwa razy pod QS ale cisza była?
darek6636 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!Parking pomarańczowy .
Transitpower Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 sorki koledzy ze tak pisze ale nie chce mi się wertować 5267 stron;p apropo spocików to gdzie się odbywają bo słyszałem o galerii kazimierz i pod Qserwis? co jest aktualne i kiedy i jakie godziny? byłem dwa razy pod QS ale cisza była? Nie trzeba wertować 5267 stron. Wystarczy przeczytać pierwszego posta W temacie też jest z resztą napisane... ABG
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) z rańca Edit...przy melisce wysłane z lte Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Arturoo
ruks Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Już od rana stres że melise spożywasz?
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jakbyś wpadł do robo 30 minut później niż miałeś... wiedząc ,że szef czeka i chce zamienić kilka słów to....też by Ci meliska wystarczyła wysłane z lte
bodowp Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dzięki Panowie za spota no i za użyczenie na chwilkę "klubowego" miernika lakieru
boseron Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 do roboty a nie Siema bo szef patrzy !
Adik Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ktos może polecić stoki narciarskie okolice Zakopanego i Słowacja...?
edraven Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 ja od sześciu lat jeżdzę na Łomnicę www.vt.sk Warunki bez porównania lepsze niż Polska, mniej ludzi, 20km tras, ceny troche wyższe, ale można poczarować z karnetami troche;)
fantowski Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) ja od sześciu lat jeżdzę na Łomnicę www.vt.sk Warunki bez porównania lepsze niż Polska, mniej ludzi, 20km tras, ceny troche wyższe, ale można poczarować z karnetami troche;) + 10 też polecam ten stok jak nie chcesz na słowacji to jedź na Kotelnice (wczoraj byłem i jest dobrze przygotowany) Jurgów lub ew do nauki dobry jest Rusiński Edytowane 28 Stycznia 2015 przez fantowski
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Łomnica +10 tak samo...dodatkową atrakcją jest wyjazd na samą górę kolejką...widoki wysłane z lte
Rekomendowane odpowiedzi