Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 [emoji14]olew: ...Ty doradzać to potrafisz wysłane z lte
fantowski Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Jeszcze raz wielkie dzięki Kto reza??? Plug&Play Trochę jakby remizą zalatuje wysłane z lte do ramzesa jak znalazł
KERCZI Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Jeszcze raz wielkie dzięki Kto reza??? Plug&Play Trochę jakby remizą zalatuje wysłane z lte do ramzesa jak znalazł Ramzes nie ma pakietu światło...
fantowski Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Panowie ile jest pkt i jaka wartość mandatu za przejazd na czerwonym? przyszedł papier ze sławkowskiej straży miejskiej droga 94 Olkusz - Kraków.. ale spodziewałem się.. Edytowane 13 Lutego 2015 przez fantowski
Yoghurt Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Panowie ile jest pkt i jaka wartość mandatu za przejazd na czerwonym? przyszedł papier ze sławkowskiej straży miejskiej droga 94 Olkusz - Kraków.. ale spodziewałem się.. jesli sie nie myle to 6 pkt i 300 pln w gore, nie pamietam do ilu.
OGr Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 A nie podwyzszyli tego juz na 10pk i 1000 zl? Naciapane z kanalu...
fantowski Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) dzwoniłem jeszcze raz do taty i przeczytał mi całość.. jest 350zł i 6pkt karnych wyśle mi to na Kraków i jak otrzymam to zobacze co tam dokładnie nakreślili Edytowane 13 Lutego 2015 przez fantowski
nex Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Panowie ile jest pkt i jaka wartość mandatu za przejazd na czerwonym? przyszedł papier ze sławkowskiej straży miejskiej droga 94 Olkusz - Kraków.. ale spodziewałem się.. dostales pismo do wypełnienia kto kierował?
fantowski Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Panowie ile jest pkt i jaka wartość mandatu za przejazd na czerwonym? przyszedł papier ze sławkowskiej straży miejskiej droga 94 Olkusz - Kraków.. ale spodziewałem się.. dostales pismo do wypełnienia kto kierował? prawdopodobnie tak w rękach będę to mieć po weekendzie
nex Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak dostałeś taki papier nakazowy, gdzie masz do wyboru kilka opcji, to nie musisz nic płacić. Zgłoś się do mnie jak będziesz miał to pismo w ręce, powiesz mi co i jak, a ja wyślę Ci pismo które zaadresujesz do nich. Chyba że chcesz zwiększyć budżet SM to płać.
fantowski Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak dostałeś taki papier nakazowy, gdzie masz do wyboru kilka opcji, to nie musisz nic płacić. Zgłoś się do mnie jak będziesz miał to pismo w ręce, powiesz mi co i jak, a ja wyślę Ci pismo które zaadresujesz do nich. Chyba że chcesz zwiększyć budżet SM to płać. tato wysłał mi to dzisiaj na Kraków i pewnie dojdzie w pon/wtorek. zadzwonie do Ciebie jak już będę trzymał w rękach te pisma.a makulatry ponoć jest od ch.ja i są opcje do wyboru
werbel Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 @Kerczi, 100wa! Ja nic na te formularze nie odsyłam tylko od razu do kosza. Nie tak dobrze jak myślałem. Zobaczymy jak będzie czysta.
fantowski Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 @Kerczi, 100wa! Ja nic na te formularze nie odsyłam tylko od razu do kosza. Nie tak dobrze jak myślałem. Zobaczymy jak będzie czysta. za duży balon..
werbel Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Im większy naciag tym gorzej do póki gwintu nie ma i nadkole nie zachodzi trochę na koło. Nic, zrobimy komplet, samochód na glanc i musi być.
fantowski Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Im większy naciag tym gorzej do póki gwintu nie ma i nadkole nie zachodzi trochę na koło. Nic, zrobimy komplet, samochód na glanc i musi być. no Panie mówiłem Ci. żeby wyglądało musi być naciąg i gleba bo bez tego to szkoda zachodu.. wyglądać bedzie jak 17tka
OGr Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Wysmalcuj opony, wpakuj gwint to już będzie lepiej ;-) Koło jest dobre ;-) Jakie opony wpakowałeś ? Edytowane 13 Lutego 2015 przez OGr
bodowp Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Im większy naciag tym gorzej do póki gwintu nie ma i nadkole nie zachodzi trochę na koło. Nic, zrobimy komplet, samochód na glanc i musi być. no Panie mówiłem Ci. żeby wyglądało musi być naciąg i gleba bo bez tego to szkoda zachodu.. wyglądać bedzie jak 17tka fanta dobrze goda.. polać mu... widać, że troszkę się na Ale fela sama w sobie BTW. fanta coś ostatnio dajesz zarobić na sobie
_Gabriel_ Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 proponuje uwazac na takie odsylanie pism do strazy miejskiej,byla zmiana w przepisach i nie tak prosto sie zwolnic ze wskazania kto kierowal
werbel Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Wysmalcuj opony, wpakuj gwint to już będzie lepiej ;-) Koło jest dobre ;-) Jakie opony wpakowałeś ? Stare 235/40/18. Ile rozsądny gwint do B7 może mnie gotówki uszczuplić?
Rekomendowane odpowiedzi